onsdag den 26. februar 2014

JEG ELSKER THE SIMS 3 - GØR DU?


Velkommen til min simmers hus!

Det har ikke fået et navn endnu, men det får det snarest. Der er absolut ingen tvivl om, at det er det her hus, jeg er mest stolt over. Det er et af de huse, der fulgte med spillet, dog har jeg modificeret det virkeligt meget - især inden i (og under). Der er nemlig blevet indbygget end hemmelig kælder, som nogle andre "små" og seje features.

Jeg er blevet inspireret af bloggen The Real Bøffie (link her) til det her indlæg! Så tjek hende ud, hvis du elsker Sims lige så højt, som vi gør! Jeg vil enormt gerne hive jer ind i min Sims verden, hvis i altså vil med!

Er Sims 3-relaterede indlæg godt eller skidt?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 25. februar 2014

KÆMPE, KINESISK LUKSUS BUFFET TIL KUN 99 KR!


Da jeg og pigerne fra min klasse selv har tænk os at gøre brug af det her fantastisk tilbud på fredag, tænkte jeg lige, at jeg ville dele det med jer. Der er helt sikkert en læsere eller flere, der bor i nærheden af Frederikssund - om som gerne vil spare penge på lækker kinesisk mad! Jeg har kun gode ting at sige om stedet! Billedet er taget fra dette link.

Hvad kan du bedst lide ved kinesiske buffeter?
Image and video hosting by TinyPic

mandag den 24. februar 2014

NOTD: NUDE NEGLE MED ROSA GLIMMER


Det her er vist efterhånden blevet min go-to manicure. Jeg elsker simpelthen den her kombination. Det er også uden tvivl de to lakker, man kan se, at jeg har brugt mest. Kombinationen er perfekt i mine øjne, da det både er neutralt og fyldt med glimmer - altså super til alle situationer!

Den mælkehvide lak er OPI's So Many Clowns... So Little Time og den rosa glimmer lak er OPI's Pink Yet Lavender.

Begge lakkerne kan findes forholdsvis billigt på Ebay, så jeg kan klart anbefale, at i kigger der, hvis de her lakker er noget for jer.

Hvad er din yndlings neglelak eller kombination til nude negle?
Image and video hosting by TinyPic

søndag den 23. februar 2014

MIN NYE AFHÆNGIGHED ⎮ SMARCLE FLYER (APP)


Nu er det efter hånden lidt mere end en uge siden, at jeg downloade det Flappy Bird lignende spil Smarcle Flyer. Jeg elsker det allerede så højt, at det er kommet helt frem på min første side! Det bliver spillet, når jeg ser Youtube-videoer, når jeg keder mig, venter på bussen.. og ja, stort set meget ofte (læs = hele tiden).

I kan se Smarcle Flyer iconet på billedet. Det ser sjovt nok det, med den grønne firkant omkring. Den der lille Smarcle (gætter jeg på) er så nutter - især når den ligesom kommer hoppe-flyvende rundt på banen. Desuden er musikken så sød og hyggelig. Det er nemt at kunne lide det her spil.
Sværhedsgraden er helt tilpas. Det er ikke umuligt - men også langt fra pisse let!

Jeg ved ikke om det kan fås til Android - men det kan i hvert fald fås til iPhone!
Det er gratis, så download det nu!

Kan du anbefale et fedt spil til iPhone?
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 22. februar 2014

NOTD: NUDE NEGLE MED HOLOGRAFISK GLIMMER


Det var egentlig min mening at lave en nude jelly sandwich, men jeg kunne ikke få mig selv til at dække den fantastiske holografiske glimmer med endnu et lag mælkehvid. Som i kan se på det nederste billede, er det den mest fantastiske holografiske effekt, der er i den lak! Og så er den så let at arbejde med, da der kommer massere af glimmer med op på børsten.

På neglene ser i to lag af OPI So Many Clowns ... So Little Time med et enkelt lag af China Glaze Techno over.
Begge lakker tører dejligt hurtigt, og inden af dem lugter grimt, som nogle lakker desværre har tendens til at gøre.

