mandag den 29. april 2013

Facebook grupper: Del din blog?? (:

Her på det seneste er jeg blevet inviteret til hele fire Facebook grupper, hvor man kan dele sing blog. Man kan både få feedback, nye læsere og en masse besøgende. De er enormt effektive og pigerne (og de få drenge, jeg er kommet forbi) er enormt sødt.

Her er de fire grupper, som jeg er medlem af:





Kender i andre grupper? Eller findes der virkeligt kun de fire her? Personligt har jeg svært ved at tro det, så mid et link eller to! :)

søndag den 28. april 2013

Når han glemmer sine ting ♥


Når han glemmer sine ting.. ja, så er jeg glad!

Det er ikke første gang, at han har glemt noget.. før har det været en trøje og så hans oplader til mobilen. Men denne gang er det både en t-shirt, den samme trøje somt nævnt før og et par strømper.

T-shirten og trøjen dufter vanvittigt godt! Det skal jeg jo også helst synes, det ville ikke være så heldigt, hvis jeg ik rundt og mente, at han lugtede ad bad..
Sokkerne vil jeg helst afholde mig fra at dufte til.. de ser også knap så rene ud. De er fyldt med hundehår.. hårene er fra min hund godt nok, men de har været på hans fusser. Så nej tak :)

Men hvad gør man så, nu hvor han har været så sød at efterlade et par ting? Man tager det på. Så man kan dufte ham hele tiden.
Det lyder totalt "overly attached girlfriend".. men rolig, han dufter bare himmelsk.

Med mor ude at bytte :)


Jeg kunne nok have brugt dagen på en langt mere produktiv måde, men min mor er vejmongol. Og det er hendes egne ord! Hun kan bogstavligtalt fare vild i en telefonboks. Og da turen gik helt til Espergærde, ja så måtte jeg (og Krak's ruteplan) jo med.

Vi fik læsset flere store sække og en kasse med dims ind i bilen. På turen derhen stod min skønne vovse præcis som på billedet. Hun elsker at stå der, så hun kan kigge ud af forruden.
Men da vi åbnede vinduet skulle hun selvfølgelig om på skødet, så hun kunne stikke hovedet ud. Vi kalder hende "vindsurferen", fordi hendes ører blafre så meget.

Nu er vi så hjemme igen, og her sidder jeg foran computeren.. blogger og hører børnemusik.

Det er fantastisk :)

Gratis fragt hos e.l.f! + Hvad jeg har købt :)

elf haul 28-04-2013

Så er der gratis fragt på e.l.f's hjemmeside.
Det har der sådan set været hele ugen, men jeg har ikke lige fået delt nyheden med jer. Heldigvis holder tilbudet helt til imorgen! Dog skal man minimum købe for 15 pund, men det svarer også "kun" til 132,50 kr. 

Koden du skal bruge er: 220414

Derudover er der jo deres forårsudsalg! Så tag dog et kig på sagerne!

Jeg fik købt 13 skønne produkter for kun 19.70 pund eller 173,50 kr. Jeg kan ikke vente med at modtage dem! I mine øjne er de perfekte til sommer, men nu får vi at se :)

lørdag den 27. april 2013

Small Bump

Let Her Go

Det banker og banker ♥

For hver gang jeg ser ham, bliver mine følelser stærkere og stærkere. Hvis jeg nogensinde troede, at jeg har været forelsket før, så kan jeg godt tro om igen. Lige med det samme.

Det føles som om mit hjerte vokser, hver gang jeg ser ham, hører hans stemme. Ja bare tænker på ham.
Han har overtaget min hjerne. Intet virker oppe i bøtten på mig, når han er i nærheden. Hvem prøver jeg at narre? Bare jeg tænker på ham, så kortslutter alt fornuft i mit hovede.

Det er den mest vidunderlige ting.

Han er ikke perfekt. Og jeg elsker det. Hvem vil have en perfekt fyr, når man kan have ham? Alle hans små skørheder. Hans underlige ideer og forunderlige syn på verdenen. Jeg vil ikke lave det mindste om på ham - slet ikke nu, hvor hans fødder har fået en "makeover".

tirsdag den 23. april 2013

Outfit fra Polyvore + Parfume snak

WANT!

Jeg kedede mig lidt.. så jeg gik amok i Polyvore.

Det er der jo ikke rigtigt noget nyt i.. ikke udover, at jeg endelig fik opsporet min all-time yndlingsparfume! Jeg bliver nødt til at få fingrene i den.
Også selvom, at den er skide dyr. Det er bare surt..

