søndag den 29. september 2013

Flytte-sammen-tanker :)

Flytte-sammen-tanker

Nu har min kæreste, Alexander, og jeg gået og snakket om, hvordan det ville være at bo sammen i et godt stykke tid. Ingen af os kan finde nogle egenskaber hos hinanden, der ville gøre det besværligt at bo sammen. Den bedste ting er nok, at vi begge har brug for lidt tid alene engang imellem - samtidigt med, at vi ikke kan få nok af hinandens selvskab.
Vi kan sagtens forestille mig fordybet i en bog, imens hans spiller på livet løs. Det bliver fantastisk!

Vi er blevet enige om, at det tidligst bliver i sommeren 2014, vi vælger at flytte sammen. Indtil videre har vi kun været sammen i 7,5 måneder, og vi er midt i et skoleår. Jeg afslutter 3.g her til næste år, så det ville være et naturligt tidspunkt for mig.

Ikke nok med det, så er vi blevet positivt overrasket. Vi har fundet ud af, at aldrig er billigere end vi først lige havde troet. I hvert fald når det kommer til møbler. En wc børste koster 5 kr. Du kan få to opvaskebørster til 4 kr. En toiletspand koster kun 29 kr. Et håndklæde koster 50 kr.

Desuden har vi begge møbler hjemmefra til at starte op på. Guldtæppe, vasketøjskurv, små borde, lamper, seng, dyner og puder, skrivebord, kommode, reoler og en enkelt lænestol.

Det bliver fantastisk!

lørdag den 28. september 2013

OPI Miss Universe 2013 kollektionen på vej til mig!

OPI Miss Universe 2013

Miss Uni-verse, The Gown Needs a Crown og I'm Feeling Sashy

Jeg var lige så heldig at finde de her tre skønheder på Ebay! Og så hos en god sælger, det er jo fantastisk. Nu glæder jeg mig bare enormt meget til, at de kommer med posten. Det her er nok den smukkeste kollektion, OPI nogensinde har lavet. Nu er jeg også bare en sølv og lille tosse, det er nok derfor.

Skal i også have fingre i en af de her eller alle tre måske? :)

fredag den 27. september 2013

Stemningsbillede: Her bor jeg!


Onsdag morgen fangede jeg lige det her billede af den smukke morgenhimmel over der, hvor jeg bor. Var der ikke bare smukt? Sådan er det at bo i en hyggelig, lille havneby!

torsdag den 26. september 2013

China Glaze og OPI lakker på vej fra Ebay!

New in: 2 x China Glaze, 1 x OPI

Uha, jeg elsker lilla - især de mørke nuancer.

Det gælder både tøj, pyntegenstande, sengetøj, puder og neglelak. Jeg kan simpelthen ikke få nok lilla, så da jeg så nogle gode priser på de her lakker på Ebay, måtte de selvfølgelig hjem til mig at bo.
Det er China Glaze Howl You Doin', OPI Emotions og China Glaze Charmed I'm Sure.

Som sagt er de alle tre fra Ebay, så klik på lakkens navn, så kommer du til sælgeren. Jeg har købt fra dem før, så de er til så stole på, tag det roligt og køb.

onsdag den 25. september 2013

To nye lakker fra OPI Mariah Carey Holiday 2013

Så er der igen kommet lidt lak med posten!
Denne gang er det to lakker fra den nye Mariah Carey Holiday 2013 kollektion fra OPI. Kollektionen er ikke kommet i butikkerne, men da jeg har købt dem på Ebay, så har jeg allerede de to herligheder mellem fingrene!




Jeg har tjekket, at det er autentiske OPI produkter, så hvis i er interesserede kan i finde sælgeren her.

Det skal måske også lige nævnes, at Baby Please Come Home er en Liquid Sand lak. Jeg har bare pillet det der grimme plastik af låget, det sad alligevel løst. OPI neglelakke er nu engang flottest uden!

Hvilke skal du have fingrene i før de fleste andre? :)

søndag den 22. september 2013

Min weekend ♥


Der er sket en helt masse i den her weekend!

Jeg har blandt andet spist slik og popkorn med kæresten og hans søskende, imens vi så Vild med dans og Live fra Bremen. Det endte godt nok med, at jeg faldt i søvn på sofaen og derefter blev koldt vågen til kl. 2.. Men så gik jeg da ogå i koma!

Så var Alexander og mig inviteret til min far fødselsdag lørdag aften, hvor vi alle sammen var blevet inviteret ud at spise. Jeg fik en bøf på 350 g.! Den var større end en frokost tallerken, jeg var lykkelig!

Søndagen blev brugt på at lave pandekager, spise pandekagerne, se film og putte. En lille bitte smule lektier sneg sig dog også ind.. øv. For det var ikke engang nødvendigt, da Alexander valgte at tage "tidligt hjem".