Har i forslag til gode jelly sandwich kombinationer?
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 21. februar 2014

NOTD: ESSIE - ST. LUCIA LILAC MED UTRADITIONELLE FLAKIES!


Jeg har lagt tre lag af Essie St. Lucia Lilac. Det er ikke en lak, jeg vil anbefale, da den er ret svært at arbejde med. Dog fortryder jeg ikke købet, da den kostede små 39 kr. Oven på har jeg lagt et lag af China Glaze This One's For You.

De to lakker arbejder ikke lige så godt sammen, som jeg havde håbet. Måske vil en shimmer lak være smukkere under de ret utraditionelle små, runde flakies?

Det er i hvert fald uden tvivl, at jeg skriver, at det ikke er sidste gang, i ser, This One's For You på bloggen! Det er en skønhed, som bare skal ses i virkeligheden! Og den kan fås til omkring de 40 kr. på Ebay lige her.

Kommer i nogensinde til at købe neglelakker i har set på en blog?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 20. februar 2014

MINE TANKER OM GALLA ♥︎


Som de fleste andre piger, så glæder jeg mig, som et lille barn juleaften, til galla!

Nu går jeg jo i 3.g, så det er nu, at man må gå all-out. Lang kjole, smukke sko, fantastisk hår og makeup. Jeg skal nok få blandet nogle vilde negle ind i min galla-vision også! Dog er mine tanker og drømme omkring galla nok ikke, som de fleste ville tro.

Jeg ønsker mig nemlig helst en lysegrøn kjole eller en kjole i den vidunderlige fersken/aprikos farve - som i kan se på billederne. Stilen på den fersken/aprikos farvede kjole kan jeg bedst lide, da den lysegrønne kjoles stil virker noget "runway" og "kunst" agtig, hvilket ikke lige er mig. Stort, men enkelt ville være ideelt.

Der er også bare så mange, der vil have opsat hår. Det vil jeg ikke. Jeg vil have langt, løst hår med flotte naturlige og løse krøller. Måske kan jeg overtales til at lave noget halvt opsat, men ikke mere end det! Det er galla, ikke et kongeligt bal. Desuden er vi unge, så vi må godt se bare en smule ungdommelige ud, har jeg ret?

Skoene er det, jeg er aller mest nervøs for. Jeg kan ikke lide udseendet på stiletter. Jeg foretrækker kilehæle eller de chunky og tykke hele. Men hvordan skal man forene det med en galla kjole? Uha, det er jo et dilemma, der skal løses snart. Galla for mig er nemlig i starten af maj!

Så er der alt det med galla partner. Jeg er meget utilfreds med min kjole. Man må ikke have en partner med - det skal altså være en fra skolen. Fedt. Heldigvis har jeg da en bedste veninde, der ville være min partner.. ellers stod jeg nok uden en og havde sikkert for hver en pris undgået at komme til galla.
Jeg er så sur over, at vi 3.g'ere ikke må nyde vores gallaaften, der ellers skulle være så magisk, ja haha.

Derudover koster kjolen bare kassen. Skoene koster kassen. Partybussen, der skal transportere os frem og tilbage, koster kassen. Entré koster penge. Drikkevarer koster penge. Mad koster penge.
For bare en enkelt aften bliver det altså utroligt mange penge!

Hvordan er dit forhold til galla?
Image and video hosting by TinyPic

NOTD: CHINA GLAZE - TEAL THE TIDE TURNS


Det er den første lak fra China Glaze's nye Seagoddess Collection, som jeg viser her på bloggen - og jeg elsker den! Normalt er jeg ikke specielt vild med den her salgs farver, men den her lak har allerede en plads i mit neglelak-bankende-hjerte. Den her farve minder mig virkeligt om havet og havfruer!
Desuden er det en tekstur-lak, så den er lidt "rå" at røre ved, men det synes jeg endnu engang er fedt!

Det er Teal The Tide Turns, og ved første lag er den utroligt sheer/gennemsigtig. Der er næsten ingen farve eller glimmer med. Til gengæld tørre den enormt hurtigt og bliver som på billedet ved kun to lag. Man kunne have lagt et tredje lag, men jeg er helt vild med den effekt, som lakken giver på neglene, ved kun to lag.

