lørdag den 30. november 2013

HVEM ELSKER IKKE CLEMENTINER?


Jeg har spist så sindssygt mange clementiner på det seneste. Min far taget dem med hjem fra hans arbejde hele tiden, men nu er det lykkedes mig at tomme "lageret". Hele fem af de små, orange herligheder er blevet spist af mig idag. Og jeg kan sagtens spise flere, bare kom med dem! Jeg savner allerede at skrælle dem og gøre dem klar til at blive spist.

Når clementinerne er lidt hårde og stadig en smule syrlige, kan jeg bedst lide dem. De skal være faste i kødet, så saften ikke sprøjter overalt, når man bider i dem. Ja, så er de perfekte.

Desuden er de så dejligt julede og vinterede. Det er klart en af mine yndlings frugter, nam nam.

NYT LAYOUT: LIDT FLERE FARVER!


 - FØR -


- EFTER -

Det "gamle" layout så så stilrent ud, men mine øjne kunne bare ikke venne sig til de kedelige, grå toner, der dominerede over alt. Så nu har jeg skiftet et par billeder ud i headeren, ændret designet på den lidt og fået farverne på links, overskrifter osv. til at passe.

Måske jeg bare skal acceptere, at jeg elsker lilla. Jeg ender jo altid med at have lilla her på bloggen ligemeget, hvor mange gange jeg ændre det til andre farver i bedste mening. Det går bare ikke. Den lilla farve er bare så rolig og "neutral". Den går i hvert fald bedre til flere farver en orange/koral, som det "gamle" layout havde.

Hvad synes i om det nye layout? Skal baggrunden ændres?

fredag den 29. november 2013

TRÆT AF ØDELAGTE LÆBER! NU PRØVER JEG EOS!



Fresh Watermelon - Strawberry Sorbet - Pomegranate Raspberry - Summer Fruit - Honeysuckle Honeydew

Jeg lider af tørre og ødelagte læber både om sommeren og vinteren, så jeg kan umuligt være den eneste, der sultent har kigget efter EOS læbepomaderne. De er overalt på blogge og "skønhedsverdenen". Ikke nok med, at de er 100 % naturlige, så er de også 95 % økologiske. Deres dufte og smage skulle også være enormt lækre. Desuden skulle de være fænomenale til tørre og ødelagte læber.

Godt nok er EOS lidt dyrere, end jeg synes er godt, men der var tilbud så, så ingen af den var i nærheden af de sindsyge 80 kr. pr. stk!
De første fire var i et sæt til 199 kr. Sættet hedder "Fruit Basket", og kan findes lige her på Billigvoks.
Den grønne, Honeysuckle Honeydew, købte jeg for 41 kr, og kan findes lige her på Ebay.

Har du prøvet EOS læbepomader? Hvad er din oplevelse af dem?

tirsdag den 26. november 2013

ENDELIG EN LØSNING PÅ MIT PROBLEM MED BAGGRUNDE!


Hader i også bare den der jagt efter det perfekte baggrundsbillede?

Jeg er på jagt stort set hele tiden.. som regel består jagten af, at jeg tager uendeligt mange billede af min kæreste, da det er ham, jeg helst vil glo på hver gang jeg tænder min computer. Men hvordan skulle jeg dog kunne bestemme mig for kun et billede? Hvordan er der overhovedet nogen mennesker, der kan have det samme baggrundsbillede i laaang tid? Det er uforståeligt for mig.

Men så tændte pæren over mit hovede. Hvorfor bruger jeg ikke bare Fotor.com? Det er vildt nemt, og jeg bruger det til at lave toplogoer til bloggen med. Så kan jeg vel også lave en baggrund. Og ja det kunne jeg da. Det i kan se er mit første forsøg, og jeg er godt tilfreds.
Ikke nok med, at der både er lilla blomster på, så er der tre billeder af min skattemand. Fantastisk! Desuden kan jeg "organisere" mit skrivebord ordenligt nu. Det elsker jeg.

søndag den 24. november 2013

MAVERNE STOPFYLDTE MED BØFFER OG SOFT ICE


Det var egentlig ikke planen, at vi skulle ud at spise her i weekenden, men det blev nu alligevel til et frokost besøg på Jensens Bøfhus i Roskilde lørdag. Vi elsker bøffet og vi elsker ta' selv softice til 49 kr. Så det var en kæmpe fristelse, da vi opdagede, at kineseren der sælger takeaway bokse til 30 kr. ikke længere lå i gågaden.