Efter en hurtig søgning på Matas.. jeg tabte kæben, klik her.

mandag den 22. april 2013

Min lille sejr: Hele 5 kg lettere! :D


Nu er det på tide at fortælle jer om min "lille" personlige sejr!

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg kæmper og har kæmpet med vægten i flere år.

I år 2011 havde jeg lige tabt mig 11 kg, og jeg var enormt stolt. Men livet var ikke spor let, der var en masse omvæltninger, eksamener og ja sommerferie. For slet ikke at nævne det med at starte i gymnasiet. Det med at møde nye mennesker stresser og presser mig enormt meget.
Og det begyndte at kunne ses.

Desværre endte det ikke der. Vægten blev højrere og højere.

På bare lidt mere end 1,5 år tog jeg 23 kg på. Hvordan det skete.. det må i ikke spørge om. Jeg aner det ikke. Jeg havde det ikke let, og det blev jo kun værre af de mange ekstra kg.

Men nu er det vendt! De sidste 3 ugers tid har jeg tabt mig 5 kg! Jeg har intet gjort, jeg er bare blevet langt gladere.. og så har jeg nok tænkt lidt mere over, hvad jeg puttede i munden.

Nu har jeg jo også en fantastisk grund til at gøre det, i kan se ham her.

Jeg vil helt klart opdatere jer med, hvordan det går løbende! :D

Tørklæde fra Hong Kong!


Okay.. indlæggets titel snyder måske en lille del. Men det er nu rigtigt nok :)

For et lille stykke tid siden skrev jeg det her indlæg, hvor jeg var blevet inspireret af et eller andet. Det var vist nok en t-shirt og mit nye uglespejl. Der efterspurgte jeg til et link, hvor man kunne købe et tørklæde, der lignede det på billedet.

Søde Malene gav mig et link til Ebay. Og tusind tak!
Uden dig ville jeg ikke have det sødeste, lille, rynkede tørklæde :)

I kan trykke lige her, hvis i også interesserede.. der er mange flere farver!

Kvaliteten er virkelig god for kun 15 kr.
Desuden er det let og sommerligt - skønt!

søndag den 21. april 2013

Lidt shopping på Ebay :)



Ebay shopping :)

Endnu engang har jeg fået brugt lidt penge. Der er bare en lille forskel fra alle de andre gange.
Denne gang er det rent faktisk kun lidt penge! Nemlig. Ebay er herligt!

Tørklæderne kostede 8-14 kr. stykket. Jeg købte faktisk et mere end i kan se, men der var intet ordenligt billede.. så i må forestille jer et i medium lilla!
Blomsterne er hårklips - de kostede kun 5,5 kr.

Hvem kan stå for det?

Hvis i vil have links, så smid en kommentar :)
Så vil jeg prøve at grave dem frem til jer!

Pakke fra Asos! :)


For en lille uge siden kom min pakke fra Asos. Jeg blev godt nok glad!
Det var jo langt bedre, end jeg lige havde forestillet mig. Skønt med positive overraskelser, ikke?

Jeg fik købt mig et sødt lommespejl formet som en ugle. Der er massere af glimmer og pyntesten på. Det er i sølv, og så er der lyserød på. Det er ekstremt sødt. Jeg sidder med det i hånden og beundre det hele tiden...

Den anden ting var en Vinyl Gloss fra Rimmel i farven Keep A Secret. Den er sød, lyserød og en smule gennemsigtig. Jeg forestiller mig, at jeg bliver enormt glad for den her til sommer!


Den sidste ting er en Glam Eyes Lash Flirt Mascara fra Rimmel. Den er i farven Kohl Black, og den er ikke vandfast.

Sidst jeg købte en mascara, var i rigtigt glade for, at jeg viste børsten.
Så det har jeg gjort igen. Den er af plastik, og så er der skiftevis i rækker lange og korte børstehår.

Jeg var ret skuffet, da jeg så den. Men den er vildt god! Ingen klumper og super lange vipper. Dog er der ikke den lovede volumen, men det er ikke det støre problem for mig.

Den kan klart anbefales!


Og så lige et sidste billede af den søde ugle :)

fredag den 19. april 2013

Selena Gomez kommer til Danmark!!


Denne glædelige nyhed blev lige smidt i mit ansigt af mine søde veninde Nicole, da vi var på arbejde sammen tidligere her på aftenen. Vi blev ret hurtigt enige om, at vi skulle af sted sammen.

Billetsalget blev åbnet idag kl. 10:00, så vi har nok lige et par dage til at tænke over tingene inden biletterne er væk. Det er trods alt første gang, at hun kommer og besøger os.