Lakken kan helt klart anbefales til alle og kan købes på Ebay til ca. 40 kr. lige her!

Hvordan har du det med tekstur-lakker?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 19. februar 2014

NOTD: BÆRFARVET JELLY SANDWICH MED HOLOGRAFISK GLIMMER!


Jeg er altså helt vild med jelly sandwich! Det er så enkelt at lave, og det giver en virkeligt fed effekt.

Til den her manicure har jeg brugt OPI Houston We Have A Purple (den bærfarvede jelly-lak) og China Glaze Techno (den holografiske glimmer-lak). Først lagde jeg et lag af Houston We Have A Purple, så et lag af Techno og til slut et lag af Houston We Have A Purple.
Man kan ligge et lah top coat over, hvis det øverste lag lak "synker" ned over glimmeret - men den effekt kan jeg nu godt lide!

Hvad synes du om jelly sandwich-trenden?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 18. februar 2014

GIVEAWAY: VIND CHINA GLAZE - PINK OF ME!


Som jeg lovede jer, holder jeg nu en giveaway, hvor i kan vinde China Glaze neglelakken i farven Pink Of Me. Jeg ejer den selv, og jeg er virkeligt glad for den. Den tørrer hurtigt og dækker ved to lag. Derudover er det jo en vildt flot farve her til foråret!

Denne gang foregår konkurrencen udelukkende på Facebook!
Det har jeg gjort, så det kan være lettere for langt de fleste at deltage. Desuden er der også flere, der har Facebook - end folk, der har mulighed for at følge via Google Friend Connect osv.

Alle reglerne skal opfyldes, ellers er din deltagelse ugyldig!
1. Del dette opslag (link)
2. Tryk "Synes godt om" Snomme på Facebok (link)
3. Skrive en kommentar på dette opslag (link) med din yndlings neglelak til foråret
4. Du skal bo i Danmark!

Sidste chance for deltagelse er d. 24 februar kl. 16:30!

Image and video hosting by TinyPic

BLIVER VI SAMMEN ELLER EJ? + ÅRSDAG ♥︎


Der var simpelthen så mange af jer, der var mere end søde, da jeg skrev indlægget om, hvordan Alexander troede, at han havde mistet følelserne for mig (link). Derfor må jeg hellere starte med at fortælle, at vi stadig er sammen - og vi er faktisk meget gladere end før!

FREDGAG / VALENTINSDAG
Som jeg skrev i mit valentins indlæg (link) aftalte vi at mødes en dag før planlagt. Hvor er jeg bare glad for, at det var det, vi gjorde! Godt nok var det utroligt akavat, da vi mødtes med et kram.. herefter var det ret tydeligt, at han gjorde, hvad han kunne for at være venlig, men ikke have noget fysisk kontakt. Da vi lavede mad, gav han mig dog nogle kram - og som i kan regne ud, måtte jeg holde tårene tilbage og prøve at virke glad.
Efter aftensmaden lagde vi os ind i sengen, da Alexander havde ondt i maven. Efter et stykke tid tog han min hånd ned på hans mave, og så kunne jeg ikke holde tårene tilbage længere. Han har virkelig den dejligste mave, og jeg havde savnet den så meget. Normalt ligger jeg altid og nusser den, så det bragte lige alt lortet tilbage.
Jeg græd lidt i perioder resten af aftenen, men vi fik da snakket sammen. Vi blev enige om, at det vi aftale inden pause om bare at være os - intet andet - var det, vi skulle gøre. Så ville vi tage en dag ad gangen og bare gøre det, vi følte var rigtigt.

LØRDAG
Det var en dejlig, afslappet morgen, og vi var begge to glade. Vi havde det faktisk næsten, som vi altid har haft det - men frygten for, at jeg kom til at gøre noget forkert forlod mig ikke.
Omkring kl. 14 gik vi en tur, for at få lidt luft, inden vi skulle i bad og gøre klar til om aftenen. Vi havde bestilt bord på Bone's i Roskilde kl. 18:30. Vi glædede os virkeligt meget, og havde begge gjort os fine. Mig i kjole og ham i skjorte. Vi tog ud at spise for at fejre vores årsdag som søndagen.
Jeg kunne bare godt mærke, at der ikke var vildt meget "varme" imellem os. Jeg var stadig bange for at sige eller gøre noget forkert. Egentlig kunne jeg slet ikke slappe af. Men jeg var glad for, at han stadig ville fejre årsdag!

