søndag den 29. december 2013

DEPRESSION #1 ⎮ DREAMS DON'T WORK UNLESS YOU DO

Jeg har længe ville uddybe lidt om min depression, og hvad det egentlig gør ved mit liv og mit syn på fremtiden. Efter jeg er begyndt at være ærlig omkring, hvordan jeg egentlig har det, er det gået op for mig, hvor meget det har ændret mig. Og med ændringen af mig, har det selvfølgelig ændret mit syn på fremtiden - og mine drømme.

Som i kan se, smiler jeg på billedet. Jeg ligner da ikke en, der græder dagligt, har søvnproblemer og har en vedholdende tristhed i hjertet. Men det så nu engang sådan, at det står til.
I lang tid har jeg holdt fast i mine drømme om fremtiden, men kun på overfladen. Når folk har spurgt, hvad jeg vil læse, så har jeg svaret dem med mine mest ambitiøse drømme. Jeg har holdt fast i mine gamle, nu urealistiske ønsker om den fremtid, som jeg går i møde.

Altså jeg har stadig de drømme - men jeg har droppet dem. Jeg vil ikke sige, at jeg har givet op på en fremtid med succes. Men min situation gør, at jeg på ingen måde ville kunne overskue det. Så jeg har måtte "tilpasse" mine drømme. Rette på dem, gøre dem realistiske for den situation, jeg står i nu.

Først ville jeg være politiker, så advokat, så læse finans og nu socialrådgiver. I min verden er jeg langsom kravlet ned af karrierestigen, jo værre jeg har fået det. Og jeg føler virkelig ikke, at der er noget at gøre ved det. For som overskriften og billedet siger: "Dreams don't work unless you do".

Når jeg ikke virker og fungerer optimalt, hvordan skal mine drømme så kunne gå i opfyldelse?

Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 28. december 2013

TRE BØGER, DER LÆNGE HAR HAFT MIN OPMÆRKSOMHED!

Jeg set virkeligt meget på den her serie, og jeg har nok læst alle anmeldelserne på Goodreads. De lyder så utroligt spændende! Og så er de jo bare virkeligt smukke, så man kan have dem liggende fremme og være stolt af at være en bogorm. Det er en så skøn følelse!

Det er en dystopisk serie, hvor den unge pige, Lena Haloway (hovedpersonen), bliver forelsket i drengen Alex. Problemet er bare, at de lever i et samfund, hvor kærlighed bliver betragtet som en sygdom. Man følger så deres kamp imod samfundet.

Hvis bøgerne lyder som noget, du kunne finde på at læse - så kan jeg varmt anbefale at købe them hos Book Depository. Der er gratis shipping til hele verden, og deres priser er langt billigere, end jeg har fundet andre steder. Desuden modtager man ALTID bøgerne i god stand!

Har du læst dem serien? Hvad synes du?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 26. december 2013

TOP 5 KOMPLIMENTER FRA KÆRESTEN


Julen er jo kærlighedens og hjerternes tid, så jeg har samlet de fem bedste komplimenter, jeg har fået af min dejlige kæreste igennem se sidste 10 måneder. Vi alle elsker jo komplimenter, så jeg tænkte, at det ville være meget morsomt at dele mine yndlings med jer.
Nogle er mindre heldige end andre - de er i hvert fald ikke blevet glemt!

  1. "Skat, du er ikke tyk. du har bare store lunger" - Da jeg brokkede mig over mine deller.
  2. "Dit ansigt er fyldt med skønhed" - Da vi mødtes over en kop varm kakao.
  3. "Du lugter af gær" - Første weekend vi sov sammen.
  4. "Du minder mig om en ork" - Midt i et spil Runescape.
  5. "Mmm, du dufter så godt skat" - Lige efter, at jeg havde pruttet lydløst under dynen.

Får i også lige så fantastiske komplimenter af jeres kærester?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 25. december 2013

OP TIL 70% UDSALG HOS E.L.F.!



Der er op til 70% udsalg på e.l.f.'s hjemmeside lige nu!