30 august 2013. Dørene bliver åbnet kl. 19:00. Showet starter 20:00.

Det ville være så vildt at se hende i live. Hun er mit største idol. Det må jeg indrømme.

Hun er bare så utroligt smuk. Hvor mange gange har jeg ikke stået foran spejlet og drømt, at jeg var hende? Jeg kan umuligt være den eneste!

Selena Gomez' nye single :)


Jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvorvidt jeg kan lide den eller ej..
Den er i hvert fald meget specielt og anderledes i forhold til, hvad hun tidligere har lavet. Men jeg hører den nu alligevel, bare fordi jeg er så vild med hende! (:

Hvad er jeres tanker?

torsdag den 18. april 2013

En eftermiddag med brumbassen ♥




Jeg havde fri kl. 11:35 idag, så jeg tog da chancen for at hoppe på bussen hjem til min skøne brumbasse. Han havde fri 13:35, så jeg skulle kun stå og vente i ca. 10 minutter, og det er jo ingenting, når man tænker på, hvad man venter på.

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen eller noget kan være dejligere end ham. Han kommer bare gående der.. prøver at overraske, men lykkedes ikke. Og så lytter han med glæde til mig, der begejstret beskriver, hvordan fuglene går.

I skulle se ham, når han bliver kildet. Han ser så spastisk ud - og glad. Det gør mig glad, og så smiler jeg bare endnu mere.

Han er bare vidunderlig. Jeg elsker ham.

Glæder i jer også? :D

onsdag den 17. april 2013

Hvad har i at glæde jer til? :)

Jeg er bagud med et utroligt antal indlæg, men bare fordi, at jeg mangler tid.. så skal i selvfølgelig ikke snydes. Nej vel skal i ej!
Det kan jo kun være mit problem, at jeg er doven abehale.. og derfor aldrig får hevet min rumpet ud af sengen, før det er for mørkt til at tage billeder af alt det, som jeg gerne vil vise jer.
Men det bliver der lavet om på! Det betyder højst sandsynligt, at jeg ikke kommer tidligt i seng idag.. Der skal bare ske noget! Se lige den liste af ting, der venter..
1. Neglelak fra Irland
2. Tøj fra Irland
3. Diverse ting fra Irland
4. Tasker fra Irland
5. Tørklæder fra Irland
6. Mine nye OPI'er
7. En pakke fra H&M
8. En pakke fra Asos
9. Og så det jeg glæder mig mest til: En ordentlig introduktion af min dejlige Brumbasse <3
Selvfølgelig er der mere, jeg mangler at blogge om.. men jeg sidder midt i oldtidskundskabstimen, så min hjerne er helt ærligt grød. Og jeg er kun på bloggen, for at udsætte det der med at lave noget.
Ses!

søndag den 14. april 2013

En skøn weekend ♥


Det er ham der den dejlige på billedet, der er skyld i, at jeg havde en skøn weekend! Det skal dog lige slås fast, at han ikke bruger briller.. det er mine briller, som jeg havde proppet på ham. Jeg kan ikke helt huske hvorfor, men ja.. det er i hvert fald ikke første gang :) og de klæder ham!

I skulle have set ham inden, at han blev klippet.. men han vil ikke lade mig bruge nogen af de billeder. Det er møg irriterende, for han er utroligt flot. Virkelig. Wow.

Tilbage til weekenden..
Jeg ankom med bussen kl. 10:55. Vi var hos ham den her weekend. Vi puttede, snakkede, grinte og hyggede os. Så har vi spillet Logik For Viderekomne, jeg vandt!

Vi nød bare virkelig hinandens selskab, tiden gik så hurtigt.. pludselig var der aftensmad, så dessert.. og wupti, så var kl. altså 23.
Tiden var gået med, at ligge og snakke, lege ordleg, høre musik. Bare være sammen.
Bagefter satte vi The Hunger Games på, og jeg faldt i søvn inden filmen rigtigt kom igang. Lidt efter vågnede jeg igen, vi byttede plads, så jeg kunne putte mig ind til ham.

Her til morgen vågnede jeg i hans arme igen, og så begyndte gabene. Jeg tror aldrig, at jeg har gabt så meget før. Det er da helt utroligt!

Da vi endelig fik bevæget os ud af sengen, fik vi lidt morgenmad/frokost. Derefter gik vi os en tur i byen. Det er en mikroskopisk by. Tror det tog en halv time, så havde vi også både været i skoven og i HELE byen. Jeg glæder mig til at vise ham min by frem, både havet og de små, hyggelige gader.