Turen hjem i bussen var super hyggelig, og for mig føltes det som om, at vi fandt noget af det "skøre" vi havde til fælles helt fra starten. Jeg slappede lidt mere af, og det fik ham da til at smile!

Da vi kom hjem, blev jeg dog ked af det igen. Alexander havde nemlig fået sagt, at vi ikke skulle være sammen som kærester - og jeg havde forstået det som aldrig igen. Men han fik trøstet mig og forklaret, at han bare havde prøvet at gøre mig glad og sige det, vi havde aftalt.
Vi var blevet enige om at se After Earth, men jeg var så udmattet efter to dage, hvor jeg ikke kunne slappe af, at jeg faldt i søvn meget hurtigt og midt i filmen. Heldigvis vækkes Alexander mig, da filmen var slut. Så lå vi til ca. klokken to om natten og nussede og bare var glade.

SØNDAG / ÅRSDAG
Det var både den mest forfærdelige og bedste dag.

Om morgenen fortalte jeg ham, at jeg følte, at jeg tvang ham til at være sammen med mig. Jeg vil på ingen måde tvinge ham til noget som helst, så jeg sagde, at han selv kunne vælge. Men hvis han valgte, at sige farvel - så var det altså farvel for altid og ingen kontakt. Hvis han valgte mig, så valgte han at arbejde på, at vi måske kunne blive glade sammen igen.
Det var virkeligt hjerteskærende, at se ham i kampen om at vælge. Da han endelig valgte, var det endnu værre. Han valgte nemlig at sige farvel for altid.

Men vi græd og græd og alting gjorde så ondt. Han sagde, at han ikke kunne forstå, hvorfor det gjorde så ondt. Og jeg blev ved med at sige, at jeg bare håbede på, at han ville blive glad. Det samme sagde han til mig. Han ville ønske, at vi begge kunne være glade.
På en aller anden måde begyndte vi at snakke om, hvordan mine følelse er for ham. Hvordan jeg elsker ham. Og så sagde det på en eller anden måde "klik" inde i ham, og han sagde: "Jeg elsker dig".

Så nu står det altså klart, at han ikke havde mistet sine følelser, men de havde ændret sig fra forelskelse til at elske. Jeg kaldte ham en torsk - han sagde, at han var min torsk.
Til aftensmad lavede jeg pandekager, da jeg synes, at vi alligevel havde noget at fejre!

HVORDAN HAR JEG DET SÅ NU?
Nu står jeg tilbage med en helt masse glæde, og jeg smiler hele tiden. Dog er der stadig en stor smerte. Både fordi han ikke ville lytte til mig tidligere - og fordi, at han faktisk valgte, at han aldrig ville se mig igen.
Image and video hosting by TinyPic

mandag den 17. februar 2014

JEG ER GÆSTEBLOGGER IDAG!


Først vil jeg takke søde Maria fra En verden af kunst for, at jeg måtte være gæsteblogger på hendes blog idag.
Jeg havde lavet de her fine jelly sandwich negle, som jeg gennemgår, hvordan man laver, samt hvilke lakker jeg har brugt. I kan læse indlægget lige her.
Image and video hosting by TinyPic

NOTD: SUPER LET NEGLEDESIGN MED LILLA OG SØLV


Til dette lette negledesign har jeg brugt lakkerne OPI This Gown Needs A Crown (sølv) og OPI I'm Feeling Sashy (lilla). Derudover kan du bruge tape, hvis du ikke er så god til at lave de lige linjer med neglelakken.

Start med at lægge to lag af din base farve. Som i kan se, havde jeg valgt en lilla. Det er megt vigtigt, at du lader lakken tørre fuldstændigt, hvis du bruger tape til at lave designet. Du skal bare sætte tapen skråt/diagonalt på neglen, og så tage din anden farve og lægge den.
Uden tape skal du selvfølgelig bare lægge den anden farve diagonalt på neglen.

