tirsdag den 27. november 2012

Romantisk Tivoli outfit :D

Tivoli outfit - Christmas

Jeg ved, at jeg lige har vist jer et outfit, som jeg ville have på, her når mig og min kæreste skal i Tivoli d. 22 december. Meeeen.. glem alt om det!

Den her kjole.. Jeg drømte om den i nat, og den er faktisk ikke speciel dyr. Den koster 269 kr., så hvis jeg får ok meget i løn, kan jeg måske nok få råd til den. Ellers må jeg krydsefingre og ja. Trylle penge frem et eller andet sted, for den her kjole vil være perfekt.

Hvad er bedre end en romantisk tur i Tivoli med sin kæreste? <3

søndag den 25. november 2012

Tivoli d. 22 december!

Tivoli - 22 december 2012

Min skønne kæreste kommer og holder jul med mig og min mor i år. Jeg glæder mig så meget! Vi skal en masse hyggelige ting, men jeg ser helt klart mest frem til Tivoli den 22/12 (udover selve juleaften selvfølgelig)!

Jeg bliver nok nødt til at punge lidt ud til en lækker, varm og ekstremt blød langærmet. Den er fantastisk. Jeg har prøvet den i pink, men nhaa.. Den cremefarvede vil nok være mere mig. Den koster "kun" 129 kr., så det vil nok ikke vælte hele  mit julebudget.

lørdag den 24. november 2012

Den perfekte julekjole! (:

Purple christmas outfit

Jeg har aldrig set en smukkere kjole. I hvert fald kan jeg ikke lige huske det, og hvor flot kunne den så egentlig have været? Den her er bare så.. perfekt. Den er lilla, der er bånd med sløjfe i taljen. Den er blød og svævende.
Det er lige mig. Og jeg får den! Den er næsten på vej til mig nu, jeg kan ikke vente. Så får jeg rent faktisk en julekjole i år. Sidste år vare det "bare" bukser og en pæn tunikating, men i år bliver det fantastisk.

Kjolen passer både til kirken, middagen, desserten, juletræsdansen og pakkeåbningen. Den passer til alt. Tilpas fin og ikke for "wohoooo-fest". Åhh jeg er så oppe at køre over den!

Jeg kan ikke vente med at se min kærestes ansigt, når han ser mig i den <3

Den kan købes her. Knus!

torsdag den 8. november 2012

Hvad sker der idag?

Der sker noget virkeligt stort og underligt idag. Jeg skal være sammen med min far.
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst var sammen med ham frivilligt. Så vidt jeg husker, var det i 6. klasse. Jeg går i 2.g nu.
Det er med blandede følelser, at jeg bliver hentet af ham her kl. 16, hvor vi skal til gågaden i Roskilde og kigge efter en ordentlig vinterjakke og vintersko til mig, da det er noget, jeg virkelig mangler.

Jeg glæder mig ret meget, for et eller andet sted holder jeg vel stadig af ham. Han har bare opført sig alt andet end okay. Det er ikke noget, at jeg føler for at dele med jer lige nu, men det skal nok komme. Jer der fulgte min gamle blog kender allerede halvdelen af historien.

Nu håber jeg så bare, at det ikke bliver akavet.

NOTD: H&M Plum + OPI Divine Swine!

Jeg forguder virkelig den her manicure. Det ligner, at der er en indre glød i den mørke lilla lak. Selv om natten, hvor der er helt sort, så skinner den bare derudaf!
Det er ingen hemmelighed, at lilla er min yndlingsfarve til alt. Især neglelak. Den farve går bare så godt sammen med min hud.

Så er det tid til billedspam!

Efterårssol

Efterårssol

Efterårssol

Indirekte efterårssol

Indirekte efterårssol
Indirekte efteråssol

Her viser jeg så lige min bundfarve frem. Det er H&M's lak i Plum, som kan fås til små 10 kr. Du kan faktisk se swatches og review af den her.
På billederne har jeg 2 lag på.

Indirekte efterårssol

Så får i også lige navnet på den anden lak at se. Det er OPI Divine Swine, som er en lilla glimmer med større sølv stykker i. Den har en klar base, så den er perfekt til lag-lå-lag manicurer (layering).

Indirekte sol

Det sidste billede måtte bare med, så i kunne se de to skønheder ved siden af hinanden.
Jeg må indrømme, at jeg er så imponeret over H&M lakken. Holdbarheden er perfekt. Jeg klør og kradser i alt jeg kan. Der er absolut intet tipwear! Utroligt, for det kommer der altid inden for de første par timer, også med OPI!

