lørdag den 31. august 2013

MIN ALEXANDER ♥


When we are together it's the time of our lives.

Endelig, endelig, endelig fik jeg lov at se ham igen her fredag til lørdag. Det føles som en måned siden, at jeg sidst så ham. Det var kun fem dage, men uha.. det var fem slemme, slemme dage!

Jeg kan ikke forestille mig, at der findes en heldigere pige end mig derude i den store verden. Alexander er ikke hip, cool, populær og går rundt i de nyeste ble-bukser (hængerøv). Men han har det største, blødeste og varmeste hjerte - som jeg vil gøre, hvad som helst for at passe på.
Der er ingen tvivl om, at han vil gøre alt, hvad han kan for mig. Han er blevet den vigtigste person i mit liv på utroligt kort tid. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham. 

Han er altid i mine tanker, kludrer rundt i dem og fører mig ind i min egen lille drømmeverden. Mit hjerte banker hurtigere end det skulle, når han skriver. Det føles som om, at sommerfuglene i min mave har pudekamp i min mave, når jeg ser ham. Mine øjne er klistret til ham med superlim, når vi er sammen. I mine øjne er han det smukkeste i verden - og det ved han godt.

Jeg har aldrig været lykkeligere, end jeg er med ham.
Jeg elsker ham.

torsdag den 29. august 2013

Nu vil jeg hoppe i seng :)


På trods af, at jeg føler, at jeg ikke rigtigt har lavet noget idag - så har det været en utroligt lang og en smule stressende dag. Især fordi vi pause pause fra 9:45-12:05 i skolen idag. Det var lige en tand for lang tid at sidde og glo med sin computer. Jeg ville have været død, hvis ikke jeg havde den med.

Så fik jeg endelig mit nano sim-kort til min iPhone 5. Den er fantastisk!

Nu vil jeg så småt for læst det sidste erhvervsøkonomi til imorgen og så lukke øjnene og håbe på, at der ikke kommer mareridt om idræt. Jeg har jo kyssesyge, så jeg må ikke have idræt frem til jul. Gad vide, hvordan min lærer vil tage den nyhed. Uha, jeg glæder mig ikke!

Sov sødt og drøm endnu bedre, knus!

Ebay guide: Billige covere til din mobil!

iPhone 5 cases

Jeg vil ligge ud med at fortælle jer det her: Jeg elsker Ebay.

Jeg tænkte, at det ville være smart at skrive den her lille guide til jer, der er træt af det elendige udvalgt på covere her i Danmark. For slet ikke at tale om de latterligt og skyhøje priser!

Som eksempel her bruger jeg iPhone 5 - kun fordi, at det er såden en jeg har.

Hvor fantastiske er priserne så egentlig?
Der er to slags måder at købe ting på Ebay: Buy it now og auctions.
Det er lidt 50/50, hvad der er billigst. I de fleste tilfælde kan du lige så godt vælge at købe coveret med det samme - det koster alligevel imellem 5-30 kr.
Hvis du er ude efter noget lidt mere specielt eller noget bling, så prøv auctions! Du kan altså være heldig at vinde et cover dækket i perler (rigtig USA-style) til kun 10 kr.!

Hvad med priser og tid på fragt?
I 90% af tilfældene vil der være gratis fragt. Det er altså lækkert. Især når tingene nok kommer fra Kina, som de vil gøre i mere end 90% af tilfældene. Jeg har kun set priser op til 2$ på fragt af covere!
Tiden afhænger af sælgeren, der går alt fra 5-30 dage.

Hvordan er kvaliteten så?
Den svinger. Der er ingen vej uden om, men når et cover koster 5 kr. er kvaliteten så ikke lige meget? Indtil videre er 2 ud af 8 af mine covere fra Ebay billig kvalitet. Det er altså ikke meget, når man tænker på prisen.

Hvilken Ebay?
Jeg vil råde dig til at besøge Ebay.com. Ikke den britiske, tyske eller dansk osv. Brug den amerikanske udgave! Ikke nok med, at priserne bliver vist i både dollar og kroner, så får du fat i alle de kinesiske produkter. Det er de billige!

Hvad skal jeg søge efter?
Først så søg da efter "iPhone 5 case". Du vil nok være fristet til at bruge ordet cover, men lad være med det. Case giver langt bedre og flere resultater på din søgning.
Efter "iPhone 5 case" kan du så tilføje specifikationer så som: bling, dots, flowers osv.