Hvad synes du om designet?
Image and video hosting by TinyPic

søndag den 16. februar 2014

NOTD: JUSTIN BIEBER INSPIREREDE NEGLE (NICOLE BY OPI)!


Jeg er så glad for den her farvekombination!

Det er første gang, at jeg prøver mærket Nicole By OPI. Jeg havde både hørt godt eller skidt om det, men da jeg fandt dem til 39 kr. på Nicehair.dk, kunne jeg ikke modstå fristelsen! Det blev til disse to skønheder samt en anden lak fra deres Justin Bieber Collection. Lad nu vær me at tro alt muligt, jeg elsker bare lilla, sølv og hjerter!

Til neglene har jeg brugt to lag af Give Me The 1st Dance med et lag af One Less Lonely Glitter ovenpå. De tørrede så hurtigt. De lugtede ikke særlig slemt - faktisk lagde jeg ikke mærke til duften. Børsten var dejlig at arbejde med. Den var så godt formet i forhold til neglene!

Da det er Justin Bieber neglelakker, så synes jeg, at min første manicure med lakkerne selvfølgelig skulle inspireres af ham. Han var det bedste i verden dengang, jeg var 14 år. Sådan er det ikke mere, men jeg er trods alt langt fra en af hans hatere!

Har du prøvet Nicole By OPI?
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 15. februar 2014

NOTD: CHINA GLAZE - RE-FRESH MINT


Først vil jeg lige sige, at min hud ser meget mærkelig og rød ud på billedet! Det er jeg opmærksom på, men det var nødvendigt for, at lakken ville have den præcise farve på billedet. Jeg tænkte, at det var vigtigere, at lakken havde den rigtige farve end min hud - har jeg ret?

Jeg elsker den her farve. Den er så flot, og jeg glæder mig især til at have den på her til foråret. Måske sammen med noget lysegrønt glimmer. Det kunne være rigtig fint.
På billedet har jeg tre lag lak på og ingen top coat. Jeg kunne godt have sluppet med kun to lag, hvis jeg havde lagt en smule tykkere lag.

Hvad synes du om China Glaze?
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 14. februar 2014

VALENTINSDAG + HVAD SKER DER MED VORES FORHOLD? ♥︎


Da det er valentinsdag valgte vi at lave lidt om på planerne og ses en dag før planlagt.

Det gjorde mig så ubeskriveligt glad, da han sagde ja - og at han ikke kunne vente med at se mig igen! Det var uden tvivl lige det, jeg havde brug for at høre. På trods af, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at holde mig beskæftiget, så jeg ikke kunne sidde og tænke en helt masse på ham.. så har det virkelig været to lange uger.

Det har været så underligt, at jeg ikke kunne dele hverdagens op- og nedture med ham. Men det kan jeg igen nu! Og det er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at fortælle ham alle de nye ting, der er sket, i de to uger, hvor vi har været væk fra hinanden. Og så glæder jeg mig til at høre, hvad han har gået rundt og lavet.

Vi skal ikke noget specielt idag. Vi skal have snakket og puttet. Vi skal bare være glade - præcis som det er meningen, man skal være på valentinsdag. Jeg håber dog, at han vil med ned til vandet og gå en tur. Det er så dejligt at gå ture med ham, fordi han altid holder mig i hånden og gerne lytter til mig, når jeg ser fugle eller blomster rundt omkring.

Alexander er ikke kommet endnu, så jeg kan ikke give jer en fuld opdatering omkring vores forhold endnu - men det virker dejligt positivt! Kryds fingre for mig, i er de dejligste læsere end blogger kunne ønske sig!

Hvad skal du lave idag på valentinsdag?
Image and video hosting by TinyPic

TØSEHYGGE OG AFTENSMAD PÅ DEN KINESISKE MED NICOLE!