Hvad synes i så? (:

onsdag den 7. november 2012

H&M Plum swatches og review (:

Så har jeg taget mig tid til at taste en lak ud. Jeg vil fortælle jer om pigmentering, konsistens, lugt, børste og alt det der, somer rart at vide, inden man går ud og køber en neglelak.

Vi taler om en lak fra H&M med navnet Plum. Der er ikke noget sjovt og fantasifuldt over det, men det lyver lidt. Det er ikke en plum, det er en varmere, meget mørk lilla. Det er en cremelak, så ingen shimmer eller glimmer.
Din skinner ikke vildt meget, når den er tørret, så en toplak ville virkeligt gøre underværker.

Blitz

Lampelys

Den indeholder 7 ml. lak og koster små 10 kr. Den kan vist stadig fås i diverse H&M butikker, jeg så den i hvert fald i sidste uge.

På billederne har jeg 2 lag på og den dækker perfekt. Det kan faktisk også gå med kun 1 halvtykt lag, men jeg foretrækker bare 2 lag ligemeget hvad.

Tørretiden er fantastisk. Jeg lagde første lag på alle neglene, og så kunne jeg gå i gang med andet lag lige bag efter, da det første lag allerede var knas tørt.
Det andet lag tog lidt længere om at tørre, men stadig lynhurtigt.

Det giver ikke så meget mening, men den lugter altså ikke grimt. Den skærer ikke i næsen eller noget, daden faktisk bare lugter sødt på en meget stærk måde.

Holdbarheden kan jeg sagtens tale om, da det ikke er første gang jeg har lakken på, Sidst gik der 3 dage inden lakken blev slidt på tipperne, hvilket bare er skønt, når det er en lak til 10 kr.

Børsten er ikke fantastisk. Den er lidt svær at arbejde med, da nogle af hårene er en smule længere. Den er heller ikke så god til at brede sig ud over neglen.

Den kan klart anbefales!

4/5 stjerner fra mig.

NOTD: Folie/splat manicure (:

Først vil jeg lige undskylde for neglebåndende og huden omkring mine negle. Jeg var lige kommet ud af badet, da jeg tog billederne.. og af en eller anden grund, så ja.. de var rynkede og grimme.
Hvis du ved, hvad der kan gøres, så smid lige en kommentar (:

Jeg ved virkeligt ikke, hvad den her manicure kaldes. Det er noget folie noget. Man bruger i hvert fald det der gennemsigtige plastik, som man bl.a. bruger, når man varmer ting i mikroovnen. I ved det der, som der krøller sammen og er umuligt at folde ud igen.




Alle billederne er taget udenfor i dagslys. Det er nok kun anden gang det er sket her på Snomme, så jubii..
Jeg har et lag af OPI Alpine Snow som bundfarve (den hvide), og så en dot af hver farve på hver negl. Den lyselilla er Essie Lilacism, den lilla er OPI Funky Donkey og den blå er Essie Lapis of Luxery.
Inden dotterne af lak tørrede tog jeg bare folien og pressede over neglen.

Det var ikke så vellykket, men jeg har set så smukke manicurer på den her måde!

New in: Sinful Colors, China Glaze, Essie og OPI!


Det skulle bare gå stærkt, da jeg hørte postmanden på hendes knallert ude foran vinduet. Jeg løb ned af trapperne, greb nøglen og fløj ud til postkassen. Der lå disse 4 anonyme pakker. Hvilke lækkerier gemmer der sig mon derinde?


Ja.. så er de to første ting allerede afsløret, da de ikke var pakket ind i bobbleplast, som de andre ting var. En slikkeping (nok som undskyldning fra firmaet, læs her) og Essie Navigate Her.


Venstre til højre: Sinful Colors Call You Later, Essie Navigate Her, OPI Do You Lilac It?, OPI Divine Swine og China Glaze Ruby Pumps.

Weeeeh, jeg sidder helt ærligt og savler. Er det ikke bare 5 af de skønneste lakker nogensinde? Jeg er forbløffet. Selvfølgelig vidste jeg, at de var flotte, jeg har jo set massere af swatches rundt omkring på nettet. Men de her lakker... de er ubeskrivelige.

Hvis ikke det er fordi, at jeg føler, at jeg poster alt for mange billeder, så havde jeg zoomet ind 1000 gange på hver lak. Jeg flyver rundt under skyerne, jeg er så glad!

Thumbs up til Billigvoks.dk!