Da jeg er så heldig at have en vidunderlig kæreste, var han (heldigvis) klædt fint på til et restaurant besøg. Vi fik os en cola, en fanta og to frokost bøffer på 230 g. med henholdsvis favoritsovs og bearnaisesovs til.
Bagefter gik vi i krig med den berygtede ta' selv softice. Alexander gik amok med vafler, imens jeg badede mig i chokoladesovs. En af gangene var der vist mere chokolade end is, hovsa.

Vi kom tilbage til bordet efteranden omgang i isbaren, og vores bord var tomt. Halve sodavand var væk og vores skeer var "stjålet"! Det viste sig, at tjeneren troede, at vi var gået.. så hun havde bare taget det hele. Dog fik vi da to nye, fyldte sodavand i kompensation. Men helt ærligt, hvordan kan man tro, at kunden er gået, hvis deres tøj hænger på stolene? Ikke for kvikt.

lørdag den 23. november 2013

HVAD SKER DER, NÅR HAN SOVER? ♥


Sådan ser han så ud, når han falder i søvn efter, jeg har vækket ham klokken lort lørdag morgen. Da klokken blev omkring 10, kunne han ikke holde øjnene åbne længere og gik i koma. Eller det troede jeg, indtil han begyndte på nogle besynderlige ting.

Han må have drømt, at han var en hund eller sådan noget. Pludselig begyndte han at ligge og spjætte med arme og ben. Da det stoppede smaskede han lidt. Smaskelydene fortsatte indtil, at jeg fik vækket ham med lidt for mange kys.


Så gik øjnene op.. han må da have været glad, for hans smil blev der på trods af, at jeg brutalt havde vækket ham med kys i hele ansigtet. Desværre holdte det ikke længe, før han vendte ryggen til mig og begyndte at smaske igen.

Nu har jeg ret mange gange langt mærke til hans smaskelyde.. gør jeres kærester også det? Eller er det bare min, der er usædvanligt meget madglad?

fredag den 22. november 2013

FREDAG AFTEN MED BRUMBASSE ♥


Efter en uendeligt lang uge blev det endelig weekend. Min skønne kæreste (Brumbasse) kom for at holde mig med selskab og muntre mig op, eftersom mit humør er helt i bund for tiden.

Jeg hentede ham ved bussen, da vi skulle have handlet ind til weekendens madforbrug. Vi har nemlig huset for os selv, da min far er taget hjem til hans kæreste Dorte. Så vi nyder virkelig friheden til at prutte og bøvse præcis lige så højt, som vi nu engang vil!
Det blev til spaghetti med kødsovs fredag aften. Retten er højt elsket af os begge, så vi åd os tykke og fede.
Glade og mætte lagde vi os bagefter ind i sengen, bøvsede af og fandt en film vi kunne holde ud at se.

Så blev der ellers hørt musik, fjolledanset og snakket resten af natten, indtil vi faldt i søvn hulter-til-bulter oven i hinanden.

torsdag den 21. november 2013

DE OVERDREVEDE ØNSKER TIL VÆRELSET


Jeg går enormt meget op i, hvordan mit værelse ser ud, også selvom jeg er et kæmpe rodehovede. Det skyldes dog, at jeg ikke har plads til alle de ting, jeg har. Enten burde jeg lære at smide ud eller få et hus for mig selv. Ej, selvfølgelig er der en mellem løsning, men den er dyr og knap så sjov.
Tøj og bøger har den største plads mangel på mit værelse. Tøjet kan kun knap og nap være i mit skab, hvis jeg bruger hele min kommode (som burde have været brug til andre ting).

Jeg har ingen af tingene på billedet, men det kunne jeg godt tænke mig. Især det store, mørke skab. I min verden er det helt okay at have et mørkt skab. Det er jo et kæmpe møbel på ens værelse, så det skal jo være flot at kigge på. Det her skab er især smart, fordi der både er hylder og to bøjlestænger! Jubii.

Alt er fra IKEA.

onsdag den 20. november 2013

FORELØBIGE JULEØNSKER

Mere end halvdelen af november er allerede gået. Der var kommunal- og regionsvalg igår. Det er faktisk den 20 idag, hvilket betyder, at der kun er 10 dage til, at julen officielt begynder. Så det er vil kun på sin plads med lidt foreløbige juleønsker, er det ikke?