Nicole kom hjem til mig igår omkring kl. 14:15. Hun havde taget utraditionelle fastelavsboller med! Hun havde købt to forskellige, så vi kunne smage lidt forskelligt. Den ene var med hindbær skum, den anden med appelsinskum og chokolade stykker. De var så gode!

Så lå vi på min seng og hyggede os, spillede spil, snakkede og brokkede os. Præcis som det plejer at være!

Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi begge to havde lyst til sushi. Og da jeg bor ca. 7-8 minutters gang fra den lokale kinesiske restaurant, besluttede vi os for at smutte derned til aftensmad. Deres kæmpe buffet koster kun 118 kr. i hverdagene og du får både sushi, suppe, mongolian barbecue, salat bar og tons vis af varme retter! Der er endda fri isbar bagefter!


Her ser i, hvordan min første tallerken sushi og skål suppe så ud. De har så lækker mad! Jeg må også indrømme, at det blev til to tallerkener sushi mere, to skåle suppe mere og en tallerken fyldt med varme retter. Bagefter fik jeg også en lille skål is.

Det var en virkelig hyggelig dag, og vi aftale, at vi så vidt muligt ville prøve at ses hver måned fremover!

Er du også bare vild med kinesisk buffet?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 13. februar 2014

NEW IN: CHINA GLAZE, NICOLE BY OPI & ESSIE!


Teal The Tide Turns ⎮ Tail Me Something ⎮ Wish On A Starfish ⎮ Shell We Dance? ⎮ This One's For You


Step 2 The Beat Of My ♥︎ ⎮ Give Me The 1st Dance ⎮ One Less Lonely Glitter


St. Lucia Lilac ⎮ Guchi Muchi Puchi

Så er der kommet nye neglelakker hjem til mig igen! Jubii!
Hvem elsker ikke at få pakker? Og hvem ved ikke, at det er tusind gange dejlige, når man ved, at det er skønne ting og sager, der inde i pakkerne?

Denne gang havde jeg købt China Glaze lakkerne fra Ebay (se indlæg her) og Nicole By OPI samt Essie fra Nicehair.dk. Alle lakkerne kostede omkring de 39 kr. stk. Så jeg synes, at jeg har fået et kanon godt "tilbud"! Nicehair.dk er også det eneste sted, jeg har set Nicole By OPI inden for Danmarks grænser - og så til en kanon lækker pris!

De lakker jeg er aller mest spændt på at prøve er Teal The Tide Turns, Tail Me Something, This One's For You og One Less Lonely Glitter!

Er der nogle swatches du gerne vil se?
Image and video hosting by TinyPic

JEG HAR FÅET BLOMSTER!


Det var ikke helt uventet, at der kom en buket med 19 smukke, røde tulipaner! En knap så hemmelig "beundre" havde nemlig skrevet og hørt, om den adresse hun havde var den rigtige. Da hun gjorde det, så vidste jeg jo godt, hvad det hele gik ud på!
Jeg havde nemlig selv lige sendt hende en buket smukke, røde blomster med en invitation til dobbelt date med vores mænd. Vores mænd er selvfølgelig BEN & JERRY. I kender dem - de kan gøre en hver kvindes hjerte blødt og lykkeligt!

Beundreren er min veninde Nanna, der har været der lige siden børnehaven. Som hun selv skriver, så er der bare nogen, man skal holde fast på - ligemeget hvad!

Hvornår fik du sidst blomster - og af hvem?
Image and video hosting by TinyPic

NOTD: OPI - LUCERNE-TAINLY LOOK MARVELOUS


Denne her lak er en helt ny tilføjelse til min samling (se indlæg her).
Jeg havde håbet på, at den var lidt mere sølv. Den eneste gang, jeg ikke tjekker swatches på Google, og så ligner lakken bare ikke lige det, jeg havde forestillet mig. Den er bestemt ikke grim - det er bare ikke min kop te. Det er nok også en lak, der ville komme med i blogsalget, hvis i er med på det.

På billedet har jeg 3 lag på og ingen top coat. Den havde nok været flottere med en top coat. Den var i hvert fald som en drøm at lægge på neglene. Det var simpelthen på let! Super dejlig børste den har!

Hvad synes du om den her farve?
Image and video hosting by TinyPic