mandag den 14. oktober 2013

Vores nye vovse: Brombær ♥


Først kaldte vi ham Bolsje, men da mor åbenbart har svært ved det navn, skiftede vi det til Brombær.
Han kom hjem til os igår ved eftermiddag, vi han er helt ny i familien.

Brombær er fra juni måned, så han er helt nu og enormt lille bitte. Han er super kærligt og livlig. Hopper rundt i sengen og leger med fingrene. Desuden elsker han at blive båret, så det er det jo fantastisk.

Det er ingen tvivl om, at Brombær nok skal passe godt ind.


fredag den 11. oktober 2013

H&M har 50% udsalg! Hvad købte jeg?

H&M haul

H&M har 50% på en helt masse ting på deres hjemmeside. Et super tilbud, så jeg fandt tre ting, jeg åbenbart ikke kunne leve uden. Den langærmede skjorte kostede 100 kr., kjolen kostede 129 kr. og den grønne skjorte kostede 50 kr.
Nu glæder jeg mig bare til, at tingene kommer frem med posten!

- Planlagt indlæg!

torsdag den 10. oktober 2013

Et udsnit af min drømme stue ♥

Sofa dreams

Lige et lille indblik i de "boligdrømme" vi har.
Jeg er helt vild i varmen efter det her, jeg kan slet ikke sidde stille. Det er umuligt at tænke på andet. Er der andre, der har det på samme måde?

onsdag den 9. oktober 2013

Tre spændende kogebøger på vej!

Cookbooks

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at jeg meget gerne vil flytte hjemmefra. Men det bliver tidligst i sommerferien efter gymnasiet. Jeg skal jo ikke lave ekstra kaos midt i mit 3.g år. Så dum er jeg heldigvis ikke!

Så jeg har lige været et smut forbi Book Depository, da jeg havde set en kogebog i Bog & Ide's tilbudsavis, som jeg utroligt gerne ville have med, når jeg flytter. The Burger er præcis den samme som i tilbudsavisen, men til under halvpris og inden fragt. Godt nok er den på engelsk, men det er intet problem.
De to andre vil bare være meget praktiske, især den hvor hvert måltid kun koster omkring $5. Det kommer nok ikke til at passe helt her i Danmark, men det må da være billigere end det meste andet!

mandag den 7. oktober 2013

Min drøm ♥


Jeg er den type pige, der drømmer om prinsen på den hvide hest. Om han kommer på en hvid hest, i en bus, på en cykel eller rulleskøjter gør mig egentligt intet. Så længe, at han bare er prinsen - eller i hvert fald opfører sig som en.
Og med det mener jeg, at det er vigtigt, at han er præcis som på billedet ovenover. Han skal være villig til et langt forhold. For hvorfor starte et forhold, hvis man ved, at det ikke vil holde? Det har altid undret mig.

Men min drøm er at være sammen med ham langt ud i fremtiden. For det er ham, der gør mig lykkeligere end noget andet - og det ved han også godt. Jeg er efterhånden også ret sikker på, at jeg gør ham glad. Det fortæller han mig i hvert fald.

Det kan godt være, at der er lidt tilbagegang i alle "planerne" lige for tiden. Det er vist lidt skræmmende, men det må vi jo bare få talt om. Der er i hvert fald ingen mulighed for, at vi går fra hinanden. Det kan jeg umuligt tro - bare tanken virker enormt forkert og fremmed.

Når jeg er sammen med ham, er jeg den pige, som jeg så gerne vil kunne være hele tiden. Han bringer alt det bedste frem i mig, præcis som en vidunderlig kæreste burde gøre.

fredag den 4. oktober 2013

OPI It's My Year swatch!


Det er ikke første gang, at jeg viser den her skønhed på bloggen. Men det er første gang, at i får lov til at se den helt på egen hånd. Her ser i 3 lag og top coat.
Jeg godt, at tre lag lyder af meget, men når den tørre så lynhurtigt, gør det virkeligt ikke så meget.
Desværre chipper den latterligt hurtigt, så der skal altså top coat på med det samme - ellers kan du se tipperne af dine negle efter en time elle mindre!

Hvad synes i? :)

torsdag den 3. oktober 2013

OPI Baby Please Come Home swatch! :)



Så fik jeg prøvet en af lakkerne fra OPI's nye vinter/jule kollektion i samarbejde med Mariah Carey.
Det er lakken Baby Please Come Home. Det er en liquid sand, så du skal ikke bruge top coat. Men det, håber jeg efterhånden, er gået op for folk.

Det er en smuk, lyse lilla farve, der er spækket med glimmer. Den tørre lyn hurtigt og man kan næsten slippe af sted med kun et lag. På billedet har jeg dog to lag på.

Jeg elsker den - og anbefaler den helt vildt meget!

onsdag den 2. oktober 2013

ET PAR TIMER MED NULLERMANDEN ♥


Jeg synes ikke, at jeg får set ham nok i de her dage. Jeg så ham i et par timer i fredags og et par timer mandag. Det er da overhovedet ikke nok. Jeg savner ham noget så forfærdeligt hele tiden. Det irriterer mig meget, for det gør jo ondt..

Men han var så sød at købe flødeboller til os i mandags, så vi fik varmet os under dynen og spist en masse flødeboller, imens vi snakkede om alt muligt mærkeligt.
Det må være noget af det bedste ved ham. Der er ikke nogle emner, som han ikke vil eller kan snakke om. Om han ved noget om det eller ej, så prøver han. Selv når jeg bringer neglelak på banen, prøver han virkelig at snakke med. Han er så dejlig.

Men da kl. blev kvart i ni, måtte vi hoppe i de tykke jakker og bevæge os hen til bussen.. Åndssvage afstand!

tirsdag den 1. oktober 2013

China Glaze Charmed, I'm sure med accent negl!


I må virkelig undskylde kvaliteten af billede, men af en eller anden underlig grund, så ødelægger Blogger den helt vildt. Hvad kan jeg gøre ved det?

Tilbage til neglene!

Jeg har kun lige fået den skønne, mørke lilla China Glaze Charmed, I'm Sure ind af døren fra Ebay her igår d. 30 september. Så den skulle selvfølgelig prøves på. Her har jeg to lag på og så top coat.
På ring fingeren har jeg 3 lag af OPI Wonderous Star.

Hvad synes i? :)