Er Paypal vigtigt?
Når du vil købe på Ebay, skal du have en Paypal. Det er for din egen sikkerhed - så der er ingen diskussion. Få Paypal, nu!

onsdag den 28. august 2013

New in: iPhone 5! (fødselsdagsgave)


Mandag efter skole var jeg med min far i Elgiganten for at hente min fødselsdagsgave. En sort iPhone 5 med 32 GB hukommelse. Vi måtte helt til Holbæk for at hente den, da de ikke havde den i sort andre stedet "tæt" på. Det skal altså lige siges, at vi først var kørt til Roskilde!

Jeg er simpelthen så glad for den - også selvom, at jeg ikke kan bruge den endnu. Der skal jo et specielt nano sim-kort i. Heldigvis er det på vej med posten! Ellers ville jeg være død af alle de sommerfugle i min mave.

Jeg overdriver på ingen måde, når jeg skriver, at den enten er i min hånd eller lige ved siden af mig hele tiden. Min samlig af iPhone 5 covere er allerede oppe på 8 - og der er mange flere på vej fra Ebay.

Jeg er så glad! :D

tirsdag den 27. august 2013

Snomme bliver forandret! :)

Nu har bloggen efterhånden været ude på en del akavede, kiksede og bare ja.. mindre heldige sidespor. Men denne gang føles det helt rigtigt. Da jeg altid har prøvet at have et emne, som jeg skulle holde mig til førhen.. så forsvinder det koncept totalt på bloggen.

De næste par dage vil bloggen måske - måske ikke - se en smule besynderlig ud. Jeg arbejder på toplogo, farver, hvad skal der være på fanerne?, indlæg, etiketter, billedstørrelser, faste indlægstider vs. random osv.

Der sker altså en helt masse og jeg er i fuld gang! Især etiketterne vil tage sin tid, da jeg har over 400 indlæg, som der skal kategoriseres ordenligt. Men ikke for få heller! Det har jeg prøvet, og det gik overhovedet ikke. Jeg vil have en vild sky at emner, som du, min kære læser, kan rode i!

Knus :)

Et lille hint til, hvad der bliver skrevet om imorgen!


Det er stort. Det er nyt. Det er slankt. Det er dyrt. Det er YES!
- Læs med imorgen -

mandag den 26. august 2013

Giveaway: Barbie pink glitter cover til iPhone 5!


Nu er det endelig, endelig tid til en giveaway! Denne gang vil jeg gøre giveaway'en lettere at deltage i - så ingen Rafflecopter, men ganske normale "regler".

Du kan vinde et cover til IPHONE 5, som ses på billedet.

Alle "reglerne" skal opfyldes, men bare rolig - de er simple!

1. Følg mig via Bloglovin eller Google Friend Connect.
2. Smid en kommentar med dit navn og email/blog, så jeg kan få fat på dig, hvis du er vinderen.
3. Du skal bo i Danmark!

Slutter d. 3 september, der kan deltages indtil midnat. Jeg trækker d. 4 og kontakter vinderen med det samme. Der bliver trukket en ny vinder, hvis jeg ikke hører noget inden 2 dage - jeg skriver det selvfølgelig til den oprindelige vinder først.

iPhone 5 cover haul! :D

Den der fantastiske følelse, man fr, når man kommer hjem fra skole og der ligger seks pakker til en. Den har jeg lige nu. Hele seks pakker! Jeg løb indenfor og hev min mor ud i køkkenet, så jeg kunne vise hende, hvad jeg havde fået.

Alle seks covere er fra Ebay, linkene er lige under billederne.






Så er der lige et hurtigt billede for at vise nr. 3 indeni. Det er så smart, den kan bruges som pung! 



Mine yndlings er klart de 4 første, hvad med jer? :)

søndag den 25. august 2013

Hyggelig weekend med nullermanden ♥

Så er jeg kommet hjem fra en virkelig hyggelig weekend hos min nullermand. Vi var ude at gå tur hver dag, på trods af, at der er ged i det lige for tiden. Det betyder, at det gør ondt, fordi han klovnede rundt på en græsbakke.. i hvidt tøj. Flot..


En af mine yndlings blomster er en stokrose, så jeg blev nødt til at bede Alexander om, at holde blomsten stille i blæsten, så jeg lige kunne få et billede.



