onsdag den 31. juli 2013

Barry M Kingsland Road swatches

Så har jeg swatches af Kingsland Road fra Barry M. Lakken er fra deres nye Textured Nail Effect kollektion. Ved to lag dækker den nogenlunde, så det anbefales tre, ligesom jeg har på billederne herunder.



Kingsland Road tørrer enormt hurtigt, og den har en lækker børste, der fordeler lakken fint og jævnt over neglen.
Konsistensen var perfekt, ikke for tyk, som jeg har oplevet ved et par andre tekstur-lakker. Så thumbs up!

For kun ca. 37 kr. kan Kingsland Road købes på Asos, klik her.

tirsdag den 30. juli 2013

Postbudet kom med Essie og OPI!

Stik imod min forventning kom postbudet med to fine pakker til mig i lørdags (den 27 juli). Pakkerne var fra Ebay. Jeg er mildest talt forundret over, hvordan shipping kunne være så forbandet hurtig! Essie lakkerne var vist fra Detroit og OPI'en fra Californien. Eller omvendt.
Der er i hvert fald ikke gået mere end 5 dage siden, jeg bestilte dem.

Jeg smider links til lakkerne/sælgerne, så bare klik på navnet til den lak, som du er interesseret i.


Venstre til højre: Essie Leading Lady og Size Matters.


Venstre til højre: Essie Stroke Of Brilliance og A Cut Above.


Til sidst ses den skønne glimmer fra OPI's Muppets kollektion fra julen 2011. Det er Fresh Frog Of Bel Air. Jeg har ønsket mig den lak i evigheder.

De fire Essie lakker kom i samme pakke, OPI'en var for sig selv. Men de var jo heller ikke fra samme sælger, så det er klart. I hvert fald enormt god service!

mandag den 29. juli 2013

Billige OPI fra Billigvoks og Ebay!

OPI polises billigvoks + ebay

Venstre til højre: OPI Strawberry Margarita, Do You Think I'm Tex-y?, Muir Muir On The Wall, Pamplona Purple, Sweet Heart og I Juggle... Men.

Alle lakkerne undtagen Muir Muir On The Wall er fra Billigvoks til 49 kr. stk. Hvilket vi alle sammen vist godt ved er en sindssygt god deal, derfor kan man ikke lade være med at nuppe et par stykker, nu hvor man sparer 75 kr. stk!

Muir Muir On The Wall er fra OPI's nye San Francisco kollektion her til efterår og vinter, der udkommer d. 7 august 2013. Den ser skøn ud, men jeg måtte have fingrene i den her. Jeg elsker vampy farver med en dyb shimmer. Tjek evt. google swatches! Jeg har købt den lige her.

Nu er det også slut. Det bliver det altså nødt til at være.

Fremover vil der være knap så mange "new in/haul"-indlæg og flere swatches, negledesign og andre lak-sager. Det bliver skønt!

søndag den 28. juli 2013

Negledesign: Diva blomster fra Geneva


Jeg elsker det her design! Det er så utroligt simpelt og sødt. Ikke nok med det, så tager det også ingen tid at lave. Det er faktisk så let, at højre hånd gik smertefrit.

Jeg har to lag af Essie Ballet Slippers på alle neglene. Ovenpå har jeg et lag af OPI Pink Yet Lavender. På ringfingeren er der intet glitter, da jeg i stedet har tegnet en lille blomst med mit dotting tool.
Kronbladene er med OPI Diva Of Geneva (heraf navnet på designet). Midten er med OPI Did Iy On 'Em og Goldeneye.

Hvis du ikke har et dotting tool, kan du bare bruge en tandstik, tændstik, hårnål eller en nål! Det behøver virkeligt ikke være noget vildt smart.

Smid meget gerne en kommentar og fortæl, hvad du synes!

Lækre lakker fra China Glaze og OPI på vej fra Ebay!