Nu vil jeg hoppe i bad og sove bagefter, så jeg ikke er alt for meget zombie imorgen!

torsdag den 19. september 2013

Vidunderlige efterår :)


Jer, der kender mig eller har fulgt bloggen i et godt stykke tid, ved nok, at efterår er min ultimative favorit årstid. Det kan godt være, at det er pisse koldt om morgenen, og det regner utroligt meget. Men den nye, rene og klare luft er det hele værd. Et par gode røde kinder er heller ikke ligefrem noget negativt, vel?

Desuden falder efterårsmoden også altid langt bedre i min smag. Jeg elsker tørklæder, huer, flotte jakker og støvler. Langærmede bluser er også bare skønne, især når de går lige udover håndledet.

Hvordan har i det med efterår?

onsdag den 18. september 2013

Når man flygter fra virkeligheden..


På billedet ser i min måde at flygte fra virkeligheden. Jeg læser. Det er derfor, at jeg har så uendeligt mange bøger. Der er ikke et sted på mit værelse, hvor de ikke er.
Desværre har jeg bare søgt tryghed hos bøgerne en del mere, end jeg plejer, på det sidste. Jeg har det utroligt skidt, og er helt ude af kurs. Bøgerne giver mig mulighed for at skubbe mine egne problemer, tanker og følelser til side. De giver mig mulighed for at blive en anden. Opleve et bedre og mere attraktivt liv, end det jeg står midt i nu.

Jeg er ikke klar til at fortælle alle og enhver, hvad der sker, og hvad jeg går igennem. Som det er nu, er det kun min mor og Alexander, der ved noget. De støtter mig da også. Jeg tror endda, at det er bedre for mig, at kun de to ved det. Jo flere, der ved noget - jo sværere vil det nok værre.
Det hjælper så slet ikke, at min læge nu vil have skolen involveret. Hvordan jeg føler omkring det her meget uklart, selv for mig selv. Det er uvant for mig. Normalt er mine følelser altid klare, men ikke denne gang.

Det eneste jeg har at klynge mig fast til nu, er håbet om, at alt nok skal gå så længe, at jeg har Alexander i min hånd. Han forstår mig bedre end alle andre til sammen.

tirsdag den 10. september 2013

New in: 18 iPhone 5 covere!


Her den sidste uges tid har jeg modtaget utroligt mange covere til min iPhone 5 med posten. Alle er købt på Ebay. Så smid en kommentar, hvis du vil have et link til et cover! :)

mandag den 9. september 2013

Lidt tættere på målet! :)


Jeg er så småt igang med at tabe mig, og jeg er helt oppe på 12 kg nu. Det gør mig virkelig stolt, da det svarer til 48 pakker smør! Selvfølgelig er der en del kg til, at jeg har nået mit mål, men jeg må kæmpe videre.

På billedet har jeg mine nye bukser på, se her. Det er første gang siden 8. klasse, at jeg har kunne passe en str. 42 bukser, og jeg går jo i 3.G nu. Så det er virkelig en sejr for mig!

søndag den 8. september 2013

CocoPPa Guide: Ikoner til opkald (iPhone)

Så er det tid til at vise, hvordan man bruger CocoPPa til at lave ikoner, så man kan ringe op til bestemte personer. Ved du ikke, hvordan man vælger et ikon, så læs med her.


Når du har trykket på dit vælg af ikon, skal du trykke på Set up link. Derfefter vælger du Phone Call på listen over link types.


Nu trykker du på Phone book og vælger den kontakt, du vil have, der skal ringes op til, når du trykker på ikonet. I den store, hvide boks med det grønne ikon står nummeret på kontakten, jeg har sløret det, fordi i ikke skal kende min kærestes nummer.
Tryk på ok.


Så kommer der en lille meddelelse op, hvor du skal trykke Yes. Så åbner Safari, hvor du skal trykke på den lille pil i bunden af skærmen. Så ser din skærm ud som billedet til højre. Tryk på Føj til hjemmeskærm.


Nu har du mulighed for at omdøbe ikonet, hvis du vil. Ellers bare tryk tilføj og se, hvordan dit nye ikon pynter på din hjemmeskærm.

Du skal bruge internet forbindelse for at bruge CocoPPa! Du må ikke slette den oprindelige kontakt, så forsvinder den fra telefonen og ikonet virker ikke længere!

lørdag den 7. september 2013

CocoPPa guide: Ikoner til apps (iPhone)

CocoPPa er en fantastisk app til iPhone, hvor du har mulighed for at lave specielt tilpassede ikoner. Det er jo dejligt, hvis man er ligesom mig, der synes, at de fleste standard ikoner er hæslige.

Det er gratis, så skynd dig et hent det!


Når du først åbner app'en, ser det ud som til venstre. Lav en bruger med det samme, det er gratis og gør, at du kan gemme dine yndlings ikoner osv.
Så rul helt ned i bunden. Så ser du det, man kan se på billedet til højre. Søg nu efter ikoner til f.eks. Facebook. Så kommer der en lang liste med ikoner, der passer din søgning. Vælg dit yndlings.