På vej tilbage fra en af vores ture, mødte vi den her skønne lille mis mis. Er den ikke sød? Vi kendte den ikke, men jeg skulle have et billede af den.. eller to. For så sød så den altså ud!

fredag den 23. august 2013

OPI Sweet Heart & Pirouette My Whistle






Den lyserøde lak, jeg har på under glimmeren er OPI Sweet Heart. Jeg har to lag på. Ovenover er der et enkelt lag af OPI Pirouette My Whistle. Det er klart to af mine yndlingslakker, for man kan lave sådan en fin, piget manicure uden, at den behøver at skrige en lige ind i øjnene.

Det er perfekt for mig, der ikke altid vil have pang farver på neglene, men meget ufrivilligt går uden neglelak! (:

Og så undskyld den døde stemning her på bloggen! Jeg ligger syg med kyssesyge og en pænt stor maveinfektion, så.. ja. Jeg kæmper mig igennem det!

torsdag den 15. august 2013

Tivoli med nullermand d. 10/8-13 ♥


Imorgen er en stor, stor dag. Der har mig og Alexander været sammen i et halv år. For at fejre det inviterede jeg ham i Tivoli i lørdags, da jeg havde fået et gavekort af min mor dertil.

Vi prøvede en masse sjove forlystelser, lignede idioter på billeder og fik fantastisk mad. Vi spise på det, der hedder Pirateriet. I ved det der store piratskib, der ligger i Tivolisøen? Jep. Det var godt nok lækkert! Priserne var også helt okay, i hvert fald i forhold til alt det andet i Tivoli.
Alexander fik selvfølgelig spareribs, og som i nok har gættet, fik jeg en lækker, rød bøf. Til dessert fik vi to bananasplit med varm kakao til - mums!


Som han selv siger: Det var den bedste dag nogensinde! <3

mandag den 12. august 2013

ØV ØV ØV!

Min mobil er fået i smadder, så der kommer desværre ingen indlæg det næste stykke tid, da jeg ikke kan tage billeder :(

lørdag den 10. august 2013

Simpelt lyserødt negledesign med glimmer

Så har jeg et sødt og meget simpelt negledesign til jer. Det eneste der er brugt, er en lyserød sheer neglelak, en lyserød glimmer lak og lyserøde, små rhinsten.



På billederne har jeg 3 lag af OPI Bubble Bath på alle neglene undtagen ringfingeren, hvor jeg har to lag af China Glaze Pom Pom på.
De lyserøde rhinsten er fra Ebay, bare søg efter dem - der er et ton til absolut ingen penge!



Til slut må jeg lige fortælle jer, hvor fantastisk China Glaze Pom Pom er! Den tørrer møg hurtigt, har en klar base, er proppet med glimmer - og den er lige så let at fjerne som en normal creme lak. Vidunderlig!

fredag den 9. august 2013

NOTD: "Leg" med OPI Lights Of Emerald City!


Jeg er vildt forelsket i OPI Light Of Emerald City. Her på billedet har jeg et enkelt lag af glimmeren over hele 4 lag af OPI So Many Clowns... So Little Time. I kan se swatches af den her.

Men desværre er lakken ret "goopy" eller tyk/klumpet, så den tager for evigt at tørrer. Det er også derfor, at jeg kun har det her ene, ret dårlige billede. Jeg troede, at lakken var tør, men så fik jeg den lige smadret. Øv øv. Heldigvis er det ikke sidste gang, at jeg laver den her kombination!

Hvad synes i?

torsdag den 8. august 2013

OPI So Many Clowns... So Little Time

Her er min yndlings, yndlings, yndlings nude neglelak! Mælkehvid, jellyagtig og bare perfekt!
Billederne viser en del mere VNL (overgangen fra negl til tip), end der egentlig er i virkeligheden. Selvfølgelig kan overgangen ses, men ikke lige så meget.

Og så er navnet jo også virkelig sødt: So Many Clowns... So Little Time.



På billederne har jeg 4 lag på. Det er altså en hel del, men for farven er det det værd. Den er meget tæt på Essie Ballet Slippers, som jeg bare elsker, men som desværre stort set ikke kan tørre - og kræver et lag eller to mere.