Haul from Ebay

Venstre til højre: China Glaze Marry A Millionaire, China Glaze Skyscraper, OPI Fresh Frog Of Bel Air, China Glaze It's Alive, OPI Black Onyx, China Glaze Razzle Me Dazzle Me, China Glaze Awakening og OPI Minnie Style.

Alle lakkerne er købt på Ebay til priser, som jeg synes er fantastiske! Hvis du er interesseret kan du bare klikke på lakkens navn, så bliver du ført direkte til Ebay.

Jeg har faktisk allerede modtaget to af lakkerne, hvilke må du vente til imorgen/senere med at se. Desuden kan jeg afsløre, at de 3 Essie lakker fra dette indlæg også er kommet frem + en "hemmelig" lak, som jeg ikke har vist endnu.

Så glæd jer, der vil blive fremvist massere af lækre neglelakker!

lørdag den 27. juli 2013

Neglelak opbevaring: Ikea Helmer!

Nu har jeg ligget vågen i månedsvis, fordi mit værelse er i uorden. Det skyldes, at jeg simpelthen ikke har de nødvendige møbler til at opbevare de ting og sager, som jeg nu engang har. Det største problem, var/er nok min neglelak, der står i spande og kasser overalt på værelset.
Så da jeg stødte ind i Ikea's Helmer flere gange på nettet, måtte der jo være noget om snakken. Jeg indrømmer, at den ser perfekt ud til formålet.
Og så koster den jo kun 249 kr.!

Nail polish storage

Nu skal mor bare overtales til en tur i Ikea, så jeg kan få det på plads! Indtil da, kan i jo lige nyde det skønne syn på næste billede! Tryk på det for at komme dertil, hvor jeg har tyvstjålet det fra.

fredag den 26. juli 2013

Lækkerier fra Barry M, Ciate og OPI!

Her i denne uge har jeg passet hus med kæresten for hans bedste ven. Alt imens jeg var væk modtog jeg to pakker med lækre neglelakker fra henholdsvis Asos (Barry M) og beautybay.com (Ciate og OPI).


Barry M Kingsland Road og Marsmallow til 37 kr. pr. stk.


Ciate Heirloom og Love Letter til 68 kr. pr. stk.


OPI Vesper, Magazine Cover Mouse til 73 kr. pr. stk. og Jinx til 93 kr.


Her ses henholdsvis Jinx og Magazine Cover Mouse i direkte sollys. Der er forskellen på de to lakker endnu mere tydelig, men vent nu bare til swatches!

torsdag den 25. juli 2013

Essie Olé Caliente swatches!

Essie Olé Caliente er en klar, koral-rød farve. Den har creme finish og dækker godt allerede efter et lag, dog vil lag nummer to være anbefalet, hvis du vil have dine negle til at være fine tæt på også!

Derudover tørrede den enormt hurtigt! Du er dårligt færdig med at ligge lak på en hånd, før du faktisk kan begynde forfra med næste lag. Jeg er meget imponeret.

På billederne har jeg to lag på. Ingen base eller top coat - var på ferie, så havde det ikke lige med i tasken.





Allerede efter en dag begyndte den at chippe lidt, men ikke meget. Det er bedre end, hvad de fleste lakker ville holde uden top coat, så jeg er fint tilfreds.

NOTD: Blomster inspireret! Simpelt og lilla.


Da Alexander og jeg var ude at gå med den skønne vovse, som vi passer i den her uge, faldt jeg over en blomst. Jeg flippede selvfølgelig helt ud, fordi den var lilla! Og så blev jeg inspireret..

Jeg hev mine flotteste lilla lakker frem + et swatch hjul, så jeg kunne se, hvad der passede bedst. Beslutningen om, at der bare måtte involveres glimmer, var allerede taget.

På mine negle var der allerede to lag af OPI Solitaire, en skøn, hvid og ikke mindst glitrende Liquid Sand lak. Så ovenpå smed jeg et enkelt lag af OPI It's My Year på alle neglene undtagen ringfingeren, der fik en omgang OPI Super Bass Shatter.

