lørdag den 29. september 2012

Lækre lakker på vej til mig (:

Haul: 29th September 2012

Venstre til højre: China Glaze Lush & Luxe, O.P.I. Glitzerland, O.P.I. Every Month Is Oktoberfest og O.P.I. Ink.

Ups.. nu har jeg brugt lidt for mange penge på neglelak.. igen. Og oktober er ikke engang begyndt endnu. Jeg må virkelig lære at styre mig, for det stinker ikke at have nogen penge de sidste 3/4 af måneden.
Heldigvis kommer min kæreste og holder mine tanker væk fra materielle ting i efterårsferien. Kun to uger til! (:

Lakkerne er købt hos Beautybay.
China Glaze koster 67 kr. og O.P.I. koster 100 kr.

Den perfekte kombination for vinternegle (:

Når jeg keder mig sidder jeg som regel og ligger forskellig neglelak på alle neglene, indtil jeg finder en kombination som jeg bare elsker! Og så laver jeg en fuld manicure, så snart jeg kan (:

Naturligt lys

Blitz

Denne gang kom jeg virkelig på den perfekte kombination til vinteren! I hvert fald i min verden. Lyseblå med noget frost over det og lyserød duochrome.

Jeg har brugt Models Own Indian Ocean og O.P.I. I Vant To Be A-lone Star. Der er en smule shimmer i O.P.I. lakken, så det bliver bare ekstra fint med Indian Ocean ovenpå. Desværre kan jeg først ligge neglelak ordenligt imorgen aften, da jeg skal arbejde :/

Billedet med naturligt lys er tættest på den rigtige farve. Det er faktisk præcis sådan lakkerne ser ud sammen, men billedet med blitz får virkeligt glimmeret frem.

Hvad synes du?

torsdag den 27. september 2012

Romantisk efterårs outfit d:

Autumn outfit (:

Som jeg har sagt ret mange gange på det sidste, så elsker jeg efterår!
Det er vejret, tøjet, hyggen.. ja det hele! Selv det, at dagene bliver kortere of mørkere. Det er så vidunderligt. Der er helt klart noget magisk over efteråret i min verden. Bladene skifter farve og falder af, hyggen kommer tilbage.

Der er bare nogle ting der bliver meget bedre om efteråret. Lange ture om eftermiddagen med musik i ørene. Komme hjem under dynen med varm kakao, tænde stearinlys og så putte sig med en god bog. For mig er efteråret helt klart den mest romatiske årstid. Og så selvfølgelig gøre sin kæreste en del af det hele :$..

Jeg ville sådan ønske, at jeg havde råd til alle tingene på det billede. Det ville gøre mit efterår helt perfekt. Lilla og hygge. Det kan man virkeligt ikke tage fejl med!

Tag et smut forbi min profil på Polyvore, tryk her (:

Når skolen er værst..


Jeg er kommet i skrivefængsel.. igen.
Da opgaven skulle afleveres var jeg syg, det er sådan set derfor, at jeg sidder her nu. Det er en engelsk opgave på 4 timer. Altså skal jeg sidde og glo her i 4 timer. Det er utroligt. Jeg har først fri kl. 18!

Men ja.. når jeg har lavet min engelsk aflevering, så er der heldigvis andre afleveringer at gå i krig med. Så måske jeg bare burde se på det her, som en god mulighed or at komme forud i lektierne.

Super. Godt. Det er det jeg gør. Se positivt på tingene!

UPDATE vol 1: Slut med at se postivt på tingene! Min røv har blå mærker på de blå mærker! De her stole er så pokkers hårde! Og desuden skal jeg på toilettet så grumt. Få mig ud herfra!

UPDATE vol 2: Så er opgaven afleveret. Både elektronisk og i papirform.. men jeg må stadig ikke gå hjem. Jeg forstår ikke helt skolen logik. Så jeg skal sidde og glo i 1 time og 11 minutter mere.

onsdag den 26. september 2012

Et bombet lokum og lugten af ged


Et bombet lokum og lugten af ged. Det er egentlig en meget god beskrivelse af mit værelse lige nu.
Jeg har været så stresset siden 2.g startede, og følelserne har bare væltet rundt inden i mig i en stor orkan.
Mit liv kører ikke ligefrem på skinner for tiden, men jeg kan helt klart mærke, at jeg går lysere tider i møde. Det er skønt (:

Afleveringerne flyver ikke omkring mig med lynets hast mere, nu er det mere som bløde, puffede skyer. Jeg har ikke et ton af dårlige samvittigheder hængende på mine skuldre. Jeg har faktisk også mere energi og et langt bedre humør.

Kærlighedslivet går også bedre <3 Min kæreste er tusind gange dejligere end han plejer at være, ellers er jeg nok bare mere i harmoni med mit indre jeg og bla bla. Jeg kan godt være noget af en heks, når jeg har en af mine nedture..