Knus Katrine :)

onsdag den 10. april 2013

Blogstatus: Den seneste måned

Jeg ser flere og flere bloggere, der laver den her slags indlæg.. og jeg er faktisk gået hen og blevet lidt glad for at læse dem. Især, hvad folk søger på for at finde bloggen!


De sidevisninger, jeg fik igår, er også i toppen. Det er yderst sjældent, at jeg kommer op på så mange. Enten er det det usædvanligt høje antal indlæg eller magi, der gav mig dem.

Og læg lige mærke til 12222 - det er sjooov!


Så kommer vi til noget, der er lidt sjovere.
Hvilke ting har folk søgt på for at finde min blog den seneste måned? Hmm..
M just waking up going? Funny smileys? Hvad er der galt med mig? For valentines day but i?


Det undre mig nu også, hvordan der kan være så mange ikke-dansk-talene besøgende. Især USA, Tyskland og Rusland ligger højt. Det er bare så underligt.

Jeg opfordrer jeg til at lave den her slags indlæg!
Igen - det er sjooov!

Kram, Katrine :)

tirsdag den 9. april 2013

Sommer inspiration :)





Sommerkjolen er kommet! :D


Så må sommeren og solen godt bare komme. Nu har jeg efterhånden skrabet sommerkjoler nok sammen til et livslangt forbrug. Og dog - men overdrivelse fremmer forståelsen!

Denne her skønne sag er lige kommet ind af døren. Jeg bestilte den i onsdags, hvilket i kan læse mere om lige her.

Lige for at få det hele på plads, så er den købt på Zalando til 159 kr. Den er oprindeligt fra Vero Moda, og modellen hedder Josephine. Så hvis i er interesserede, smut til Zalando, hvor der er gratis fragt. I butikkerne koster den nemlig 189 kr. Det ved jeg, da der er prisskilt i kjolen.

Jeg har købt min i en str. 40/L. Den passer perfekt for mig. Jeg er blød og 163 cm høj. Bare så i har en ide om størrelsen. Desuden er der elastik i ryggen, så man kan vokse i den, hvis man har lyst til det.
Stropperne kan justeres! Skønt!

Den kan også fås i brun, sort, grøn, lyselilla og lys turkis.

Jeg har den faktisk også i sort og grøn.. så hvis i vil se billeder af dem, så smid en kommentar!

Vi ses, Katrine (:

Beautiful Creatures er ankommet! (:

Det der med webshops, der leverer hurtigt. I like that shit!
Jeg placerede min ordrer i søndags. Idag er det tirsdag, og jeg sidder med bogen i hånden. Det kan bare ikke blive bedre. Så jeg anbefaler stadig varmt Saxo.dk til alle!



Det er en ordentlig muggert på 563 sider. Det er jo fantastisk. Det er lige omkring den længde, som jeg foretrække, at mine bøger er på. Selvfølgelig er den også på engelsk.

Desværre er den ikke helt så fejlfri, som jeg havde håbet. Der er et lille hak nederst i ryggen, men det er der ikke noget at gøre ved. Sådan noget sker jo under fragten.

Knus, Katrine

Op til 50% hos H&M, og hvad har jeg købt?

New in: H&M

Ooobs, I did it again.

Jeg tjekkede mails her til morgen, da jeg er hjemme fra skole. Jeg har redet mig en skøn halsbetændelse, så hvad kan man gøre? Som sagt kan man tjekke mails.

Lige der i min indbakke lå der en skøn nyhed. Nemlig op til 50%-udslag på H&M's hjemmeside! Det er jo bare timing, der vil noget!
Så kunne jeg jo nemt få fingrene i den t-shirt, som jeg havde udset mig. Godt nok kostede den kun 40 kr., inden den kom på udsalg. Men hvem gider dog at betale fuld pris, når man kan få den for det halve?

Der var også en fantastisk flot og stilfuld jakke på tilbud. Sat ned fra 350 kr. til 200 kr. Så den kom også i kurven. Det er ikke bare en blazer, for den er foret og det hele. Utroligt flot!

Det kan klart anbefales at tjekke udsalget ud så hurtigt som muligt - for alene på de 20 minutter jeg var om at vælge, der røg en del størrelser!

Mange knus, Katrine

mandag den 8. april 2013

Forårs ønsker fra H&M :)

Wishlist from H&M - Spring

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker H&M. Både for prisen og stilen. Eller i hvert fald noget af stilen, resten af det de har er bare hæsligt. Så endnu engang tog jeg mig selv i at sidde og tage enormt mange screenshots af alt det, som jeg gerne ville eje.