Jeg vil helt klart anbefale jer at tage et kig lige her, da der er mange paletter og lækre sager på tilbud. Normalt er det jo enormt billig makeup, men her under udsalget er det bare latterligt ikke at købe lidt hjem. I kan se på billedet, hvad jeg har købt - og jeg kom kun af med 195 kr.
Det er altså under 200 kr. for tre store paletter, to små paletter, to tinted moiturisere og en liquid lipstick inklusiv shipping.

Her til sidst vil jeg lige sige, at jeg kommer tilbage for fuld styrke så snart alt det her julehalløj er overstået. Det er nu ikke ligefrem yndlings tid - hvilket i nok også har lagt mærke til her på bloggen. Dog skal jeg nok vise jer gaver osv.!
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 21. december 2013

NU VIL JEG SIGE GODNAT OG TAK FOR IDAG!

Det har været en meget lang dag. Jeg skulle jo i Ikea med min far, farmor og farfar. Vi var der så bare en time før de åbnede, fordi min far havde fået åbningstiderne forkert. Dorte, som er min fars kæreste, var med, hvilket var en god overraskelse.

Vi fik fundet de ting, som jeg ønskede mig aller mest. Det er gardiner, en kommode, sengebord og en lampe til sengebordet. Jeg har også fået et par andre ting, men i må vente med at høre mere til imorgen! Jeg lover, at i nok også skal få billeder. Det kunne jeg have gjort idag, men jeg har bare været så træt hele dagen.

Nu vil jeg sige godnat til bloggen og internettet, læse lidt og så sove meget, meget længe.
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 20. december 2013

JEG SKAL I IKEA IMORGEN!


Som titlen siger, så skal jeg i Ikea imorgen - og jeg glæder mig helt vildt!
Ikea er et af mine yndlings steder i hele verden. Jeg tror, at jeg sagde: "ja tak", hvis jeg fik muligheden for at bo der permanent. Der er både de lækreste møbler, mad og tag selv softice! Det må være et skønt sted at bo.

Jeg smutter derud med farmor, farmor og far. Vi skal allerede være der, når de åbner. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sådan er det. Vi skal finde nogle julegaver til mig, da jeg kun har ønsket mig ting derfra. Det bliver så fedt at komme tættere på drømme værelset!

I hører ikke mere fra mig idag, da jeg skal hjem og spise hos Alexander!
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 19. december 2013

16.12.2013: 10 MÅNEDER MED ALEXANDER

Et indlæg om min 10 månedersdag med kæresten, og så får i et billede af mit ansigt. Fantastisk ikke?
Det var nu engang det eneste, jeg har fra den dag - vi tog godt nok et billede sammen den dag, men det er så utroligt mørkt og endnu værre kvalitet end det af mig.
Det er jo ikke så ofte, at i får lov til at se mig - men i kan jo altid brokke jer, hvis i vil se mig mere!

Tilbage til månedsdagen. Så super hyggeligt!
Jeg tog hjem til Alexander, da han havde/fik fri fra skole. Vi var hos ham ret sent, da han havde sent fri, og bussen var dum. Men vi fik hygget os og snakket og kysset og krammet. Da det blev spisetid så vi den vildt fede animationsfilm, der hedder The Croods - som jeg anbefaler, i skal bare se den!


Derefter sad vi i stuen og hyggede med noget eksamenshalløj, fordi Alexander skulle til eksamen dagen efter. Dejligt, at jeg kunne hjælpe ham! Hans forældre bagte vaniljekranse midt i det hele, så selvfølgelig fik vi også stjålet et par varme småkager, nu hvor vi havde chancen.

Jeg sov der, og dagen efter støttede jeg ham før og efter hans eksamen. Så var han overbevist om, at han skulle have tappet blod (han er bloddoner), men næ. Da vi kom hen på Hillerød Hospital, blev han sendt hjem igen. Han havde fået datoen forkert!

Bagefter tog vi hjem til mig, og det var meningen, at vi skulle kigge på min SRP. Men Alexander faldt i søvn, og jeg valgte at læse en masse blogindlæg og selvfølgelig se på fine ting til mit værelse.

SKILT TIL BLOGGEN

onsdag den 18. december 2013

JEG ER FORELSKET I H&M HOME!