Jeg elsker de to natting. Hvem har ikke brug for et fint, tyndt natsæt i sort med hvide prikker fra H&M til de lidt varmere vinder aftener under dynen? Eller hvad med en lækker, koralfarvet natkjole også fra H&M? Det ville så være perfekt til en juleferiemorgen, især hvis det er fuldendt med nyt, smart sengetøj med feminine blomster på fra IKEA.
Hvis man så samtidigt dufter dejligt af jordbær, fordi man har brugt sin nye Body Mist fra Body Shop, så er det jo bare ekstra lækkert. For at putte flødeskum på lagkagen kan vi tilføje tre sæsoner af en af mine yndlings serier, Pretty Little Liars. De er billigst på cdon.com!

tirsdag den 19. november 2013

WHAT'S ON MY IPHONE?

Det er vist blevet ret populært at vise, hvad man har på sin iPhone, så da jeg åbenbart er en kæmpe medløber og lige har opdateret til iOS 7, vil jeg da også lige give jer et kig ind i min! 


Da armbåndsure er utroligt upraktiske (i hvert fald for mig og mine lange ærmer), bruger jeg min mobil som ur. Derfor har jeg selvfølgelig et billede af min dejlige kæreste som låseskærm, så jeg kan kigge på ham hele tiden. Det giver også en dejlig efterårsagtig stemning, når man skal skrive sin kode ind.

På den første side har jeg alle mine mest brugte app's. Det er internet, underholdning, lektier desværre, bloggen, Snapchat, en knap direkte til min skønne Alexander, alarm, Rejseplanen og selvfølgelig beskeder, telefon og alt det der nødvendige.
Er det kun mig det irriterer, at man ikke kan rette beskeder og telefon app'ens ikoner? De er røv grimme, og man kan jo ikke altid have en grøn baggrund, vel?


På næste side har jeg alle mine spil, hvor de mest brugte er Jurrasic Park, Solitaire og Words in a Pic. En enkelt horoskops app har da sneget sig ind sammen med Find iPhone. Hvor skal jeg dog ellers gøre af dem? Jeg elsker dem, men de er grimme og fylder.. måske en mappe næste gang?

Videre til tredje side. Skal jeg virkelig gå i dybden? Det er her alle mine andre "vigtige" app's er. Men de er grimme, knap så brugte og egentlig bare irriterende, dog bruger jeg dem jo. Der er nogle sundsheds fiduser, noget tilpasning af iPhone, to ordbøger, billedredigering, kontakter, vejr, regning og App Store.

Den sidste side indeholder alle de app's jeg egentlig helst vil slette, men som jeg af en eller anden grund beholder. Nogle kan ikke slettes, andre kan godt. De er pakket ind i mapper, da de ikke irriterer mig lige så meget, når de ikke fylder en hel side. Bladkiosken og Game Center er de værste. Jeg bruger dem ikke, men de kan ikke slettes. Gid de gad forsvinde..

mandag den 18. november 2013

16 NOVEMBER 2013: BRONX BURGER BAR - 9 MÅNEDERSDAG!


Hverken mig eller Alexander står og har vildt mange penge lige nu, så det var jo enormt heldigt, at han havde en Superman Smartbox. Og ja, man kan altså godt tage sin kæreste med ud at spise på en Superman smartbox - i hvert fald, hvis hun er ligesom mig og elsker store måltider!
Vi havde allerede fundet en "oplevelse" som vi gerne ville prøve på vores 9 månedersdag. En tur på Bronx Burger Bar lød virkeligt tiltalende, da pakken indeholdt 2 stk. Meat Feat XL burgere og 2 store fadøl pr. person. Vi byttede godt nok fadøllene ud med sodavand ad libitum, fordi sådan er vi åbenbart bare. Ansvarsfulde og alt det der..

Sådan en Meat Feast XL kan i se på billedet. Den indeholder bøffer af 400g oksekød, løgringe, ost, salat, et ton løg og en klam sovs, de kaldte barbecue - hvilket jeg ikke er helt enig i! Sovsen var forfærdelig, hvilket resulterede i, at jeg måtte opgive 3/4 igennem burgeren på grund af en slem kvalme.