Som jeg nævnte i mit seneste indlæg om de 14 Essie neglelakker, som jeg lige havde modtaget fra Billigvoks, så manglede der en i pakken. En skøn dæmpet lysegrøn med navnet Navigate Her.
Jeg skrev til dem med det samme og fik svaret næste dag, at de undskylde fejlen og havde sendt lakken allerede.

Det er fandeme flot!
Jeg kunne have løjet, men de tvivlede ikke, de undskyldte bare.

Ikke nok med det, så kan siden helt klart anbefales. Som jeg lige har beskrevet er der fantastisk service og deres fragt er dag-til-dag for 35 kr. Hvilken er virkeligt billigt + de betaler fragten, hvis du køber for over 500 kr.

Så har de jo også altid Essie neglelakker fra 39 - 79 kr. Så tjek det nu ud venner! (:

Skærmbillede af en lille del af deres kæmpe udvalg af Essie.

Det er så svært at modstå fristelsen: Leading Lady.

UPDATE: Lakken kom 10 minutter efter, at jeg udgav det her indlæg. Bedste service nogensinde! Læs her.

tirsdag den 6. november 2012

New in: 14 Essie lakker!


Jepsen depsen. Denne gang er det et enormt haul/new in, som jeg har til jer. Hele 14 Essie lakker er kommet ind af min dør her d. 2 november. Der manglede en, hvilket du kan læse mere om her.

Alle lakkerne var sikkert pakket i de små æsker, som vist på billedet. Udover æskerne var der proppet med peanuts i pakken, så der skete i hvert fald ikke noget under fragten!


Nå men lad os komme igang med at kigge på alle farverne. Der er både et billede uden og med blitz af hver lak. Så der er en del billeder, delt op efter farve.
Jeg gør det lidt anderledes end jeg plejer, da der er så meget. Navnene står i rækkefølge (venstre til højre) i billigteksten.

Lampelys: Pure Prealfection og Pearly White.

Blitz: Pure Pearlfection og Pearly White.

Lampelys: Mezmerised og Lapis of Luxery.

Blitz: Mezmerised og Lapis of Luxery.

Lampelys: Lilacism, To Buy Or Not To Buy og Play Date.

Blitz: Lilacism, To But Or Not To Buy og Play Date.

Lampelys: Damsel In A Dress og Merino Cool.

Blitz: Damsel In A Dress og Merino Cool.

Lampelys: Red Nouveau, A Crewed Interest og Ballet Slippers.

Blitz: Red Nouveau, A Crewed Interest og Ballet Slippers.

Lampelys: Pretty Edgy og Armed And Ready.

Blitz: Pretty Edgy og Armed And Ready.

Puha, det var godt nok mange billeder. Hvis der er en lak du gerne vil se på swatched på neglene, så bare smid en kommentar. Det er umuligt for mig at vælge, hvilken jeg skal prøve først.

New in: OPI Blue My Mind og Alpine Snow!

Der kom da lige to lakker mere ind af døren idag! De 3 andre kan ses her.

Jeg har virkeligt glædet mig til de her to. Det er så fantastisk endelig at have en ordentlig hvid lak, og den blå er bare fantastisk smuk - især her til vinter. Den er så meget dybere i virkeligheden, men desværre er vintertidens lys ikke det bedste i verden.

Lampelys - 2 lag

Venstre til højre: Blue My Mind og Alpine Snow.

Det er også dinne to lakker, som man kunne vinde i min sidste giveaway, klik her. Der er blevet trukket en vinder!

New in: 3 OPI fra Skyfall! + Swatches

Så er der da lige kommet endnu en pakke ind af døren! Der lå 3 lakker fra OPI's nyeste kollektion: Skyfall.

Jeg undskylder for lyset på billederne, heldigvis er det ikke "ægte" swatches! Jeg ville bare lige vise dem lidt frem.

Lampelys

Lampelys + blitz

Venstre til højre: The Spy Who Loved Me, Skyfall og Goldeneye.

Jeg har lavet lidt swatches for at sammenligne med den ene lak, som jeg allerede havde fra kollektionen. Du kan se mit "new in"-indlæg om You Only Live Twice her.

Lampelys - 1 lag

Lampelys - 2 lag

Venstre til højre: Skyfall, You Only Live Twice, The Spy Who Loved Me og Goldeneye.

You Only Live Twice og Goldeneye kan godt bruge et lag mere for at blive helt perfekte i farven, men du ville sagten kunne gå med de 2 lag.

New in: OPI You Only Live Twice!