Og det er jo egentligt ret besværligt, så jeg gemte bare det hele i Polyvore og lavede en collage.

4 toppe, 2 set undertøj, 4 kjoler og 3 par sko.

Jeg elsker de skønne forårsfarver fersken, lysegrøn, råhvid og selvfølgelig lilla. Jeg elsker det hele. Jeg får nok ikke købt det hele.. eller også så gør jeg. Der er trods alt et par måneder til sommeren rigtigt starter.

*hugs* Katrine

søndag den 7. april 2013

Jeg blev inspireret (:

Romantic Spring Outfit

Jer, der har set mit seneste indlæg, ved allerede godt, hvad jeg blev inspireret af.

Det er næsten umuligt for mig at kigge på ting på nettet, købe noget eller bare som tænkte på noget.. uden at blive inspireret til et eller andet. Denne gang blev jeg så inspireret til at dagdrømme. Dagdrømme om at se fantastisk ud. Så jeg smuttede med lynets hast ind på Polyvore og smed en masse skønne ting og sager sammen.

Det eneste jeg mangler for at fuldende det her super søde outfit i virkeligheden er den ferskenfarvede t-shirt og tørklæde. T-shirten koster 40 kr. i H&M, så det er ingen sag.. tørklædet på den anden side..
Jeg må på jagt! Så skriv endelig, hvis i ser noget, der ligner det på billedet!

Jeg tænker en dejlig forårsdag i Tivoli, når jeg ser det her. Så det vil jeg ligesom stræbe efter at få opfyldt.

*hugs* Katrine

Åhh.. mascara, lip gloss.. ugler :D

Alle mine mascaraer er udtørret - kun en er stadig brugbar, dog for gammel. Jeg er bare utroligt dårligt til at smide dem ud og erstatte dem efter de 3 måneder, hvor de er bedst. Åh. Det er bare ikke spor spændende at købe penge på noget sort stads til vipperne. Hellere købe noget med flotte farver, se det er spas!

Derfor tog jeg lige et smut forbi Asos, hvor jeg tilfældigvis vidste, at de havde ok billige Rimmel mascaraer. Rimmel laver gode mascaraer - i hvert fald for mig. De gør mine vipper fine.
Så jeg gloede lidt rundt, kiggede på reviews og billeder på nettet og faldt frem til en, der lød præcis, som jeg ønskede.

Men hvornår er jeg begyndt kun at købe, det som jeg faktisk kom for?

Så der røg lige et par ting mere i kurven.. og nu på vej i en kasse til mig! :)


My latest purchase :)

Uglen er et spejl til tasken. Jeg kunne IKKE stå for det!

Og så undskylder jeg for det ucentrerede billede.. Polyvore fucked alvorligt op.

*hugs* Katrine

Lige købt: Beautiful Creatures!


Som i nok har forstået ud fra overskriften, så har jeg lige købt endnu en bog. Jeg burde virkelig stoppe. Sætte mig ned. Og så rent faktisk læse dem, men det er jeg alt for stresset og presset til lige for tiden.

Sidst jeg bestilte fra Saxo, blev min ordre næsten to uger forsinket. Heldigvis for mig, så har Saxo den fantastiske ordning, at når ordren er forsinket - så får man et gavekort på så og så meget af ordrens værdi.

Jeg fik så et gavekort på 93,5 kr. Fedt!

Derfor kunne jeg da ikke holde fingrene fra denne noget så omtalte bog, der med 99%'s sikkerhed vil falde i min smag. Den kostede små 86 kr., og med gavekortet, var det ingen sag. Så skulle jeg kun betale fragt. Det betyder, at jeg kun skulle betale lige omkring 23 kr. for den.

Enormt god deal - i hvert fald i mine øjne!

*hugs* Katrine

lørdag den 6. april 2013

Spontan biftur ♥

Som hver anden lørdag, så var jeg på arbejde idag. Det gik super fedt, men det var ikke spor underholdende.. så hjem går jeg, tænker og tænker.

Hvad har jeg lyst til? At gå en tur ned til vandet? Nhaa ikke rigtigt.
Hmm, hvad så med at finde en film på nettet? Ja det kunne jeg gøre. Det bestemmer jeg mig så for.

Helt tilfældigt, så tømmer jeg postkassen, når jeg kommer hjem. Hvad ligger der? Mit forsinkede Hypercard!

Hurtigt bliver min film på nettet erstattet af en kæmpe lyst til at smutte i biografen med min dejlige kæreste. Så jeg spurgte ham, og han sagde ja!