Hvad synes i? Passer de til blomsten, eller er jeg helt ved siden af?

onsdag den 24. juli 2013

NOTD: OPI Solitaire :)

Jeg fik denne skønhed af min bedste veninde til min 18 års. Jeg er blevet virkelig vild med Liquid Sand lakkerne. Her har jeg OPI Solitaire på.

Den tørrer helt enormt hurtigt, og den dækker ved to lag.
Lugten lagde jeg ikke mærke til, så hvor slemt er det egentlig?



Børsten var sublim, som den nu engang er hos OPI. Konsistensen af lakken var en smule tyk, men super nem at lægge på. Det må bare være konsistensen af Liquid Sand, der er lidt tykkere end normalt.

tirsdag den 23. juli 2013

Billige Essie lakker på Ebay! Se mine valg :)

July 2013: Essie Haul - Ebay

Jeg må snart lære, at jeg ikke skal sidde på Ebay om natten. Og så slet ikke kigge efter neglelak, som har stået højt på ønskelisten i et godt stykke tid. Dog var det et fantastisk tilbud, som jeg ikke lige kunne stå for.

Venstre til højre: Essie Leading Lady, Stroke Of Brilliance og A Cut Above.

Hvis i prøver at bilde mig ind, at de kan fås til under 50 kr. stykket herhjemme. Ja, så tror jeg jer ikke. Men det kunne jeg på Ebay. Ca. 45 kr. Det er altså noget af et tilbud! De koster 100 kr. herhjemme.

I skal bare søge på "Essie Nail Polish" på Ebay, så er de første 6-7 sidder fyldt med Essie til den pris.

Nye lækre, varme, sommerlakker på vej til mig!

Nu har mine fingre kløet i et godt stykke tid over lidt nyt neglelak.. efter, at jeg er blevet fyret fra mit arbejde, da jeg jo er blevet 18. Det var en ting, der altid har irriteret mig - man måtte ikke have neglelak på!

Derfor har jeg syndet og købt 8 nye neglelakker. Der er tilbud hos Beautybay.com lige nu, så jeg kunne ikke holde igen. Hvem kan også lige det?

Så nu skal der altså skrues op for alt, der hedder flotte farver, glimmer, negledesign - hver dag!

Juli 2013: Nail polish - New in

Venstre til højre: OPI Vesper, Magazine Cover Mouse og Jinx. China Glaze Strike Up A Cosmo og Pom Pom. Ciate Heirloom, Love Letter og Fun House.

China Glaze Strike Up A Cosmo er i ramme, da den kom på gaden for få dage siden.. så der er ingen ordentlige billeder af flasken, øv bøv bussemand.

mandag den 22. juli 2013

Hjææælp! Nu er jeg voksen!

Idag er det Katrines fødselsdag, hurra hurra hurraaa!

Ej det slap jeg da heldigvis for. Nok elsker jeg opmærksomhed, men fødselsdagssang. Det er bare for pinligt. Også når man bliver 18 år (12 juli).
Voksen. Myndig. Kald det, hvad du vil. Det er skræmmende.

Min dejlige kæreste havde sovet hos mig, så han kunne være den første til at ønske mig tillykke med fødselsdagen. Det krævede godt nok en del skill at få det hevet ud af ham, der midt om natten. Sikke morgen/nat/træt-gnaven han er.

Derefter fik vi noget morgenmad. Jeg fik gave fra mor. Et virkeligt flot smykkesæt med halskæde og matchende øreringe. Ringen er fra Spinning.


Da klokken slog 13:00 væltede et par skønne tøser ind af døren for at blive proppet med lidt kage, sodavand og iste. Turen gik til Bakken i mors bil. Der var vi da også lige til vi lukkede. Op og ned, frem og tilbage, hurtigt og langsomt, rundt og ligeud. Vi prøvede det hele - og havde da også et par favoritter.

I kan se billeder af mine gaver i de næste indlæg! :)

søndag den 21. juli 2013

FØDSELSDAGSGAVE FRA MIN BRUMBASSE ♥

Ja, han er min Brumbasse - og ja, han brummer.