Nu vil jeg nok ligge et lag af en eller anden glimmer på, i skal nok få billeder!

onsdag den 7. august 2013

Endnu en omgang nail mail: China glaze & OPI!

Nu er alle mine Ebay køb da også snart ankommet! Jeg mangler endnu 2 neglelakker og en del neglelir + nogle swatchsticks.. men det var et sidespring.

Her er dagens nail mail!



Razzle Me Dazzle Me er købt her og Marry A Millionaire er købt her.



Pirouette My Whistle er købt her, Black Onyx er købt her og Lights Of Emerald City er købt her.

Jeg ved godt, at klistermærket i bundet af Pirouette My Whistle ser lidt underligt ud, men den er god nok. Det er en ægte OPI neglelak! Sådan ser alle ægte OPI klistermærker ud under det første lag - prøv selv at "peel here" på dine neglelakker derhjemme.

tirsdag den 6. august 2013

Negledesign: Grøn gradient med glimmer!

Gradient negle er helt klart noget af mit yndlings, fordi du kan have flere af dine yndlingsfarver på ad gangen. Det er jo fantastisk!
Til den her manicure valgte jeg 3 af de bedste grønne, jeg kender, og en mild glimmer top coat.





Lakken uden navn er Essie Mojito Madness. Navnet har du sat fast på låget, hvilket er *** irriterende, stop med det!



Den hvide har jeg brugt et enkelt lag af under min gradient for, at jeg kun skulle svampe farverne på en enkelt gang. Glimmeren/shimmeren eller hvad end det nu er har jeg to lag på af, da jeg elsker den effekt, den giver. Små bitte blå og lyserøde "lys" på neglene, så fint.

Hvis i vil have en tutorial på, hvordan man laver gradient negle - så smid en kommentar! :)

mandag den 5. august 2013

Nail mail: 7 OPI lakker!

Endnu engang vil jeg fortælle jer allesammen, hvor fantastisk Billigvoks er!
Jeg bestilte lakkerne lørdag, de var sendt søndag, og jeg fik dem i hånden 8:14 her til morgen, mandag. Hvordan kan det lade sig gøre? Det her firma sender rent faktisk pakker på en søndag. Det er altså service, der vil noget!

Hver lak har kostet 59 kr.

Men nu til lakkerne. Jeg vil ikke skrive navnet, da jeg har forsøgt mig med en ny måde - nemlig tage et billede af bunden af flaskerne også. Det ser ret professionelt ud, hvis jeg selv skal sige det.


Selvom jeg i et par år har været "imod" top coat, så måtte jeg jo overgive mig. Jeg købte en OPI Top Coat, den er snart død med den hastighed, som jeg skifter neglelak! Så en back-up var nødvendig - især til en pris på 59 kr.



Jeg er blevet bidt af en nude/neutral lak. Bubble Bath har været på sigtekornet i i hvert fald 1,5 år. Men hver gang jeg fandt den, var det den nye (og grimme) mere lyserøde udgave. Jeg fik den "gamle" mælkehvide/lyserøde - flot er den!



Selvom min nyeste "lak-kærlighed" er nude, så må jeg erkende, at den her slags farver også har en stor plads i mit hjerte. Både Tiffany Case og Green-Wich Village elsker jeg, men Significant Other Color skal nok lige prøves på. Den er både speciel og smuk. Den er faktisk underlig.

søndag den 4. august 2013

Første forsøg på jelly sandwich!

Negledesign eller ej - så elsker jeg de her negle!
De er så fine og sommerlige. Godt nok er de røde/rødlige, men de er ikke hårde eller provokerende, som røde negle desværre har en lille tendens til at være.

Det er i hvert fald ikke første og sidste gang, at jeg bevæger mig ud i en jelly sandwich!

På billederne har jeg et lag af OPI Do You Think I'm Tex-Y? på, så et lag af OPI Minnie Style for til sidst at slutte af med endnu et lag af OPI Do You Think I'm Tex-Y?.

Selvfølgelig har jeg også top coat på, men det er nu kun fordi, at jeg vil have den her manicure til at holde. Jeg bruger OPI's top coat.


Her holder jeg OPI Minnie Style. En sød glimmer i gennemsigtig base. Det er hexagon/sekskantet glimmer i hvid, pink og rød. Og så fordeler glimmeret sig flot over neglen - sikke en lettelse!



