fredag den 28. marts 2014

MIN NUVÆRENDE SITUATION


Som jeg tidligere har delt på bloggen måtte jeg droppe ud af 3.g, da jeg simpelthen havde fået for meget fravær. Det skyldes både min depression og den omgang kyssesyge, jeg havde hevet i land sidste år.
Min far og jeg blev så enige om, at det bedste ville være, hvis jeg fik en pause fra alt sammen. Jeg har været ved lægen flere gange siden, jeg har endelig fået en henvisning til psykolog, og jeg har endda fundet en, som jeg utroligt gerne vil snakke med.

Ved hjælp fra lægen har vi stille og roligt fået stablet en stabil morgenrutine på benene for mig. Jeg skal stå op kl. 8, så i bad og så tøj på. Derudover skal jeg helst holde orden på mit værelse og ud at gå en tur hver dag.

Det går da også nogenlunde med at få gjort det, men det kan være næsten umuligt at komme op om morgenen de dage, hvor min søvn har været ekstra slem. Heldigvis har vi købt noget naturmedicin, der skulle dæmpe uro og søvnbesvær. Det virker til at have en effekt.

Med hensyn til skolen, så har jeg lige været til samtale på Roskilde Katedralskole i tirsdags om, hvorvidt jeg kunne genoptage mit 3.g år der. Det kunne jeg! Så nu skal jeg gå i 3.P der efter sommerferien, og jeg glæder mig faktisk utroligt meget.
Udover, at det vil blive ubeskriveligt svært for mig pga. jeg er så dårligt til alt socialt, så tror jeg faktisk, at det nok skal blive et godt år. Jeg er positivt på fremtiden!

Kender du noget til Roskilde Katedralskole?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 27. marts 2014

MIN KÆRESTE HAR KRÆFT


Billedet er taget på Herlev Hospital. Jeg var taget med Alexander derind for at få undersøgt ædle dele. Vi havde nemlig fundet en meget hård knude, og hans almindelige læge havde henvist ham til Herlev.
Her blev han både undersøgt af en læge, fik ultralydsscanning og taget blodprøver.
Ved ultralydsscanningen var der tydeligt, at der sad en meget mistænkelig knude på ca. 2 cm i en af hans testikler. Derfor fik han en dato til operation - allerede 8 dage senere (fredag d. 21 marts).

De var utroligt hjælpsomme på Herlev Hospital, og vi fik både lov til at snakke med en sygeplejerske og narkoselægen. Desuden fik vi enormt mange forskellige foldere med hjem, der skulle forklare om testikelkræft og selve proceduren ved operationen.

Det var endnu ikke klart, om det var kræft eller ej, men chancen var der.

Det blev fredag d. 21 og Alexander mødte tidligt ind på Hospitalet, hvorefter han kom under fuld narkose. Da han vågnede havde de fjernet hans ene testikel. Det var kræft, men det så ikke umiddelbart ud til at have bredt sig.

Nu skal han til scanning imorgen for at se om der er kræft andre steder i hans krop. Jeg tager med ham derind for at støtte ham. Der her er på ingen måde noget, han skal gå igennem alene. Heldigvis har han både mig og hele hans familie til at støtte ham.

Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 26. marts 2014

MIN OPLEVELSE MED "THE NOTEBOOK" ♥︎


Det er nok ikke kun min oplevelse med filmen The Notebook Jeg så den nemlig med min elskede kæreste. Igennem det meste af filmen lå jeg og var bange for, at han synes, at den var røv kedelig eller tja.. måske bare for tøset. Men i slutningen, hvor Noah og Allie dør hånd i hånd stor tudede vi begge to. Det var noget af en øjenåbner for os begge. Vi elsker hinanden, og vi ved det - men uha. Alexander sagde virkelig: "Tænk, hvis det var os". Så tudede jeg jo lidt mere, fordi jeg er verdens heldigste pige at have en kæreste som ham.

Ser jeres kærester også gerne tøsefilm med jer?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 25. marts 2014

FEJRING AF D. 14 MARTS MED KÆRESTEN ♥︎

Der er gået alt, alt for lang tid siden, at jeg sidst opdaterede bloggen ordenligt. Jeg lover jer, at i vil få alle nyhederne i løbet af de næste par dage! Nu vil jeg starte med, hvordan mig og min dejlige kæreste fejrede den 14 marts.. så det er altså ikke ligefrem i kronologisk rækkefølge.

Til jer, der ikke ved, hvad den 14 marts er, så kan i jo Google det. Det er ikke noget, jeg føler for at dele på bloggen lige nu. Eller jo - det er mandens valentines dag. Men udover det, vil jeg ikke sige mere nu. Dog kan i da sagtens få massere af skønne detaljer om de mega lækre bøffer vi fik på Jensens Bøfhus!


Som i nok har opdaget, så er vi på Jensens Bøfhus virkelig ofte. Derfor havde vi et udfyldt værdikort, som så betød en gratis bøf. Det er første gang nogensinde, at jeg har fået en rigtig rød bøf, når jeg har været ude at spise. Der var julelys i mine øjne og savl i mine mundvige! "Blodet" løb ud af bøffen, når man skar i den. Det var vidunderligt. Derudover har Jensens jo gratis ekstra sovs og kartofler (så meget man kan spise) - så vi blev mega proppet, da vi også spise forret og dessert.
Ups! Men lækkert var det!


Inden vi tog ud at spise, havde jeg pakket to fine gaver ind til ham. Det er typisk mandeting.. ikke særligt spændende, men flotte var de da! Han blev glad, så alt var, som det skulle være.

Fejrede du den 14 marts med din kæreste?
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 14. marts 2014

UNDSKYLD!

Det er simpelthen alt, alt for dårligt, at i ikke har hørt fra mig i så lang tid. Der er bare sket så mange ting de sidste uger. Både gode og dårlige selvfølgelig. Jeg må dog indrømme, at de dårlige ting klart er i overtal.

Jeg vil meget gerne skrive nogle uddybende indlæg, hvis i ønsker det, men indtil videre kan jeg jo lige hurtigt fortælle jer, hvad der egentlig er sket.
- Jeg er droppet ud af 3.g, som jeg går om efter sommerferien. 
- Jeg har brugt et par dage på at hygge med farmor.
- Jeg har set Winter's Tale i biografen med min veninde Sarah.
- Jeg har selvfølgelig brugt en masse tid sammen med Alexander.

Og så har jeg faktisk bare brugt lang tid på at komme oven på. Langsomt få nogle gode morgenrutiner og prøve at få snakket om, hvordan jeg har det - ikke bare sige, at jeg har det fint. For det har jeg jo ikke.
Image and video hosting by TinyPic