Nu, hvor det er på plads, kan jeg stolt vise jer gaven fra ham frem. Dagen inden havde han givet mig en lille håndfuld umulige ledetråde. Dog fik jeg da arbejdet mig ind på, hvad gaven rent faktisk var, men jeg kunne ikke få den til at passe på ledetråd nr. 4.

Ledetrådene:
1. Noget af overfladen er fjernet
2. Noget mange drenge gerne vil have
3. Kan ikke byttes
4. Kan forbindes med et erhverv
5. Noget personligt imellem os

Og se så, hvad det var. Overhovedet ikke forventet, men jeg blev godt nok glad. Mere for ordene på bagsiden en selve halskæden. Jeg elsker også ham. Meget.

Forandring fryder: Nyt layout + toplogo! :)


Det var vist på tide at få lidt forandring her på bloggen. Der er ikke sket det helt store. En ny header, nogle nye farver og så en smule anderledes layout. Måske tør jeg en dag at lave det helt om! Uha.

Hvad synes i? Et det nye eller gamle bedst?

lørdag den 20. juli 2013

Skønne ringe fra to af de bedste tøser :)


I anledning af min nye voksne status (18 års fødselsdag), fik jeg de her to smukke Spinning ringe af Sarah og Nicole. De er virkelig nogle gode veninder. Jeg har også bare ønsket mig de ringe i.. jeg ved ikke, hvor lang tid. Men det er laaaang tid + nogle flere a'er.

Gaverne fra min bedste veninde :D

Fødselsdagsgaverne fra min bedste veninde lå i en stor picnickurv med silkepapir i, da det skjulte nogle af tingene fra mit.. åbenbart ikke så meget.. falkeblik.


En vaskeægte Voldemort tryllestav. Det var på ingen måde forventet. Nej. Mine tanker havde ikke engang været i den retning. Men de burde have været det. Harry Potter er noget af en tradition til min fødselsdag.


True Blood sæson 4 og 5 på dvd. Jeg elsker True Blood. Både tv-serien og bøgerne. Er set og læst en million gange, det er bare fantastisk. Så de faldt helt på det rette sted.


Endnu en ting, der varmer mit hjerte. Neglelak. Og så er det oven-i-købet det bedste. Nemmerlig OPI. Jeg elsker OPI. Her ser vi My Private Jet og Solitaire.


Og til sidste.. de her små velduftende, creme-klumper lå hulter til bulter nede i kurven. Det er prøver fra The Body Shop. Hun må virkelig have sat den stakkels ekspedient på prøve med dem. Simpelthen genialt.

Scrapbog om Katrine's (og Louise's) liv sammen

Udover at nævne, at det var en meget uventet gave fra min bedste veninde, da jeg blev 18 her d. 12 juli, vil jeg ikke skrive så meget andet.
Billederne taler for sig selv :) Bare tryk på dem, så vokser de.









Hvad er det sket? Onsdag - lørdag

Jeg lovede jer jo et par indlæg, men de kom ikke. Typisk. Derfor får i lige et kort resume af, hvad der skete onsdag til lørdag. Det er lørdag idag, hvis nogen skulle være i tvivl.

Onsdag d. 17:
Onsdag, åh onsdag. Jeg skal lige have 2 sek. til at genkalde, hvad vi lavede.
Jeg havde sovet hos Brumbasse, så det var selvfølgelig der, jeg vågnede op. Så fiskede vi computeren frem, så Alle for to og puttede lidt videre. På et tidspunkt fik vi vist nok morgenmad, hvorefter vi gik igang med et mindre Runescape maraton.
Til aften blev vi revet væk, da vi lige skulle forbi hans bedste ven, da vi skal passe deres hus i næste uge. Så fik jeg også lige mødt en hel flok personer. Uha.
Da vi kom tilbage til Brumbasse, stod den på lækre grilspyd med kartoffelsalat. Så mine smagssløg var glade!