Nu sidder jeg så bare og venter på, at han fortæller mig, hvilken film han har lyst til at se.

The Host eller Olympus Has Fallen.

Jeg ved godt, at det er indlysende, hvilken han vælger, men der er et lille håb.

*Hugs* Katrine

onsdag den 3. april 2013

Lige købt en ny sommerkjole!

New dress :D

Jeg glæder mig mere og mere til sommer!

Det varmere vejr, de længere dage og solen inspirerede mig lige til at købe den her utra søde sommerkjole. Jeg kan slet ikke vente til, at den kommer med posten.

Når jeg tænker over det.. så ville den passe enormt godt til en tur i Tivoli. Og den er lyserød.. så måske med en helt speciel person? Håber jeg!

Den er købt på Zalando, men det var den sidste i den farve. Så jeg var enormt heldig! Der er stadig grøn og lys turkis tilbage, så hvis de farver er noget for jer.. ja så er priserne henholdsvis 189 kr. og 159 kr.

Den lyserøde her kostede 159 kr., hvilket jeg synes er en helt fin pris!

*Hugs* Katrine

Flere OPI'er på vej til mig! :D

OPI Haul 3/4-2013


OPI - Yodel Me On My Cell, Purple With A Purpose, Diva Of Geneva, Houston We Have A Purple og I'm Not Really A Waitress

Jeg ved det. Jeg ved det. Jeg ved det. Jeg ved det.

Men hvordan kan man sige nej, når en OPI "kun" koster 49 kr.? Ja, jeg ved det heller ikke.. så mig og min bedste veninde har lige bestilt en spand OPI'er fra Billigvoks. Her er de fem, som jeg har købt. Jeg aner ikke, hvor mange hun valgte.. men mindst 6, siden vi fik gratis fragt!

*hugs* Katrine

tirsdag den 2. april 2013

Jeg kan se lyset! :D

Efter fem utroligt lange år med ja.. det er vel egentlig mobning? Det er godt nok blevet 1000 gange forbedret de sidste måneder.. men altså. Efter de lange år, så kan jeg endelig se lyset!

Der er kun 13 tyskmoduler tilbage og et af dem er imorgen.. så stort set kun 12. Det er fantastisk. Tysk har været en konstant kamp for mig, bare fordi jeg har været så enormt uheldig, ikke fordi jeg er dårlig til sprog. Jeg er jo så blevet dårlig til tysk pga. den manglende følelse af at være tilpas i undervisningen. Men lyset er blevet spottet.
Så skal en mulig eksamen bare overstås, og tysk er en djævel fra forsiden, som jeg aldrig skal ses med igen!

*hugs* Katrine

En fantastisk påskeferie ♥

Det her bliver et langt indlæg! Så hvor skal jeg starte? Jeg tænker, at det ville være bedst, hvis jeg bare startede med fredag d. 22 marts og så stopper mandag d. 1 april.

Klar - parat - NU!

Fredag - 22 marts 2013
Da klokken slår 13:50 lander flyet i København lufthavn, og jeg samt resten af passagererne stiger af. Mit hjerte banker lystigt af sted, jeg glæder mig umådeligt meget til at se ham. Der er endelig signal på min mobil igen, og han er selvfølgelig den første, der lige får en sms. Mor måtte vente.
Med utålmodige skridt og hop bevæger jeg mig hen til bagagebåndet. Jeg får min kuffert, og begynder så småt at kigge mig omkring. Han kunne være, hvor som helst.. troede jeg.
Han havde fået lektier og kunne desværre ikke tage imod mig i lufthavnen alligevel. Det havde han bare lige glemt at informere mig om.

Med hjertet i maven og en alt for tung kuffert i hånden bevæger jeg mig ud til bilen. Mit ansigt er en stor utilfreds grimasse, og maven gør ondt. Utilfreds. Såret.

Halvvejs hjemme bliver dette rettet op på, da han endelig forklarer, hvordan landet rent faktisk ligger. Super. Jeg føler mig godt dum efter, at jeg har surmulet i godt en time.

(Note: "han" er min skønne kæreste)

Lørdag - 23 marts 2013
Uret ringer og bimler vildt kl. 11. Tænk at blive hevet op allerede kl. 11 dagen efter, at man kommer hjem fra studietur! Det er overhovedet ikke fedt. Næ nej du.
Men arbejdet kalder. En vagt fra 12:00 - 18:15. Der skal jo penge i lommen for at holde humøret højt.