På det sidste billede holder jeg så OPI Do You Think I'm Tex-y?, der er en "sorbet"-lak, som OPI kalder det. I virkeligheden er det bare en ganske normal jelly. En super lækker jelly! Den er nemlig ikke for gennemsigtig, så det tager 1000 år, hvis man hvis have en ugennemsigtig manicure.

Hvad synes du om mit første forsøg på jelly sandwich? :)

lørdag den 3. august 2013

Snomme er blevet omlakeret!


Nu er Snomme for alvor neglelak-klar!

Hellere sent end aldrig ikke? Jeg ville hellere vente på, at de helt rigtige lakker kom frem med posten end, at jeg var utilfreds med bloggen i to ugers tid. Men nu er Snomme blevet dullet op med 5 af mine yndlings OPI neglelakker. OPI er jo mit yndlingsmærke, så det er ikke så underligt.

På det nye toplogo kan i se OPI Muir Muir On The Wall, Diva Of Geneva, Dutch 'Ya Love Opi?, It's My Year og My Private Yet. Farverne er ikke helt præcise, da jeg har redigeret i det. Så gå ikke ud fra, at lakkerne ser sådan ud i virkeligheden!
Muir Muir On The Wall er dog spot-on i farven!

Vær sød at smide en kommentar om, hvad der eventuelt stadig kunne gøres bedre! :)

New in: 12 lakker fra OPI, China Glaze og Ciate!

Uha. Det her er altså et lækkert indlæg.

Hele 12 nye neglelakker er kommet hjem til mig, så de skal selvfølgelig lige vises frem! I tidligere indlæg kan i se, hvor jeg har købt lakkerne med links til eventuelle Ebay sælgere osv.

Lad os komme igang med billedene!

Venstre til højre: OPI Pamplona Purple, I Juggle... Men, Sweet Heart, Minnie Style, Strawberry Margarita og Do You Think I'm Tex-y? 

Jeg kan afslører, at jeg har en manicure/negledesign med to af lakkerne klar til jer allerede imorgen. Hvad man skal kalde det er lidt tåget, da det kommer an på, hvor meget kreativitet, man mener, der skal ligges i manicuren, før det er et negledesign.

Venstre til højre: China Glaze It's Alive, Skyscraper, Strike Up A Cosmo, Awakening og Pom Pom. 

De her lakker fik mig til at hoppe mundlam op og ned. Jeg er faktisk lykkelig for dem. Smækre-lækre farver. Der kommer selvfølgelig massere af swatches, så snart de har været på neglene!

Ciaté Fun House.

Her er så den sidste Ciaté neglelak, som jeg vil købe lige pt. Grunden er helt simpel og neutral. Jeg har bare ikke prøvet deres lakker på endnu, så hvis ikke de falder i min smag. Så er det faktisk dumt at ligge inde med en bunke af dem. Nu er jeg indtil videre den glade ejer af 3 stk.

Er der en lak du er vild med og vil se swatches af hurtigt? Smid en kommentar! :)

7 OPI neglelakker på vej fra Billigvoks!

Another OPI haul :)
Venstre til højre: OPI Top Coat, Significant Other Color, Meet Me On The Star Ferry, Bubble Bath, So Many Clowns So Little Time, Green Wich Village og Tiffany Case.

Denne gang var det "Billigvoks.dk-fælden" jeg trådte i. Jeg må indrømme, at det ikke er første gang. Men de har OPI til 59 kr. stykket lige nu. Det er altså en fantastisk pris!

fredag den 2. august 2013

Endnu flere OPI lakker fra Ebay :)

Opi haul again :)

Venstre til højre: OPI Nail Lacquer Thinner, Peace & Love & OPI, Pirouette My Whistle, Lights Of Emerald City og Rally Pretty Pink.

Som i de andre indlæg kan du bare trykke på navnet, så har jeg fikset det, så du kommer direkte frem til Ebay, hvor jeg har købt lakken - eller neglelakfortynderen. Som jeg desværre må erkende, nok er en fantastisk ting at eje.

Der er ikke link til Pirouette My Whistle, da jeg oprindeligt havde købt OPI Don't Burst My Bubble. Det var dog det, de gjorde. De skrev til mig, at deres sidste flaske var gået i stykker, så jeg blev nødt til at vælge en anden farve - det blev så den fine glimmer. Det er okay, men mangler nu den perfekte nude.