Torsdag d. 18:
Det er meget let. Runescape. Så så vi Grease. Utroligt nok havde Brumbasse aldrig set den, så det blev han nødt til. Det virkede heldigvis til, at han kunne lide den. Mere Runescape.

Fredag d. 19:
Noget jeg ikke har nævnt endnu. Jeg har kyssesyge. Man bliver meget træt, resten af symptomerne kan i læse om på Google. Men da vi vågnede om morgenen.. nej vi vågnede ikke. Brumbasse vågnede. Jeg måtte gå direkte tilbage i koma indtil kl. var ca 13:30. Det sker normalt aldrig for mig.
Da jeg så vågnede spillede vi Runescape igen, indtil Brumbasse blev sulten.. det var vist også på tide, at jeg fik lidt indenbors. Så mere Runescape.
16:40 hoppede vi på bussen hjem til mig, da jeg skulle hente noget mere tøj. Jeg inviterede ham ud på vores lokale kineser restaurant til 6 små retters menu. Det var vist lidt for meget mad, selv til mesteræderen.
Vi kom hjem igen, hoppede i bad. Og så.. se lige det her billede!


Jeg ved stadig ikke helt, hvordan jeg fik overtalt ham. Men jeg ved, at jeg er heldig.

Lørdag d. 19:
Vækkeuret ringer allerede 6:30. Vi skal op, have tøj på, jeg skal være fin og have pakket til weekenden. Vi skal til familiefødselsdag med hans familie. Alt går fint lige til morgenmaden.
Så siger min mave fra. Næ nej du. Av av og en masse racermave.
Jeg var dog ikke alene om det, han var heldigvis ikke lige så slemt. Så af sted med ham til fødselsdag.

tirsdag den 16. juli 2013

Alexander og Katrine - 5 måneder ♥


Det var min og Brumbasse's 5 måneders dag. Som jeg har nævnt tidligere, var det hans rekord, for hvad der angår længde af forhold. Jeg må indrømme, at jeg er en smule stolt over, at jeg har kunne holde på ham så længe.

Vi tog først i biografen og så Word War Z. Mega god film, så den kan klart anbefales til alle!

Bagefter gik vi lidt rundt i byen (det skal lige siges, at vi var i Hillerød). Der ligger en kæmpe sø. Jeg tror vist nok, at den hed Stolts søen. Der var i hvert fald en masse skønne ænder, som jeg kunne glo på og beundre. Så jeg var virkelig glad. Jeg finder det stadig utroligt, at han orker at høre på mit ævl om de "lorte" fugle hele tiden.

Efter vi havde gået rundt om søen, fandt vi endelig vej over til Jensens Bøfhus, hvor jeg fik mig en dejlig, stor, rød og ikke mindst saftig bøf med bearnaise sovs. Stakkels Brumbasse fik XXL spareribs, der bare var en omgang mikroovn. De var værre end dem man kan købe i Kvickly.

Heldigvis havde vi bestilt "all-you-can-eat softice". Der røg vist nok en hel flaske chokoladesovs og halvdelen af deres softice. Mmmm!

Da vi så kom hjem til ham overraskede han mig med det skønneste armbånd fra Pandora. Han siger, at du er der større chance for månedsdaggaver. Det her armbånd kommer virkelig til at betyde alverden for mig.

mandag den 15. juli 2013

Så kommer der liv på bloggen!

Efter en masse brok og undren fra en håndfuld personer, har jeg besluttet at smide lidt af min tid i bloggen igen. Jeg må indrømme, at jeg har savnet at dele ligegyldige detaljer om mit liv med jer. Men nu blomstrer bloggen igen med fuld styrke!

Mine fingre er krydset for et indlæg fyldt med billeder allerede imorgen, da det er min og Alexander's 5 månedersdag. Det er hans rekord, sa den står både på biograf og Jensens Bøfhus.

Selvfølgelig skal jeg nok også lige opdaterer jer lidt omkring, hvad der er sket siden sidt. Og så er jeg jo også lidt fyldt 18! Hvad sker der så nu? Jeg aner det ikke. Ærlig talt - jeg er skræmt.