Turen hen til Bronx Burger Bar gik knap så godt som selve "oplevelsen". Da vi havde sovet hos Alexander, skulle vi med S-toget fra Hillerød St. Heldigvis var hans forældre så søde at give os et lift derhen, eller ville have det taget en halv time længere at komme derind.
Vi var taget af sted i god tid, så da vi kom til Nørreport St., hvor vi skulle af, valgte vi at køre videre til Hovedbanegården for at snuppe en lille McDonalds snak som appetitvækker. Det skal lige siges, at vi kun havde fået morgenmad!

Endelig ankommer vi til Nørreport St. Så bruger vi vel 20-25 minutter på at gå rundt og ligne idioter med Rejseplanen i hånden for at finde vores bus A5. Vi finder den da, vi hopper på den, og så kører vi ellers med den i ca. 20 minutter, før vi opdager, at vi har taget den i den fortkerte retning.
Jamen så stiger vi af, og finder stoppestedet til den "rigtige" bus. Den kommer vi så med, da vi opdager, at lige præcis den dag, kørte bussen ikke forbi vores stoppested. Heldigvis var der flinke damer på bussen, der kunne fortælle os, hvordan fanden man nu kom til Nørrebrogade!

Vi måtte stige af på Jagtvej, smutte helt ned i enden af den, skynde os igennem et kæmpe lyskryds for endelig et finde Bronx Burger Bar. Hele 39 minutter for sent til vores reservation!
Vi fuppede dem lidt, og de troede, at de havde lavet ged i den - fantastisk!

En fantastisk dag og aften blev det nu alligevel - i hvert fald en oplevelse sammen!

søndag den 10. november 2013

SØNDAGSHYGGE PÅ DET NYE VÆRELSE


Efter en meget lang og hård flyttedag igår er jeg endelig kommet godt på plads. Jeg mangler stadig at få en sæk tøj ind i skabet og finde plads til at par små kasser + lidt tasker, men det er utroligt lidt i forhold til, hvor mange kasser og sække, der blev flyttet!

De fleste kasser var godt nok fyldt med enten bøger eller film, og de kasser er blevet pakket ud, så jeg har en masse, jeg kan hygge mig med idag. Der er stadig en del rod, da jeg bl.a. har en papkasse stående midt på gulvet, som er fyldt med en masse ting, jeg bare ikke aner, hvor jeg skal gøre af. Heldigvis har jeg hele dagen til at finde ud af det.

Men som titlen siger, skal jeg først og fremmest hygge idag! Min krop er helst smadret, og jeg er møg træt. Så det bliver nok en dag i selskab med bogen på billedet. Vandrende sjæle af Stephanie Meyer. Desværre er den på dansk, ville helst have læst den på engelsk, men man må jo gøre godt med det, man har.

lørdag den 9. november 2013

SNEAKPEAK: TO H&M SHOPPETURE!

Preview: Shopping

Mørket er kommet, hvilket gør det intet mindre end umuligt for mig at få taget nogle ordentlige billeder af mine nyeste køb her til bloggen. Der mangler to ting på billedet oven over, da jeg ikke kunne finde det på H&M's hjemmeside.. Tingene må jo bare blive en overraskelse for jer!

Jeg overvejer at prøve noget nyt, og tage billeder af tøjet imens jeg har det på. Det er der en helt del andre der gør, og det giver altså en langt federe effekt end bare at se noget tøj på en bøjle. Dog er det ene stykke tøj noget undertøj, så det tager jeg altså ikke et billede af på!

Købene er fordelt over to shoppeture. Den første i onsdags, hvor jeg købte bukserne, hættetrøjen og en rød skjorte. Den sidste igår med min søde kæreste, der var så fantastisk, at han gad vade rundt i H&M med mig, for bagefter at skulle vurdere ALT jeg prøvede på. Det blev så til intet mindre end fem kjoler og en enkelt bh.

Heldigvis ser alle tingene langt bedre ud i virkeligheden, end de gør på de skod billeder, jeg hurtigt har stjålet fra H&M's hjemmeside. Ordentlige billeder kommer snarest!

fredag den 8. november 2013

VÆRELSES INSPIRATION

Room

| Chatol : IKEA | Bloklys : IKEA | Sengetøj : IKEA | Gulvtæppe : IKEA | Plaider : Jysk |

Jeg har lovet jer en masse opdateringer af fremgangen med mit værelse her hos min far. Men idag er det som i alle ved fredag, og vi kan altså først hente mine ting og møbler hos min mor imorgen kl. 10.