Så er du inde på ikonet. Det ser ud som billedet til venstre. Tryk på knappen Like!, hvis du vil bruge ikonet igen senere. Eller bare tryk direkte på Set up link.
Nu kommer du til skærmbilledet til højre. Da det er en app du ønsker at bruge ikonet til trykker du på App Search.


Nu kommer der en liste over de mest anvendte app's. Hvis din app ikke bliver vist, kan du søge. Det er ikke alle app's der er kompatible med CocoPPa!
Tryk så på Facebook i det her tilfælde. Så ser du skærmbilledet til højre. Der kan du vælge om der skal være glass effekt på ikonet eller ej + hvad der skal stå under ikonet på din hjemmeskærm. Tryk ok.


Nu popper der en konfirmation op. Du skal bare trykke Yes.
Her efter åbner Safari og du trykker på den lille pil i bunden. Vælg så Føj til hjemmeskærm.


Her kan du så vælge, om du stadig vil have, at der skal stå Facebook, eller om du vil kalde ikonet noget andet. Tryk tilføj.
Og så er dit færdige resultat der.

Du skal bruge internetforbindelse for at bruge CocoPPa! Og du må IKKE slette de oprindelige ikoner til app'sne. Så sletter du den rent faktige app, da de nye ikoner fra CocoPPa kun er et link til app'en!
Du kan evt. ligge de "originale" ikoner i en mappe, så de er gemt væk.

fredag den 6. september 2013

New in: Blommefarvede og sorte bukser!


Det er en skøn fredag idag!

Der er idrætsdag på skolen, og da jeg har kyssesyge, må jeg ikke være med. Så jeg har fri. Dejligt, dejligt. Jeg besluttede mig derfor for at tage til Ro's Torv og kigge efter bukser og en ny skoletaske. Desværre fandt jeg ikke en ny skoletaske, selvom jeg godt kunne bruge en. Den jeg har nu er ikke så sød imod min ryg, som den burde være.

Heldigvis fandt jeg da to perfekte par bukser. Et par blommefarvede til 249 kr. og et par sorte til 349 kr. med 30% rabat trykket fra ved kassen. Begge par er fra H&M.

torsdag den 5. september 2013

Preview: En vidunderlig app til iPhone!


Her er et mini indlæg (planlagt), da jeg har viet alt min tid til min skønne kæreste idag.

Jeg tænkte, at jeg ville dele denne skønne app med jer - så glæd jer. Der kommer snart en laaang guide til, hvordan i selv kan ændre jeres ikoner let og gratis! :)

onsdag den 4. september 2013

Vinder af giveaway!


Så er det tid til at offentliggøre vinderen af min giveaway!

Denne omgang var der kun små 4 deltagere, så chancerne var enorme. Jeg brugte Random.org til at trække et tal imellem 1 og 4. Hver deltager har fået et nummer efter, hvem der skrev en kommentar først. Herunder kan i se, hvem det blev.
1. Cathrine
2. Mette
3. Ida
4. Trine


Jeg har allerede sendt en mail til vinderen med de gode nyheder!

tirsdag den 3. september 2013

Zoom på boghylden!


Til aftenens indlæg får i lige et mikroskopisk udsnit af min bogsamling. Det her er kun en lille del på en hylde i en lofthøj bogreol. Bøger er en af mine store passioner. Kun få ting i mit liv er mere tilfredsstillende end at glide ind i en helt fremmed persons tanker. På den måde lære dem at kende, følge deres liv, føle deres glæde og smerte. Derfor er kærlighed og fiktion mine yndlings. Især når de er blandet sammen. Ud fra billedet får i vist også en rimelig god ide om, hvilket sprog jeg foretrækker, samt en af mine yndlingsforfattere.

Sov sødt og drøm om skumfiduser!

mandag den 2. september 2013

New in: To nye covere til min iPhone 5!


Jeg ligger syg herhjemme idag, så det var en dejlig overraskelse, da postbudet kom med to pakker til mig. Det var selvfølgelig et par flere af de mange covere til min nye iPhone 5, som jeg har købt på Ebay til ingen penge.

Desværre er det lyserøde/hvide/sølv i en forkert farve. Jeg bestilte det med rød i stedet for lyserød. Det er nu også meget flot med den lyserøde. Jeg må indrømme, at jeg er vild med det. Men Ebay sælgeren har fået en besked, for jeg ville nu have det i rødt.

Det gennemsigtige cover kan købes her og det trefarvede her.

søndag den 1. september 2013

New in: Kobamse fra Alexander ♥


Efter næsten syv måneder har jeg endelig fået mig en bamse af Alexander, så jeg ikke skal savne ham så meget om natten. Jeg putte-testede den her i nat, og den bestod - på trods af, at jeg havde mareridt. Den er bare helt skæv, blød og ser så naiv ud. Jeg elsker den!

Og ja, en pige på 18 år har meget brug for en bamse!