mandag den 20. august 2012

Neglelak på vej til mig (:

Haul 3 Neglelak

Nu er det altså også nok! Jeg kan ikke blive ved.. det vrimler med gode nyheder og gratis shipping i min indbakke. Jeg tjekker ikke mails før næste måned. Jep.

Meeen jeg var da lige svag nok til ikke at kunne sige nej til disse 4 skønne neglelakker, som selvfølgelig er på vej til mig.
Det bliver spændende at afprøve et helt nyt mærke L.A. Colors. Der kommer reviews!

Sov godt! (:

søndag den 19. august 2012

Slem, værre, værst.. mere neglelak!

Haul: Neglelak Aug. 2012 - Part 2

Når ens øjne fanger et ekstremt godt tilbud (halv pris og under!) så ja.. så kan man bare IKKE sige nej, slet ikke til så fantastiske farver.
Jeg ser helt vildt frem til den grønne shatterlak Shatter The Scales. Det er vildt så heldig jeg var med den. Jeg fik den sidste! Og så er der den blå Into The Night, og den metalliske, grå ting Metallic 4 Life.. lidt mindre enestående og pang-i-dine-øjne, men den vil være god under andre lakker.
Der er selvfølgelig også Did It On Em, den skrigende limegrønne. En af mine yndlingsfarver.. ih jeg må i seng.

Nattenat skønne læsere (:

lørdag den 18. august 2012

Slem, slem pige.. Neglelak (:

Nailpolsh Haul August 2012
Ååååh.. Jeg har været en virkelig "slem" pige i dag. Jeg har brugt så mange penge på neglelak.
Det er så hul i hovedet, at jeg ikke engang vil skrive, hvor meget jeg har brugt. Men jer som kender lidt til neglelak, kan jo gætte jer frem til prisen ud fra mit vildt kreative billede.

Denne gang blev det til 12 neglelakker, som jeg har gloet på i en million år. De der million år, var det jeg overtalte mig selv med. Det tog næsten (kun næsten, altså omkring en.. 20 timer) omkring 24 timer. Men det lykkedes, så omkring 8 hverdage ejer jeg de her skønlinger.
Dog burde jeg få de 7 af dem lidt før, da jeg har bestilt fra to forskellige sider. Begge med gratis shipping og inden for EU selvfølgelig. Selvom næste gang bliver det nok fra USA, tror jeg.. jeg orker ikke, at regne på told og moms og indførselsgebyr kl. kvart over 11 om natten.

Smid musen over billedet, eller tryk på det, så kan du se navne og mærker osv.
En lille service fra mig til dig (:

New in: 2 x O.P.I lakker!

Nelly.com havde givet mig 75 kr. helt gratis, hvilket er vildt skønt. Hvorfor havde de det? Bare fordi jeg ikke havde købt noget hos dem i lang tid. Altså venter jeg lige lidt inden, at jeg køber noget igen (;

Så selvfølgelig måtte jeg lige proppe to O.P.!. neglelakker i kurven, da ja.. jeg er en samler, og de er nu engang de bedste (i hvert fald af dem jeg har prøvet).
Denne gang blev det til 2 lyserøde nuancer, som jeg har kigget på i omkring en 1-2 år. Så det var pa tide!

Igår kom den lille pakke så endelig til mig, jubii!
Godt nok skulle jeg selv hente den på posthuset, men det er helt fint, når man får en sms om, at den er der.

Og velkommen til mit mindre kønne sengetøj d:



Velkommen til den mest fantastiske, semi-gennemsigtige Princesses Rule, som er en skøn lys lyserød med et ton shimmer og glimmer. Den kan også bruges oven på en anden neglelak, for at give den anden farve et flot lyserødt hint og en masse glimmer. Især flot oven på en sort!

Og selvfølgelig også min nye lille cremelak (bedtyder, at der hverken er glimmer eller noget i neglelakken. Mange kalder det forkert for mat) Ate Berries In The Canaries. Den er utroligt flot, den helt rigtige tone lyserød i min verden.

Der kommer selvfølgelig swatches så snart, at jeg har tid og mulighed for at lave dem! Mit arbejde vil ikke have, at man har neglelak på så.. ja. Det bliver nok først på fredag..