Huuuh, suk. Jeg sidder på mit dejlige, lilla, langhårede gulvtæppe i mit nattøj og skriver blog en sen onsdag aften. Hvad har jeg brugt denne onsdag på? Afleveringer og skype med min kæreste. Jeg har haft en vidunderlig dag! :D

Nu skal jeg bare se at gøre det her indlæg færdigt, så jeg kan få sorteret ud i mit skrivebord. Man skal jo starte et sted i alt rodet, og da jeg bruger skrivebordet mest.. ja så må det være starten. Bagefter kan jeg overveje at finde mit gulv frem under resten af mit skrammel.

Vi får se, hvad der sker.. jeg opdaterer imorgen!
Godnat skønne læsere (:

tirsdag den 25. september 2012

Åh, du dejlige efterår :b

Autumn outfit (:


Jeg elsker efteråret! <3

Det er stemningen, vejret, farverne.. efterår er bare lige mig, jeg føler mig så tilpas! Efteråret er også bare SÅ romantisk. Der har endnu ikke været et år, hvor jeg ikke har glædet mig til den her skønne årstid.

Jeg kan slet ikke vente til efterårsferien, hvor min fantastiske, dejlige kæreste kommer! Så skal vi ud og gå laaaange ture og så hjem igen under dynen med hjemmelavet varm kakao. Måske også en varm og nybagt chokoladekage, men må jo gerne forkæle sin elskede pusling lidt :*

Desværre ser det ud til, at det ikke bliver muligt at lave kastanjedyr i år.. alle kastanjetræerne er totalt underlige og der er ingen kastanjer på. Det er så hyggeligt, at gå rundt med musik i ørene og samle kastanjer, for at komme hjem til varm kakao og 1000 vis af tandstikker + lidt garn (:

Hvad kan i bedst lide ved efteråret? Eller er det bare totalt surt?

NOTD: Funky Donkey & Hyacinth Sparkle

Jeg ordnede negle igår (: og jeg er helt vildt tilfreds!
Man går simplethen bare aldrig forkert i byen med lilla og glimmer. Slet ikke når de to ting er sammen og vildt, wow her er jeg, BAM lige i dine øjne!



Jeg tror, at det her er de negle, som jeg har fået flest komplimenter for! Hele 8 personer har sagt, at de var vildt flotte! <3


Jeg har brugt to lag O.P.I. Funky Dunkey som bund og et enkelt lag af Nubar Hyacinth Sparkle ovenpå. Der er ingen topcoat på endnu, men det skal jeg igang med nu.. der må IKKE komme ridser eller noget i før torsdag. Den skal holde så lang tid som muligt.

Surt, at jeg ikke må have neglelak på på arbejdet.. møg regel!

Hvad synes i? (: 

mandag den 24. september 2012

Ønskelisten for oktober (:

Wishlist for October (:

Ihh.. jeg elsker at få nye ting, dog er det næsten lige så skønt selv at købe nye ting.
Jeg har samlet de 8 ting, som jeg virkelig virkelig virkelig håber, at jeg får råd til i oktober måned.

Nyt klædeskab, nye små reoler, ordentlige vintersko, en eller to vinterjakker, en god stropløs bh, en smart skoletaske og så selvfølgelig en lille iPod! <3

Hvad synes i? Hver er jeres største ønske for oktober?

torsdag den 20. september 2012

Mors eget forslag d:

Jeg har været helt oppe under skyerne af glæde siden igår aftes! Det er bare så underligt.. jeg havde virkeligt aldrig troet, at min mor ville foreslå det.

My dream (:

Jeg hjalp min mor med et få hjulene ef en reol til kontoret igår aftes efter aftensmaden, da min mor kom med det her dejlige forslag. Jeg lover jer, at jeg hverken havde nævnt Steffan (min dejlige kæreste) eller noget som helst, der har med at stå på egne ben.

Hun stod bare der og sagde så: "Når dig og Steffan en dag vil flytte sammen, så kan i jo bare få de to små værelser her. Så har i både et soveværelse og en stue. Så flytter jeg ind på dit værelse, Katrine".

Er det bare wow eller wow!? :D

Det behøver ikke at være en hemmelighed, at mig og Steffan har talt om at flytte sammen i laaaang tid så, hvis han kan flytte ind hos os, så behøver vi jo ikke vente lige så lang tid som ellers <3

UPDATE: Der er kommet et nyt tag på bloggen kaldet "Kærlighed", da jeg tror, at det er noget, som jeg vil elske at dele med alle jer en hel del mere (:

Godt eller skidt?

onsdag den 19. september 2012

Lige hvad jeg er i humør til (:

My mood (:

Sad lige og legede lidt med Polyvore igen igen..

Og det her er, hvad jeg kom op med (: Det er lige, hvad jeg er i humør til! Lilla bukser, en skøn, sort skjorte.. ihh oh og høje hæle!
Så kunne jeg jo heller ikke lige lade være med at smide en parfume ind i billedet samt en bh. Og selvfølgelig to værelses ting. Vil virkeligt gerne have dem!