Jeg har lige opdaget H&M Home - og det er virkelig løsningen på en kæmpe frustration, jeg har haft omkring mit værelse. Det har simpelthen været umuligt at finde pæne puder! Men H&M Home har det. Det er vidunderligt, en smule dyrt, men vidunderligt. Det er trods alt langt billigere end andre puder fra f.eks. Ilva.

Nu må i ikke blive bange, fordi to af tingene er lyserøde/ferskenfarvede. Jeg håber virkeligt, at mit værelse kan blive sort/hvidt, glas, sølv, fersken og lilla. Fersken og lilla skal kun bruges til dekorationer, da jeg kan mærke i mit hovede, at alt for mange farver omkring mig, gør det svært at slappe af.

Nu må jeg bare spare (meget) sammen, for mit værelse er utroligt vigtigt for mig!

Hvad synes du om H&M Home?

SKILT TIL BLOGGEN

LOST IN THE HEAT OF IT ALL



Føl lige den her sang. Ikke bare hør den - føl den. Lad den blide musik bevæge din krop med en mild glæde og spænding, der spreder sig fra hjertet og ud under huden. Mærk, hvordan dit smil langsomt breder sig. Omkvædet tager dig med til et nyt og "lost" sted. Luk øjnene og nyd det.

Det er især en vidunderlig følelse, når man føler sig helt lost i den verden, man nu engang lever i. Måske er det ikke den værste situation at stå i?

FRANK OCEAN - LOST

SKILT TIL BLOGGEN

tirsdag den 17. december 2013

ØNSKELISTE: NÆSTEN ALT, HVAD JEG MANGLER TIL VÆRELSET


Det her er ikke juleønsker - det er bare ønsker. Det er næsten alt, hvad jeg ønsker mig til mit værelse. Alt sammen er selvfølgelig fra Ikea. Jeg elsker Ikea! Hvad med, at jeg lige gennemgår, hvad de forskellige ting overhovedet er?

1. ÅRSTID - bordlampe til sengebordet. 2. DROPPAR - glad med låg til vatrundeller og vatpinde. 3. TEJN - kunstigt fåreskind til min stol. 4. BLÅST - endeknopper til gardinstang. 5. TERESIA - tynde gardiner i hvid og lilla. 6. EKNE - Stort vægspejl. 7. FINTORP - greb til klædeskabet. 8. HEMNES - sengebord. 9. FÖRTJUST - fyrfadslysestage. 10. MAJVIVA - sengetøj med lilla roser. 11. KNODD - skraldespand med låg. 12. LACK - lille sofabord. 13. KVARNVIK - opbevaringsæsker, sæt med tre. 14. SMYCKA - kunstige blomster. 15. RIBBA - billedhylde til billeder, lys og en bog eller to. 16. ÅDUM - råhvidt gulvtæppe i lang luv.

Du kan trykke på tingenes/møblernes navne - så kommer du direkte til produktbeskrivelsen!

Er du tilfreds med dit værelse, som det er?

SKILT TIL BLOGGEN

mandag den 16. december 2013

DIY: DEKORATIV OG PERSONLIG RAMME MED UDKLIP

Pris i alt: 20 kr.

Jeg har valgt at bruge SKØN-magasiner, da det lige var dem, jeg havde - og så er de jo gratis i Matas! Desuden er der nogle farverig tegninger, skønne titler og noget for de fleste. SKØN indeholder nemlig både sundhed, makeup og tøj!

Find dine blade og din valgte ramme frem! Min ramme er fra Tiger og kostede små 20 kr.


Få så klippet dine ønskede billeder eller tekster ud af bladene. Husk at tilpasse størrelserne, hvis det er en ramme af samme slags, som den jeg bruger. På billede har jeg allerede indsat det nederste, største billede.


Det færdige resultat. Jeg synes, at det blev virkelig fint - dog skifter jeg nok det store billede ud. Farverne passer ikke helt til resten af mit værelse. Det er ærgerligt, da jeg elsker citatet: "En skør, skøn verden".

Hvad synes du? Vil du også kaste dig ud i det lille projekt?

SKILT TIL BLOGGEN

søndag den 15. december 2013

ER I INTERESSEREDE I EN ROOM TOUR?

Jeg har lige fanget et par detaljer fra mit værelse her i aften mørket. Jeg er simpelthen blevet så inspireret til at gøre noget ved mit værelse her de sidste par dage - så jeg har ryddet op, rykket en masse ting rundt og sat nye pynteting frem.

Desuden elsker jeg at se "room tour"- videoer på Youtube. Derfor tænkte jeg om i, mine dejlige læsere, kunne tænke jer en room tour af mit værelse? Og hvis i vil, skal det så være i dybden eller bare en rundvisning?

Til slut skal det bare lige siges, at mit værelse IKKE er færdigt endnu. Som nævnt før er jeg flyttet ind i starten af november, så der manger et par ting. F.eks. et sengebord, gardiner, gulvtæppe og et lille sofabord ville være enormt dejligt! Jeg føler desperat, at jeg mangler overflader til at lægge bøger og stille stearinlys!

ROOM TOUR: Ja eller nej? Billeder eller video?

SKILT TIL BLOGGEN

EN DAG I KÆRLIGHEDENS OG GRINEFLIPPENES TEGN!


Igår (lørdag d. 14 december) fik jeg massage. Så spillede vi "Dums Ways To Die" på min iPhone - hvilket jeg virkelig godt kan anbefale! Så var Alexander så sød at hente en kæmpe familie pizza og en cola til noget hygge spisning under dynen. Vi fik leget en hel del med pruttelyde. Der blev trykket på stemmebåndet og luftrøret, så vores stemmer lød helt åndssvage. Stakkels venner blev spammet på Snapchat med en masse grimme ansigtsudtryk. Mange grineflip!

Vi hyggede os virkelig! Vi griner af prutter og bøvser. Vi ligner noget, der er løgn. Vi har morgenånde og stinkende armhuler. Vi har bumser, og vi har behårede ben. Vi kan være os selv. Vi har et fantastisk forhold.
Vi elsker hver eneste lille ting ved hinanden.

Hvad synes du, er et fantastisk forhold?

SKILT TIL BLOGGEN

lørdag den 14. december 2013

INSPIRATION: KAMERA & GODE BILLEDER

Jeg elsker at blive inspireret - også selvom det til tider kan ende med at blive rigtig dyrt. Derfor følger jeg utroligt mange blogge, som regel flere nye hver dag. Jeg bliver både inspireret med hensyn til tøj, makeup, hår.. ja selv hvordan min blog skal være.

Min største inspiration lige nu er gode billeder. Dejlig kvalitet, skarpe detaljer, behagelige farver og selvfølgelig et smukt motiv. Det er ret farligt - for det betyder, at jeg er gået igang med at spare op til et kamera, så jeg for alvor kan begynde at blogge, som de "rigtige/gode" bloggere gør.

Det kamera jeg har kastet min kærlighed på er et Olympus Pen Lite E-PL5. Det koster altså 5.499 kr., men heldigvis har jeg da set det til 4.139 kr. på Dustin lige her. Så øverst på min ønskeliste i år er selvfølgelig tilskud til kameraet.

Jeg elsker at tage billeder. Så det frustrerer mig, at jeg overhovedet ikke har mulighed for at tage så fantastiske billeder, som de ni i ser på collagen. Jeg ville ønske, at det var mig, der havde taget dem.

SKILT TIL BLOGGEN

fredag den 13. december 2013

18 THINGS MOST PEOPLE DON'T KNOW ABOUT ME


1. Jeg besvimer, hvis jeg ikke ligger ned, når jeg får taget blodprøver. 2. Jo flere, jeg kan få proppet ind på mit værelse, jo gladere er jeg. 3. Jeg har kun haft to kærester med 12 dages mellemrum/pause. 4. Hvis jeg sover alene, skal jeg have min kobamse, ellers kan jeg bare ikke falde i søvn. 5. Der er mere end 200 bøger i min bogreol. 6. Derudover har jeg ca. 100 bøger i iBooks. 7. Så snart det er tid til lukkede sko bruger jeg udelukkende hyggesokker. 8. Jeg har altid en Pepsi flaske med vand i under min pude om natten. 9. Jeg køber aldrig "dyre" ting. Dog forsvinder mine penge på de mange, mange "billige" ting, jeg køber. 10. Jeg har over 30 covere til min iPhone 5. 11. Mine hårnåle formår altid at forsvinde, så jeg mangler dem altid. 12. Jeg kan faktisk godt lide Justin Biebers musik og hører det forholdsvis ofte. 13. Jeg foretrækker til hver en tid Pepsi over Coca Cola. 14. Jeg har en smukt smykkeskrin, men åbner det faktisk aldrig. 15. Da jeg lige havde mødt min kæreste, havde jeg en seddel med facts om ham, som jeg ikke ville glemme. 16. Jeg har en virkelig dårlig balance. 17. Jeg smider altid bukserne, når jeg kommer hjem. 18. Jeg går virkelig højt op i astrologi.

SKILT TIL BLOGGEN

torsdag den 12. december 2013

EN LILLE UDPLUK FRA MIT DRØMMEVÆRELSE


Kommode ikea ⎮ Tæppe ikea ⎮ Lænestol ikea ⎮ Hylde ikea ⎮ Bloklys ikea ⎮ Billeder anetmai

Som en pige på 18 år, er det naturligt for mig at gå enormt højt op i mit værelse.

Den kommode, jeg viser her, har jeg ønsket mig i i hvert fald to år. Så det er ret lang tid. Desuden er den ikke forfærdeligt dyr (1.499 kr.) i forhold til så mange andre kommoder fra andre butikker. Dog er den stor. Det er jo næsten to "normale" kommoder slået sammen til en. Men nok om det.

Som det er nu, skal jeg opgive min elskede bogreol for at få plads til kommoden. Det vil faktisk ikke blive et problem overhovedet. Hvem har da sagt, at man ikke kan have bøger i skuffer?
Jeg har den her fantastiske forestilling om kommoden med et tv på, hvor der så hænger to hylde over. Helst ikke svæve hylder som på billedet, men det var nu engang det, der så bedst ud, da jeg redigerede i Polyvore.

Så kunne jeg jo have mine yndlings- og mest læste bøger på hylderne, resten i de nederste skuffer. Perfekt!

Læsestolen ønsker jeg mig også. Men den er knap så vigtig, da jeg allerede har en stoledims, der fungerer på samme måde (bare grim og formløs). Jeg drømmer om at sidde i min lænestol med et tæppe og en god bog under skråvæggen. Det ville være så hyggeligt!

Har du en skråvæg på dit værelse? Hvordan klarer du det?

SKILT TIL BLOGGEN

onsdag den 11. december 2013

FEDE BUKSER: HVORFOR FINDES DE IKKE TIL FEDE PIGER?



Nr. 1        -        Nr. 2        -        Nr. 3        -        Nr. 4        -        Nr. 5        -        Nr. 6

Bukser. Bukser. Bukser. Hvem elsker ikke et par fede bukser?

Nu er jeg jo en pige med en del ekstra på sidebenene. Så det er enormt svært at finde et par fede bukser i min størrelse. Det er mest, fordi alle de fede bukser som regel ikke er særligt elastiske. Altså er de ret "stive" og strammer ikke fedtet ind. Det er øv eftersom, at os bløde piger også enormt gerne vil have et par blomstrede eller stribede bukser.

Selvfølgelig findes der leggins, men helt ærligt. Det er da så ucharmerende at have leggins på i stedet for bukser, når man har lidt for mange kilo at bære rundt på. Har jeg ikke ret? Der klæder et par rigtige bukser den bløde figur langt bedre!

Nå, men hvis drømmen kunne blive til virkelighed lige nu, så havde jeg købt de her seks par bukser fra H&M hjem til mit skab uden at tænke to gange over det.

SKILT TIL BLOGGEN

tirsdag den 10. december 2013

OUTFIT OF THE DAY #1


Bukser h&m ⎮ Top h&m ⎮ Trøje h&m ⎮ Halskæde lille butik i Dublin ⎮ Neglelak opi ⎮ Hyggesokker tiger

Bukserne er helt nye. De er fantastiske. De er blomstrede. De er mørke. Min nye yndlingsting i skabet. Toppen er forholdsvis gammel, jeg har bare aldrig brugt den før. Der er en lille blondekant, så den er fin og ikke for enkel. Trøjen er også helt ny. Nu bliver jeg i tvivl, om jeg elsker den eller bukserne mest. Den er flagrende, sort, varm og gennemsigtig nogle steder. Halskæden kostede 1 euro i en lille butik med ophørsudsalg i Dublin. Teksten giver ingen mening, men den er nu så sød. Neglelakken er Bubble Bath fra OPI. Jeg har tre lag på her. Hyggesokkerne er uundværlige på den her tid af året. Især når de kun koster 10 kr. i Tiger!

-      -      -      -      -

"Outfit of the day"-indlæg er helt nyt for mig. Jeg har aldrig gjort det før. Faktisk har jeg ikke engang overvejet det før. Ikke fordi, at jeg mener, at min stil er så forfærdelig - men på grund af min vægt. Men jeg har tabt 12 kg, så nu burde jeg vil kunne vise mig "offenligt" ikke?

Der var bare et lille bitte hul i min plan. Okay, der var flere. 1. Ingen til at hjælpe mig med billederne. 2. Intet spejl. 3. Intet kamera (bruger min iPhone 5).Derfor blev jeg nødt til at være lidt kreativ og prøve at fange detaljerne. Så satte jeg billeder sammen til en collage, og jeg synes egentlig, at det blev meget fint.

Hvad synes i om indlægget? Hvad kan blive bedre?

SKILT TIL BLOGGEN

mandag den 9. december 2013

GIVEAWAY MED TING FÅ THE BODY SHOP, EOS, ESSIE & E.L.F.

Sidste chance for tilmelding er d. 20 december kl. 12:00!

The Body Shop Chocomania Shower Cream     -     Essie Pearly White     -     EOS Fresh Watermelon
e.l.f. Hypershine Gloss i Mauve

Som i kan se, er der nu endnu en giveaway på bloggen - denne gang i anledning af julen!

Du vinde fire skønne, luksusting til dig selv. Der er både en lækker shower cream til badet, som dufter af chokolade. En fin, vinteragtigt neglelak fra Essie. Lidt pleje til vinterlæberne i form af en EOS læbepomade med smag af vandmelon. Og for at toppe det hele af, er der en flot lipgloss fra e.l.f.

Du skal bare opfylde alle 3 krav, så er du med i konkurrencen:

1. Følge bloggen via Google Friend Connect (bunden af bloggen) eller Bloglovin'.
2. Synes godt om bloggen på facebook her.
3. Skrive en kommentar med dit navn og din email.

Du kan ikke optjene lod - alle har lige stor chance for at vinde.

SPEKULATIONER OMKRING VÆRELSET


Som jeg har nævnt tidligere, så går jeg virkelig højt op i mit værelse. Det har bare altid været lidt svært at få det helt præcis, som jeg ønsker. Hos min mor havde jeg en dum skråvæg. Hos min far er der en dum skråvæg og et indbygget skab.

Værelset her hos min far er dog større, og gulvet er virkelig pænt! Desuden har jeg fået et vindue på en "normal" væg, hvilket vil sige, at jeg kan have gardiner. Tro mig, jeg har ønsker mig gardiner i en evighed. Men det kan bare ikke lade sig gøre med flagrende gardiner på et skråvindue, uden det ser latterligt ud.

Men hvad går mine spekulationer egentligt ud på? FARVER!
Da jeg flyttede ind, var jeg helt sikker på, at nu ville jeg have grønne farver på værelset. Hvordan kunne jeg være så dum? Selvfølgelig vil jeg ikke det. Jeg elsker jo lilla. Det ved alle. Men nu er jeg i den situation, at jeg kun tog mit gamle, grønne gulvtæppe med. Det skal bare væk! Ad. Ad. Ad.

Et sort gulvtæppe er klart det, jeg ønsker mig nu. Samt noget med noget mørkt træ, hvid maling og en masse lilla!

torsdag den 5. december 2013

MINE ABSOLUT STØRSTE JULEØNSKER TIL VÆRELSET


4005     -     4016     -     4030

Jeg er enormt forelsket i de her tre smukke og anderledes billeder. De er lige i mine farver, og jeg elsker det, der står på dem. De er så fede! Jeg har kigget på den i et godt stykke tid, og jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg ikke har købt dem endnu.
De koster 79 kr. stykket og fragten er 25 kr. for alle tre. Det er ikke slemt, men rammer skal købes ved siden af. Dem kan man dog heldigvis få billigt i Ikea, er jeg sikker på.

Ville det ikke se mega fedt ud på en sort billedhylde og med sorte rammer? Jeg er helt vild i varmen efter dem, og jeg skal nok finde en måde, hvorpå jeg kan have plads til dem på værelset. Men i første omgang vil jeg ønske mig dem.

onsdag den 4. december 2013

REVIEW: OPI EMOTION


En sød læser kommenterede, at mine neglerelaterede indlæg er savnede, så nu begynder de da igen. Jeg undskylder for de grimme negle og neglebånd. Jeg har simpelthen bare ikke overskud til at ordne negle lige for tiden. Men det er intet problem at skifte neglelak og vise den frem engang imellem - ligesom jeg plejede.

Jeg var ikke i humør til farver, så jeg besluttede mig for en af de nye liquid sand lakker, jeg købte tidligere på året og endnu ikke har fået prøvet på.
Det er den lækre, sorte lak Emotion, der har en skøn dækkeevne. Kun to lag! Tørretiden er lynhurtig, der er ingen ventetid overhovedet! Lugten er som lugten nu engang er. Nogen har problemer med den, andre har ikke.

Når lyset rammer kan man se fine sorte stykker glimmer i lakken. Det ser enormt sejt ud. Det er ikke bare endnu en sort lak. Jeg hader normalt sorte neglelakker - men jeg kan ikke få øjnene væk fra den her!

Emotion er en del af OPI's holiday kollektion i samarbejde med Mariah Carey fra i år. Den kan købes til 125 kr. i butikker - men MEGET billigere på nettet! Kig f.eks. på Ebay lige her, hvor jeg har købt min lak.

tirsdag den 3. december 2013

MIN KÆRESTE ER MIN STØRSTE STØTTE


Igennem tiden har jeg aldrig været omgivet af tætte venner. Jeg har altid haft utroligt svært ved at finde nogen, som jeg kunne åbne op til - som rent faktisk havde lyst til at lære mig at kende og blive men ven, ikke bare "hænge ud" engang imellem.
Det har resulteret i, at jeg nu står med to enormt tætte personer i mit liv. Så har jeg to veninder, jeg ved, jeg kan fortælle alt til, men som nok bare ikke helt er på samme bølgelængde. Og så er der mine forældre - en mor og en far.

Jeg har altid synes, at det er pinligt at vise svaghed. Selv nu som 18-årig kan jeg kun græde foran en person, min kærste, og jeg gemmer mig altid. Han må ikke se mig svaghed, det er jo mig, Katrine. Katrine er stærk, det har jeg altid fået at vide. Så det bliver jeg vel også nødt til at leve op til, gør jeg ikke?
Det har jeg i hvert fald prøvet på. Så hver gang jeg har været ked af det, der har været et problem, eller jeg har stået i en lorte situation, har jeg bare lukket det ind i et sikkert sted i mit hjerte. Det er først nu efter årevis, hvor jeg har gået med det alene, at jeg er begyndt at lukke op.

Dem jeg har lukket op til har alle haft samme reaktion. Jeg har det hårdt, og åh hvor er det synd for mig. Det ved jeg også godt selv, men det er jo blevet "normalt" for mig. I starten kæmpede jeg imod det, men stille og roligt blev det bare sådan, min dagligdag er.

Det er her, min kæreste kom ind i billedet. For lidt mere end 9 måneder siden kom han ind i mit liv og kæmpede sig stille og roligt længere og længere igennem mine mange lag. Hvordan han gjorde det, ved jeg ikke. Men han har fået mig til at indse, at det er okay, ikke at kunne være stærk hele tiden. Han er der for mig, så meget som han nu engang kan.

Uden ham ville jeg nok stadig være igang med at isolere mig selv mere og mere fra alle andre. Han er virkelig min største støtte i den kamp, jeg kæmper lige nu.

mandag den 2. december 2013

BODY SHOP LÆKKERIER MED CHOKOLADE, FERSKEN OG JORDBÆR!


Om små seks dage vil jeg være den heldige pige, der kan smøre mig ind i en dejlig, ferskenduftende creme og bade i den rene fersken- eller chokoladeduft. Og det er slet ikke nok, for jeg vil også vaske mine hænder i jordbær eller chokolade!
The Body Shop er helt klart mit yndlingssted at købe creme og ting til badet. Deres ting dufter så vidunderligt, og de gør virkelig gode ting for min hud, der ellers ikke er så glad for noget som helst.

Deres Vineyard Peach serie dufter faktisk præcis som ferskenvingummierne fra Haribo!

Udover disse skønne sager, fik jeg ordnet et par julegaver. Hver jul er jeg sent på den, men det nægter jeg at være i år! Nu kan jeg allerede sætte flueben ved mere end to personer på gavelisten. Ja, jeg kan også strege jer på listen, for jeg har en giveaway oppe i ærmet til jer - vær tålmodige!

Hvis du har prøvet et produkt fra The Body Shop kan du få 10% på din næste ordre, hvis du skriver en anmeldelse af det på deres hjemmeside. Det kan klart anbefales - det har jeg nemlig selv lige gjort!
Du får også gratis fragt, hvis du køber for mere end 250 kr., hvilket man jo kommer hurtigt op på, når deres ting er så skønne!

Hvad er din yndlings duft fra The Body Shop?

ØNSKER TIL VINTERAFTENER I REN LUKSUS

Nu er det jo juletid, så i slipper ikke for et par indlæg med skønne gaveideer. Alt det jeg viser ønsker jeg mig selv, så hvis i læser med her på bloggen, er der en god chance for, at det også er noget for jer.

Med de her ønsker forestiller jeg min en hyggelig aften efter et dejligt, varmt bad. Ind på værelset. Tænde for lidt god musik. Så på med en dejlig, blød og rød natkjole fra H&M i strækstof, så den hverken strammer eller sidder ubehageligt. Nu er det så tid til at pleje kroppen med body butter med jordbær duft fra The Body Shop.
Et par sprøjt af jordbær body mist også fra The Body Shop holder den dejlige jordbær duft på kroppen i lang tid efter, at body butteren er trukket ind i huden.
Og vi må endelig ikke glemme at pleje vinterlæberne med den dejlige EOS læbepomade i smagen Pomegranate Raspberry.

Til sidst er det tid til ekstra forkælelse med massagedimsen fra H&M til kun 24,95 kr.

søndag den 1. december 2013

FÅ THE HUNGER GAMES TRILOGIEN GRATIS!


The Hunger Games     -     Catching Fire     -     Mockingjay

Jeg har været så utroligt heldig at snuble over en måde at få den skønne trilogi helt gratis, og det vil jeg dele med jer læsere i anledning af 1. advent. Selvfølgelig er det ikke i papirudgaven, dog heller ikke på dansk. Det gør mig ikke det mindste med sproget, da jeg helst læser på engelsk, når det er original sproget. Det giver en langt bedre læseoplevelse.

I så fald har i nu muligheden for at downloade alle tre bøger som e-bøger - de er på engelsk!
Kvaliteten af e-bøgerne er virkelig god i forhold til andre gratis bøger, der ikke er "købt" igennem f.eks. iBooks.

Bare tryk på bogens navn, så kommer i til download siden. Jeg har selv downloadet bøgerne, og min computer har ikke fået virus. Jeg har en macbook, og jeg aner ikke, om det har noget med det at gøre. I hvert fald har jeg kun haft en positiv oplevelse.

Hvis i har problemer, så kan jeg nok ikke hjælpe, da jeg har fundet linkene på en anden blog. Men jeg kan selvfølgelig sende jer bøgerne over email, hvis det er helt umuligt at gøre andet!

BLOGGEN HAR FÅET EN FACEBOOK SIDE!


Nu har jeg set, hvordan flere og flere har haft succes med at have en Facebook side for deres blog. Og det er da klart. Det er jo en enormt let måde at følge en blog på - man skal bare synes godt om, og så opdaterer bloggeren selv Facebook, hver gang der sker noget nyt på bloggen. Smart!

Derfor er Snomme nu kommet på Facebook!
Som i kan se, er der nu 7, der synes god om (hvor jeg er en af dem er mig, ups).
Det ville gøre mig enormt glad, hvis i smuttede ind og synes godt om min blog lige her.

Der er også kommet en fin Facebook-knap i bunden af bloggen!