Søndag - 24 marts 2013
Anden dag hjemme i Danmark. Jeg bliver vækket af samme irriterende bimle lyd fra dagen tidligere. Klokken er 10. Jeg skal op. Arbejdet kalder til endnu en vagt, 11:00 - 16:00. Heldigvis skulle jeg ikke lukke, så jeg får mig da lige slæbt af sted.

De surmulende miner vender tilbage, da jeg har fri. Jeg ønsker ikke at grave i løste problemer, så shh. Jeg fortæller jer ikke, hvad der sårede og skuffede mig. Hvis jeg havde taget mig sammen og blogget lidt tidligere, ja så.. havde jeg nok fortalt det.

Aftenen og natten forløb med et hjerte, der var ved at springe ud af mit bryst af ren og skær panik. Jeg fik ikke lukket et øje..

Mandag - 25 marts 2013
På trods af mine dumheder søndag aften ville han gerne se mig. Smilet var på mine læber igen, men nervøsiteten ville ikke ligge sig. Hvad skulle jeg gøre? Jeg skulle se ham i øjnene efter det stunt, som jeg havde udført. Det var utroligt pinligt.

Klokken 12:17 steg jeg ud af bussen på Hillerød Station. Han var der allerede og kom med det samme og gav mig en kram. Monsteret i min mave blev tæmmet en smule.. lige indtil den akavede stilhed startede. Mine mørkeste tanker kom igen. Min mave gjorde ondt. Monsteret fik næring.

Hånd i hånd gik vi ned af det, der føltes som den længste gade. Jeg havde inviteret ham på Jensens Bøfhus, det var min månedsdagsgave til ham. Der forsvandt monsteret. Det gik strålende. Jeg slappede af igen. Jeg var så utroligt lettet.

Derefter hoppede vi på bus 324 hjem til ham, hvor vi hyggede os hele dagen, aftenen og natten.

Tirsdag - 26 marts 2013
Jeg slog øjnene op og kiggede direkte ind i de smukkeste, grønne øjne. Omkranset af de længste, sorte øjenvipper. Jeg blev en smule mere forelsket og summerfuglene i min mave flaksede vildt med vingerne. Han er dejlig.

Dagen med ham føltes som en tåge af glæde. Præcis, hvad vi lavede mindes jeg ikke. Der er en mase kys, kram og kæl. Runescape. Vi fik aftensmad, og derefter fik jeg "endelig"min månedsgave.
Hvor var det sødt og betænksomt. Jeg fik en snekugleagtig ting med noget rødt halløj og hjerter, hvor der skal to billeder af ham i. Det passer jo også meget godt, for han er i mit hjerte.

Han lukkede mig lidt længere ind, og han fik nogle store kram. Det gjorde mig utroligt glad, og viste virkelig, at han har tiltro til mig.

Så var det tid til at give ham de gaver, som jeg havde med hjem fra Dublin. To sjove t-shirts: en "Sexiest leprechaun in the world" med en smækker-lækker kvinde på brystet og ryggen, og en "Kiss me, I'm Irish". En rubiksterning med billeder af får på, jeg vidste bare, at det var noget for ham! En plade Baileychokolade, bare fordi han elsker det stads. Og sidst, men ikke mindst, et par sjove underbukser med trekløvere, hvor der stod "Luck of the Irish".

Straks efter fulgte han mig hen til bussen, da onsdagen ville være noget kaotisk.

Onsdag - 27 marts 2013
Allerede kl. lort om morgenen ringede mit ur, da ham den skønne kæreste skulle til køreprøve. Jeg beklager ikke, da jeg hellere end gerne vil være der med alt den støtte, som jeg overhovedet kan give. Desværre gik det ikke helt som håbet.

Bilen kørte ind i morfars indkørsel kl. 13, da morfar og Lilian havde inviteret på påskefrokost i anledning af, at alle dem fra Jylland kom over. Dem fra Jylland er moster, onkel, fætter og kusine.
Der er mere om netop det lige her.

Aftenen var lang og ensom. Han, altså min kæreste, havde erinder. Da han endelig kom hjem, sprang smilet selvfølgelig frem på mine læber i samme sekund.

Torsdag - 28 marts 2013
Vækkeuret nåede ikke engang at ringe, før jeg var hoppet ud af sengen. Det er umuligt at sove længe, når man ved, at man skal hjem til den person, som man elsker højest af alle. Hjertet stod bare ikke stille i mit bryst. På med tøjet, pakke tasken, ordne hår og makeup. Jakken på, bind skoene - ud af døren.

Hele vejen i busserne hørte jeg musik og dagdrømte om ham.