Håber, at i har en god dag d:

tirsdag den 18. september 2012

Drømme soveværelse! + Flyttetanker (:

My dream bedroom
Hvis der er noget, som jeg går virkeligt meget op i, så er det indretning. Jeg elsker det. Gid, at jeg kunne rykke rundt på mit værelse hver dag. Det ville være fantastisk at kunne lave om konstant. Jeg får sommerfugle i maven bare ved tanken om, hvor få år der er til, at jeg kan flytte hjemmefra.
Åhhh.. det bliver hårdt, men alle de fordele!

Som planerne er lige nu, så skal jeg da flytte sammen med min kæreste så snart jeg der er styr på vores uddannelser. Jeg skal selvfølgelig være færdig med gymnasiet, og han skal være færdig med hg, alt andet ville være dumt. Så skal vi selvfølgelig også have ordentlige indtægt kilder, men det er klart vores drøm.

Men ja.. jeg kedede mig lidt, så jeg fik amok på Ikea's hjemmeside og kopierede en masse forskelligt soveværelses tam tam til Polyvore, for at lave det her billede.
Jeg er virkeligt tilfreds med resultatet, måske er det bare en smule for brunt.. Jeg ville gerne have flere lilla nuancer, andet sengetøj på sengen i en lys lavendel med abstrakte blomster og flere ting på sengebordet, da jeg ved, at der er plads til mere i virkeligheden!
Men ja, det er også ret svært at vise et soveværelse på en lige overflade..
Jeg synes, at det lykkedes okay for mig! (:

Smid en kommentar og fortæl, hvad du synes (:

søndag den 9. september 2012

JEG HAR VUNDET!!

JEG HAR VUNDET EN GIVEAWAY!!

Det er bare fuldstændig fantastisk, jeg havde aldrig regnet med det! Det er helt vildt.. og så er det bare en enormt stor præmie! Hvordan kan de ske, at jeg er så heldig? :D

Jeg har vundet et gavekort på 400 kr. til Kjolehuset! I kan se de hele på Malene Matzen's blog lige her. Det er slet ikke gået op for mig, at jeg har vundet hele 400 kr. Det kommer lige på det rigtige tidspunkt!

Tusind tak! :D

onsdag den 5. september 2012

DHO: Død hamrende ondskabsfuldt

Jep. Det er præcis, hvad DHO er. Det er død hamrende ondskabsfuldt. Jeg er glad for, at det kun er begrænset til starten af 2.G.
Jeg er fuld af brok, brok, brok, brok.. jeg skal ud med alle mine aggressioner. Jeg har lyst til at lave en skole massacre med puder! Jeg vil ikke gøre folk ondt, jeg vil bare være sur.

Jeg er SÅ stresset. Min mor siger, at jeg er stresset.. Jeg er syg konstant, græder konstant, dårlig mave konstant.

Jeg var lige ved at droppe ud af gymnasiet her for 4 timer siden. Utroligt. Mig med alle mine fremtidsplaner. De drukner mig.

UGHHHH ud med alt det lort og armhulelugt. Skum-møg-ged..

Nattenat dejlige læsere :D

OBS: Det skal lige siges, at DHO er dansk-historie opgave..

søndag den 2. september 2012

Kæmpe H&M ønskeliste!

Jeg var lige forbi H&M's hjemmeside.. og fik klippet en helt masse billeder til Polyvore.. jeg får aldrig råd til alle de ting, men jeg har virkeligt brug for at få fornyet min garderobe.. Det er simpelthen for dårligt, at jeg stadig kan finde t-shirts fra 8. klasse.. Jeg er jo 2.g'er nu. FY KATRINE!
H&M Wishlist Shirts


H&M Wishlist Jeans


H&M Wishlist: Dresses + Jackets


H&M Wishlist: Underwear + Shoes


Det klør inden i mig helt vildt.. jeg vil have det hele! Alt sammen - intet kan undværes!
I kender godt den følelse ikke? Jeg er så spændt.. også selvom, at jeg godt ved, at jeg ikke har råd til det.. en ting ad gangen. Jeg får jo også løn i næste måned. Det gælder bare om at tage alle de vagter, som jeg kan.

Jeg gik lige tilbage til H&M's hjemmeside.. jeg kunne "kun" finde 39 ting ud af de 53 ting, som der er mast sammen på Polyvore billederne. Det er ret fail, men ja..
Jeg proppede alle de 39 ting, som jeg nu kunne finde i min "shoppingbag".
Det blev 5.963,35 kr.

Jeg føler mig godt dum i hovedet. Jeg havde råd til alt det der PÅ EN GANG i sidste måned. Men hvad købte jeg? Neglelak, 18 års gave til min dejlige kæreste (god ting!) og øh.. jeg ja..
Jeg må tage mig sammen og arbejde røven ud af bukserne.