Som du nok har lagt mærke til, så er jeg begyndt at skrive OPI i stedet for O.P.I. Det er simpelthen fordi det er hurtigere og rent faktisk mere rigtigt. Det er sådan det bliver skrevet på opi.com, så derfor er det logik for mig, at det må være korrekt.

Her d. 3 november, altså for små 3 dage siden modtog jeg denne skønne lak.
Hvem elsker ikke en dyb rød glass fleck lak med magenta shimmer i sollyset? Den er ekstremt smuk udenfor her i efterårs-/vintersolen.

Efterårssol - indendørs

You Only Live Twice er fra OPI's vinter kollektion 2012. Kollektionen hedder Skyfall og er inspireret af James Bond. Alle lakkerne i serien er opkaldt efter en af filmene.

Jeg har allerede haft den på en enkelt gang, og jeg fik faktisk mange komplimenter på farven. Desværre fik jeg ikke taget et billede til jer.

Desværre kunne jeg ikke fange lakkens virkeligelige skønhed, hvilket jeg kan se på Google, at mange andre også har svært ved.

New in: China Glaze og Sally Hansen Gem Crush!

Jeg har ikke fået disse 3 lakker samtidigt, men jeg har modtaget en passe lakker med posten her den sidste tid. Så jeg tænkte, at det var lettest for alle, hvis jeg bare delte mine "New in"-indlæg op i mærker.

Venstre til højre: China Glaze Adventure Red-y, China Glaze Mrs. Claus og Sally Hansen Gem Crush i Lady Luck

Blitz

Lampelys

Efterårssol - indendørs

Jeg blev simpelthen nødt til at have alle 3 billeder med, da hvert ligesom viser de forskellige lakker både rigtigt og forkert.

På det første og sidste billede er Adventure Red-Y og Lady Luck meget præcise i farven, imens Mrs. Claus er totalt identisk med farven i virkeligheden på 2 billede.

Lady Luck har jeg faktisk haft i et stykke tid, jeg har bare aldrig rigtigt fået vist den. Adventure Red-y modtog jeg d. 2 november, og Mrs. Claus er lige kommet ind af døren idag.

mandag den 5. november 2012

DIY negledesign: Lilla gradient med køer!

Først vil jeg lige undskylde for det dårlige lys på billederne, men nu er det jo efterår, og jeg går i 2.g.. så det er mørkt, når jeg er hjemme!

Lad os så komme igang med at lave en skøn lilla gradient på neglene og et par kohoveder, bare for lidt ekstra "cute-factor".


Venstre til højre: Essie Pure Pearlfection, Essie To Buy Or Not To Buy, Essie Play Date og O.P.I Funky Donkey
Først skal du vælge 2 eller 3 farver til din gradient. Jeg har selvfølgelig valgt lilla, det er min yndlingsfarve. Du skal også bruge en hvid, sort og lyserød til koen mule og inderste del af ørene.


Find en ny opvaske svamp. Jeg har prøvet mig frem og de virker altså bedre for mig en en dyr makeup svamp, som de fleste bruger.
Klip den til, så den er ca. 1 cm bred. Det gør, at der er knap så meget at rydde op bagefter, medmindre du sviner naturligt - ligesom mig.


Tag så dine lakker og mal på svampen i den rækkefølge du nu helst vil have på neglen. Enden af svampen er ved dine neglebånd.
Hvis dine lakker ikke er så pigmenterede, så vil jeg anbefale et lag hvid lak under for, at farvene rigtigt skinner igennem.
Lige efter, at du har sponget på din negl med farverne skal du tage en topcoat eller en glimmer lak over for at blande farverne ekstra!


Find et dotting tool eller en hårnål/tandstik til at lave koens ansigt, når din gradient er tør.
Du kan evt. gøre som mig og prøve tegne kohovederne på et stykke papir og ligge klatter af farverne klar.
Du skal bruge sort, hvid og lyserød. Den lyserøde jeg bruger er Essie Splash Of Grenadine.


Sådan ser et kohovede så ud på neglen.
Start med en stor, hvid prik. Tegn en sort streg omkring, to horn og to øre. Derefter to øjne og omridset af mulen.
Udfyld ørene og mulen med den lyserøde lak. Og så er kohovedet færdigt.
Husk nu at lade det tørre helt inden du putter topcoat på!

Lampelys

Blitz

Jeg har ikke "ryddet op" omkring neglene endnu, da jeg foretrækker at gøre det, når jeg er i bad. I får dem at se som NOTD imorgen i naturligt lys, det lover jeg!

Så skal det også lige siges, at jeg med glæde laver en video tutorial, hvis du finder det nødvendigt! (: