fredag den 31. januar 2014

SÅ FIK JEG ENDELIG MIN JULEGAVE FRA ALEXANDER! ♥︎


Grundet dårligt postvæsen, komplikationer med at få bøgerne hjem fra lageret osv. osv. Har jeg altså først lige fået min julegave fra min kæreste her i januar måned. Men han har jo tænkt på mig, og det er ikke hans skyld, at der var gået rod i den med forsendelsen. Desuden var det jo midt i juletiden, så sådan nogle ting sket vel, gør de ikke?
Lige meget hvad, så er jeg i hvert fald rigtigt glad! Jeg elsker, at han havde købt en deodorant til mig. Han var vel træt af, at jeg altid brokker mig over, at jeg ikke har noget deo tilbage, at jeg skal købe en ny og bla bla bla. Så tak skat!


De tre bøger en en seride af Lauren Oliver, som jeg har ønsket mig i virkelig lang tid! Endelig blev min bøn dog hørt, og jeg har fået dem. Åh, hvor er jeg glad! Det er en dystopisk romantisk serie, hvor kærlighed bliver set som en sygdom. Man følger så to unges kamp imod dette. Den bliver sammenlignet med Hunger Games, så den må være god!


Til slut gav han mig de her herlige og latterligt bløde sutsko. Virkelig.. de er så bløde, at min hjerne slet ikke kan forstå det. Jeg vil anbefale alle at løbe ned i den lokale Matas og købe et par. Det er ligesom at gå på skyer! Og så er der må gummidutter nedenunder, så du ikke glider - perfekt!

Nu kan jeg ikke vente med at have lidt fritid til læsning og afslapning. Så skal jeg iføre mig mine nye sutsko, putte under dynen og få læst mine nye bøger! Det er sådan, man nyder livet, ifølge mig!

Hvad var den bedste julegave du fik?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 30. januar 2014

NOTD: SIMPELT, TURKIST NEGLEDESIGN MED GLIMMER



På billedet har jeg to lag af Essence - That's what I mint! på. Ovenover har jeg brugt Barry M - Aqua Glitter til at lave en slags gradient. Glimmeret er i hvert fald mest koncentreret omkring neglebåndet og fader ligesom ud imod tippen. Begge lakker tørrede dejligt hurtigt!

HVORDAN GJORDE JEG?
Det er virkelig meget simpelt - og hurtigt. Du skal bare tage din neglelak og ligge en dråbe eller to tæt på neglebåndet. Så tør det overskydende lak af penslen. Nu skal du bare "trække" de to dråber lak ud over resten af lakken. Og wupti, du har nu lækre negle på ingen tid!


Normalt har jeg kun en enkelt lak på neglene, men da jeg skal til fest imorgen, ville jeg gerne gøre lidt ekstra. Jeg blev inspireret til at prøve noget helt nyt ved at kigge på den kjole, jeg har planlagt at have på imorgen. I har lige fået et sneak peak af stoffet på skørtet. Den er virkelig fin og let - men outfit, makeup, hår osv. må i vente med til lørdag!
Det er første gang, at jeg nogensinde har turkis på neglene. Jeg troede, at det ville være en virkelig grim farve, men jeg kan faktisk ret godt lide det!

Hvad synes du om det her meget simple negledesign?
Image and video hosting by TinyPic

SMUKT ARMBÅND FRA KÆRESTEN ♥︎

Da Alexander og jeg havde 11 månederdag, var vi ude at spise is og drikke varm kakao på Slotsarkaderne i Hillerød. Det var simpelthen så hyggeligt! Der fik jeg det her smukke armbånd af ham. Jeg blev virkelig overrasket, for det var overhovedet ikke noget, jeg havde ventet. Jeg må nok sige, at han havde overgået sig selv i forhold til hans tidligere gaver.

Jeg elsker blomster, jeg elsker sølv - hvad er der ikke at elske ved det her armbånd?



Armbåndet er fra Pilgrim og har to sider. Så det er faktisk lide ligesom at have to armbånd i et, hvilket er skide smart (undskyld mit fransk). Den øverste side er klart min yndlings, men den nederste vil nok være super til sommer.

Hvilken side af armbåndet kan du bedst lide?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 29. januar 2014

STUDIETUR HAUL PART 1 ⎮ NEGLELAK!


Som i nok har opdaget, har jeg været på en kort studietur i sidste uge. Der fik jeg selvfølgelig shoppen en hel del - på trods af, at vi ikke havde noget fritid. Dog havde forretningerne åbent til kl. 21, så der blev shoppet lige før og efter aftensmad. Smart!
Til at starte med vil jeg vise jer alle de neglelakker, jeg fik købt. Det er først, da jeg kom hjem, at jeg opdagede, at jeg kun havde købt fra 3 forskellige mærker (P2, Catrice og Essence), men det er okay. Jeg er tilfreds, og det er nogle lækre lakker!


P2 - Lovely ⎮ P2 - Seductive ⎮P2 - Petty ⎮ 2 stk. Catrice - Oyster & Champagne


- Kun Essence -
Me & My Lover ⎮ Time For Romance ⎮ Hey, Nude! ⎮Hello Marshmallow! ⎮If I Were A Boy ⎮ That's What I Mint! ⎮Upper Green Side ⎮Prom-berry

Hvis i vil se swatches på nogle af lakkerne, så bare smid en kommentar med navnet på lakken! Så vil jeg gøre mit bedste for at få swatches op af lakken så hurtigt som muligt. Jeg har allerede swatches oppe på bloggen af Catrice Oyster & Champagne lige her, hvis det er, at du vil se den på neglene.

Har du prøvet de her mærker før? Er de gode?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 28. januar 2014

NOTD: CATRICE - OYSTER & CHAMPAGNE


Denne lak er helt klart min yndlings af alle jeg ejer. Det kan godt være, at den tørre enormt langsomt, og der skal bruges 3 lag. Men den kostede under 4 Euro, og det er den smukkest lak, jeg ejer. Den kan gå til alt tøj, alle farver og alle årstider. Den er perfekt!

Hvis du kan få fingrene i den, så burde du helt klart købe den! Den tørre ind til en liquid sand effekt, som de kalder det - men der er altså stadig lidt glans.
Image and video hosting by TinyPic

mandag den 27. januar 2014

BILLEDER FRA STUDIETUREN TIL HAMBURG (MANGE)!


























Her er så alle de billeder, jeg fik taget på studieturen! Som altid har jeg været enormt dårlig til at tage billeder, når jeg er på ferie - men der er i det mindste noget at vise! Billederne er i kronologisk rækkefølge. De starter ved togturen, så færgen, så hotelværelset, så fjol inden aftentur, så godnat, så godmorgen, så morgenmad, så rådhuset i Hamburg, så stenkort over Hamburg, så spisning på Sweinske, så drinks (sex on the beach), så to "godnat-snaps" fra kæresten, så gåtur i bydelen Altona, så billeder fra et hegn i bydelen Hafencity (hængelåse = så romantisk!), så outfit og underligt ansigtsudtryk på spisning+drinks den sidste aften.

(Efter opdatering af bloggens layout er billederne ikke i rækkefølge længere!)
Image and video hosting by TinyPic

søndag den 26. januar 2014

I'M HOME!

Så er jeg hjemme igen i varme, varme Danmark. Og det er ikke engang ironisk eller sarkastisk.
Efter 2,5 dag i -12 graders kulde fra klokken 8-23.. ja, så er man godt stivfrossen, og det tager nok flere dage at blive varm igen.

De næste par dage vil jeg vise jer alt det, jeg fik købt i Hamburg. Der var så mange smykker og neglelakker til 1 Euro. Der var læbestift, lipgloss, parfume, hårprodukter, tøj, huer.. Der var så meget, og jeg glæder mig til at vise jer det!
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 25. januar 2014

DEPRESSION #5 ⎮ KAN SUNDHED GØRE DET LETTERE?


Jeg er så træt af at gå rundt med en stor, hård kugle af ren tristhed indeni. Jeg er så træt af, at min krop føles som en hindring for alt, jeg gør. Jeg er så træt af at være træt!

Både min depression, kulden, vinteren, skolen, vægten.. ja, der er rigtigt mange ting, som bidrager til, at jeg bare går rundt og faktisk har det ret skidt. Som regel smider jeg bare et smil på ansigtet og håber så, at der ikke er nogle, der ligger mærke til det. Men det er altså ikke lige let - slet ikke, når jeg så ved, at jeg bryder helt sammen indvendigt, så snart jeg kommer hjem.

Derfor har jeg læst lidt på, hvad der kan give mere energi og bare generelt hive humøret lidt op. Uha. Det er skræmmende, men de fleste steder står der rent faktisk motion og sund kost. Det er ikke noget, der lyder godt på nogen måde i mine øre. Eller jo, for jeg vil jo virkeligt gerne gøre noget godt for mig selv og min krop. Men hvordan? Hvordan? Hvordan?

I hvert fald skulle det give mere energi, hvis jeg begyndte at spise sundt og dyrke motion. Jeg kan tænke mig frem til, at motivationen til løbeturer osv. langsom vil komme i takt med, at jeg får mere energi. Lige meget hvad, skal jeg i hvert fald have snakket med far, om vi måske kunne spise lidt sundere og mere regelmæssigt (som i aftensmad hver aften, ikke kun nogengange).

Giver motion og sundkost virkelig mere overskud?

Hvis ikke.. jamen så går det jo nok i virkeligheden ud på at elske og glæde sig over de små ting i livet.
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 24. januar 2014

NOTD: CHINA GLAZE - SKYSCRABER


Okay. Så det er ikke ligefrem en Nail of The Day - men jeg har lige haft lakken på tidligere i den her uge! Derfor tænkte jeg, at det ville være et perfekt indlæg at planlægge til jer, imens jeg er på studietur.

Jeg har tre lag på og topcoat. Den er ikke vildt dækkende, men det er okay, for når lyset rammer er den simpelthen noget af det smukkeste. Det er en dejlig, jelly-base med lyseblåt og sølv glimmer. Lakken kan både se blå, blålilla og lilla ud. Som altid kommer det an på lyset.

Normalt går jeg aldrig med blå neglelak, men jeg kunne da godt se mig selv med den her skønhed på neglene lidt mere. Dog er holdbarheden ikke den bedste - den holdte dårligt en dag, før at den havde chippet i store stykker. Måske jeg bare skal droppe nærigheden og få mig en god topcoat?

Kan du anbefale en BILLIG topcoat?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 23. januar 2014

MIN NYESTE OPDAGELSE! (MUSIK)


Jeg håber, at i nyder jeres torsdag på trods af, at jeg har "efterladt" jer, imens jeg er på studietur!
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 22. januar 2014

FUTTOGET GÅR TIL HAMBURG!

Idag (onsdag) til lørdag aften er jeg på studietur. Denne gang tager vi alle sammen til Hamburg for at se på Airbus fabrikken, opleve de frygtelige hændelser i Neuengamme koncentrationslejren og tage på havnerundfart. Desuden er jeg jo en pige - så jeg håber virkerlig på at få noget lækkert, billigt makeup med hjem samt nogle neglelakker og andre skønhedsprodukter!

Udover, at rundvisningen på Airbus fabrikken er på tysk, fordi jeg havde valgt tysk B fortsættersprog.. Hvorfor skal min rundvisning på være på tysk? Jeg sluttede faget med et 02 mundtligt (jeg er faktisk ikke så dårlig, bare virkelig genert i timerne)! Hvordan skal jeg få noget som helst ud af en tyskrundvisning på 2,5 timer? Som jeg ovenikøbet selv betaler for! Jeg er ikke vildt begejstret, men nu får vi at se.

Det vil være tredje gang, at jeg er i Tyskland. Dog første gang i Hamburg.

Hvad skal man bare opleve i Hamburg?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 21. januar 2014

DEPRESSION #4 ⎮ STØTTE ER ALTSÅ VIGTIGT!

Når jeg har det aller værst, og alting falder ned omkring mig, er der intet andet end min kæreste, der kan hive mig op til overfladen og give mig håbet igen. Det er så utroligt vigtigt at have en person, der næsten kender dig bedre, end du selv gør, når man føler, at man falder fra hinanden. Man har virkelig brug for en, der bare vil være der - ligemeget, hvad klokken er, eller hvor slem din ånde er.

Depressionen tager alt din glæde for dig selv og smider det langt væk. Den gemmer det i en rustet boks med en mystisk og kryptisk lås. Du kan bare ikke komme ind i den boks. Du har brug for hjælp. Du har brug for støtte. Du har brug for søde ord.

Jeg kan ikke engang begynde at forklare, hvor stor en forskel det gør at have en støtte i sit liv under en depression. Selvfølgelig kan der være mange, der gerne vil det bedste for dig - men man har virkelig brug for en, der kan være der hele tiden, og som med lethed kan genkende alle tegn på tristhed (selv når det er gemt bag et smil).
Hvis der er noget, der gør underværker og virkelig skaber lidt ekstra overskud i en hverdag, som en depressionsramt i forvejen ikke kan klare - så er det et spontant kram, et klap på skulderen eller et simpelt: "Du klarer det flot!".

Personlig har jeg oplevet, at det er de små ting, der så småt bringer håbet tilbage. Håbet for, at alting på en eller anden måde nok skal blive godt igen - at glæden nok en dag vender tilbage.

Har du en depression, eller kender du en der har?
Image and video hosting by TinyPic