På trods af små forsinkelser ankom jeg endelig, og han mødte mig med et skønt kram. Lige så skønt som alle de kram. Det er alligevel utroligt, hvor meget man kan savne en person på bare en dag.
Vi kom hjem til ham, fik overtøjet af og gik op på hans værelse. Jeg kunne ikke lade være med at grine. Han havde fortalt, at han havde ryddet lidt op. Vel havde han ej, hahah. Han er fantastisk, det rodehovede.

Vi puttede, krammede og kyssede. Jeg kan bare ikke holde fingrene fra ham, han er simpelthen for dejlig. Dagen gik umådeligt hurtigt. Der blev vist spillet lidt Runescape, men for at være ærlig, så husker jeg det ikke helt. Jeg var langt mere fokuseret på den vidunderlige person i stolen lige foran mig.

Aftensmaden blev serveret og derefter smuttede vi op og så gyserfilm. Paranormal Activity 3. Sikke en idiotisk ide. Jeg ved udemærket godt, at jeg ikke kan tåle det. Heldigvis distraherede han mig igennem 80% af filmen.

Midt om natten sneg vi os ned for at tage os et bad, men blev grebet på fersk gerning. Akavet.
Men der blev badet og vi hoppede op i seng igen.

Fredag - 29 marts 2013
Jeg vågnede med ondt i maven. Nervøsiteten havde fundet vejen frem.
Der var påskefrokost med hans familie, og jeg var inviteret. Selvfølgelig glædede jeg mig til at møde dem alle sammen, men nervøsiteten overskyggede vist alt.

Efter ikke så mange timer kom kvalmen også. Det var umådeligt ubehageligt, men den forsvandt, da vi gik en skøn, lang tur i Slangerups gader.

Her stopper nervøsiteten dog ikke. Da vi kom hjem skulle jeg møde hans bedste ven. Det var en endnu større udfordring, når jeg ved, hvor meget han betyder for ham. Jeg skulle jo helst give det bedst mulige indtryk. Åh det var hårdt! Min mave smertede og kvalmen pressede sig stædigt på. Trætheden overvældede mig, men jeg holdt ud.

Det var nu hyggeligt!

Lørdag - 30 marts 2013
En tidlig morgen. Hans bedste ven blev natten over, da det blev alt alt alt for sent til at sende ham hjem. Dette gjorde selvfølgelig, at det ikke blev til noget kæreste hygge, men det rørte mig ikke. At ligge og putte er mindst lige så godt.

Men tidligt op skulle vi, da mig og Alexander skulle i Ikea med mor. Vi skulle være hos mig allerede kl. 11 for, at det ikke blev alt for sent. Jeg skulle have mig en ny dyne, da den gamle var blevet totalt smadret. Den havde godt nok også kun kostet en 50'er, så hvad kan man regne med?

Så snart vi kom hjem smed vi sengetøj på den nye dyne og puttede os godt under den. Selvfølgelig skulle den afprøves. Den er fantastisk - og han er enig!

Hele eftermiddagen og aftenen forløb med putning i særklasse på trods af min stadige kvalme.

Det var en lørdag, som jeg aldrig vil glemme.

Søndag - 31 marts 2013
Nu var det tid til at udsætte Alexander for min familie. Jeg vidste udemærket godt, at de ville elske ham.   For han er ganske enkelt bare noget helt særligt, en ægte gentlemand. I skulle have set Lilian, når han bare spørger hende om hun ikke lige har noget, som han kan hjælpe med. Jeg var så ubeskriveligt stolt af ham. Han fik mit hjerte til at smelte.

Han viklede morfar om hans lillefinger, og det er ikke let at gøre. Det fylder mig med en enormt glæde, hver gang jeg tænker på det. Morfar gav mig da også en souvenir med fra den bedste påskefrokost nogensinde. Alexander tog bare imod de øl, der blev tilbudt og den Bailey (selvfølgelig). Ham morfar fik også en del indebors og hyggede sig gevaldigt. Han besluttede sig for at skrive et brev til Alexanders mor. Det var hylende morsomt, og jeg vil gemme det brev altid.

Det varmer mit hjerte så meget, at Alexander synes, at jeg har en skøn morfar. For det har jeg virkelig.

Det var endnu en dag, som aldrig vil gå i glemmebogen. Den gjorde mig så sikker på, at det vi har sammen er noget, der er værd at gemme.

Mandag - 1 april 2013
Vi stod op kl. 14. Det var fantastisk. Udover den kendsgerning, at han skulle med bussen hjem allerede 15:43. Heldigvis havde vi i timevis ligget vågen i hinandens arme.

Jeg elsker ham så højt.