Så jeg har leget lidt med Polyvore, så i kan få en ide af den følelse/stemning/atmosfære, jeg går efter på værelset. Jeg forestiller mig hvid, sort, grålige toner og fine, rolige, grønne nuancer. Det skal være stilrent og på ingen måde rodet. Jeg bliver simpelthen bims i bøtten, når det roder. 
Giv mig noget orden, feminine mønstre og bløde ting blandet med mine bøger og neglelak - så kommer smilet frem på mine læber.

Lige et tip!
Få fingrene i et eller to af de plaider, hvis du kan lide grøn. Farven er skønnere i virkeligkeden - og så er de uden tvivl noget af det blødeste, jeg nogensinde har rørt ved (udover min kærestes mave, haha). Jeg er seriøs. Du vil ikke fortryde det. Desuden er de på tilbud til 30 kr. stykket indtil d. 9 november 2013. Normal prisen er 49 kr. Det er et kup!

Kan i også føle roen? Smid en kommentar - det fremtvinger også et smil!

torsdag den 7. november 2013

FORANDRING FRYDER

Der er kæmpe omvæltninger i mit liv, og det skal min blog selvfølgelig også afspejle. Jeg kan vel ikke bare fortsætte i samme spor, kan jeg? Svaret har jeg egentlig allerede selv. Det er nej.
I alt for lang tid har jeg været nede i kulkælderen, og jeg kan allerede mærke, at jeg har taget det rigtige valg. Nogengange bliver man bare nødt til at tænke på sig selv fremfor andre, især når ens "anti-egoisme" begynder at nedbryde en selv.

Det har altså resulteret i forandringerne her på bloggen. Væk med spalterne. Frem med større billeder. Ifølge mine øjne er der kommet langt mere stil over bloggen med det sort/hvide og et hint af grønt. Min inspiration var mine tanker omkring mit nye værelse her hos min far. Men det får i jo se på et senere tidspunkt.

Hvad går forandringerne så ud på?
- Større og bedre billeder
- Mere velskrevet tekst
- Smiley'er er blevet smidt ud
- Layoutet har fået et update
- Overskrifter er nu altid kun med stort

Jeg håber, at i byder forandringer hjerteligt velkommen!

INDLÆG FØR DETTE ER FORÆLDEDE*!
*Der findes en del indlæg, hvor kvaliteten er meget lav, desuden er billederne små. Guldkorn kan dog forekomme! Så vær ikke skræmt!

onsdag den 6. november 2013

Hallo Katrine! Hvad sker der?

I faste læsere har nok lagt mærke til, at bloggen har været helt tom og død på det sidste. Det skyldes, at mit liv er blevet revet i stykker - så mange stykker, at det er utroligt svært for mig at finde rundt i det hele.

Det hele er enormt privat, men jeg lover jer, at jeg vil fortælle jer det meste. Dog uden for mange detaljer, jeg ønsker ikke at hænge nogen ud på nogen måde.

Jeg kan dog fortælle jer, at jeg igår aftes blev smidt ud hjemmefra, da jeg fortalte min mor, at jeg flyttede hjem til min far. Flytningen skulle have været foregået på lørdag, men nej. Tirsdag aften ved aftensmadstid blev jeg smidt ud med lidt tøj og skolebøger.
Heldigvis må vi komme på lørdag og hente resten af mine ting og møbler.

Så der er tumult i mit liv lige nu. Jeg vil forsøge at opdatere bloggen så meget som muligt - og huske at inkludere nogle billeder, ellers bliver det så tørt.

Hvis jeg løber tør for ideer, kan jeg jo altid vise jer fremgangen med mit værelse.. eller hvad?

mandag den 4. november 2013

KJOLER! :O

Autumn/winter dresses

Jeg elsker kjoler, det er ikke en hemmelighed.

Men der er snart gæstefest på min kærestes skole.. og han har inviteret mig med, hvis han kan nå at få fingrene i en billet til mig. Hvad i alverden skal jeg tage på? Det vil jo blive der, hvor jeg skal møde de fleste af hans venner, så jeg skal jo helst se bare sådan nogenlunde ud, ikke?

Jeg tænker især på den sorte med de blågrønne sten og den sorte med de hvide prikker. Jeg aner det ikke. Det ender nok med, at jeg må slæbe ham med i H&M, så kan jeg hjælpe mig..