onsdag den 30. april 2014

DE GODE DAGE, ER DE BEDSTE!

For et par dage siden skrev jeg et indlæg om, hvordan jeg har det lige pt., når jeg har mine dårlige dage. Det inspirerede mig til at skrive lidt om, at alting jo ikke er dårlig. Nogle dage er alting faktisk godt - eller sådan næsten da.. pludselig tristhed og de forbitrede, triste tanker slipper jeg ikke helt af med.

Men når jeg vågner og ser, at Alexander sover på hovedpuden lige ved siden af min, så starter dagen altid med et smil. Hvilket, vi nok alle sammen kan være enige om, er en virkelig dejlig ting!
Morgenen er jo starten på dagen (i hvert fald for dem af os, der godt kan lide at få bare en lille smule ud af dagen), derfor skal den helst være god for, at dagen kan blive sådan rigtigt god.

De dage, hvor smilet sidder på ansigtet og vejret bare er godt, der er automatisk lidt mere overskud. Det er desværre langt fra hver dag, at jeg kan vågne op ved siden af Alexander, men de gode dage er begyndt at dukke op på andre tidspunkter også. Nu er det ikke kun, når jeg er sammen med Alexander, at det kan være godt.

Det er faktisk begyndt at ske, at jeg vågner, hvorefter jeg hopper ud af sengen, tænder musikken og går ud for at kigge mig i spejlet. Der smiler jeg for mig selv, fordi jeg er mig.
Så får jeg lidt tøj på, hvorefter jeg kravler under dynen med mine havregryn, imens jeg læser lidt op på de blogge, jeg følger med i. Men det gør ikke noget, for jeg kommer væk fra sengen igen. Jeg kommer endda ud at gå en tur. Måske går jeg ned til vandet, måske går jeg en anden vej.

På de dage kan jeg næsten glemme, hvor dårligt jeg har det de fleste andre dage.
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 29. april 2014

NYE HERLIGHEDER TIL BOGREOLEN


Det er efterhånden ret sjældent, at jeg læser krimier, da mit humør aldrig rigtigt er til den slags dystre læsning, når vejret er godt. Om sommeren vil jeg læse om kærlighed, kærlighed og mere kærlighed.

Men da jeg så, at de havde flere bøger til kun en rund 10'er stykket, så gjorde det virkeligt ikke noget for mig, at de nok først ville blive læst om et halvt års tid. Derfor kom der lige fire nye krimier under min år og med mig hjem for at pryde min højt elskede bogreol.

Jeg glæder mig især til at læse De døde sjæles nat af Elsebeth Egholm, da den har fået utroligt gode anmeldelser - og så selvfølgelig fordi den skulle foregå på selveste halloween aften. Og så er der massere af mord, hvilket nok skal blive saftig læsning her i de lidt mørkere måneder.
Image and video hosting by TinyPic

mandag den 28. april 2014

VORES FORUNDERLIGE, VARME FORÅR


Her i weekenden var jeg ude at gå en dejlig, lang og varm tur i det fantastiske forårsvejr med min kæreste, Alexander. Der fik jeg virkeligt taget mange smukke billeder. Desværre ville det være overdrevet at vise jer dem alle sammen, derfor har jeg udplukket mine tre yndlings.

For mig er der ingen tvivl om, at det først billede er min favorit af dem alle. Der har altid været noget magisk og drømmeagtigt over at kigge op igennem kronen på et træ. Bare forstil dig at ligge i græsset og kigge op. Stille og roligt opdager du flere og flere skønheder i form af farverne, blomsterne, bladene. Det er skønhed uden lige.

Derudover må jeg indrømme, at jeg bliver helt glad indeni, når jeg ser alle de pæne blomster, der hastigt er kommet frem fra deres skjul, så snart solen har skinnet lidt på dem.

Hvad synes du er det skønneste ved foråret?
Image and video hosting by TinyPic

søndag den 27. april 2014

NYT TIL BOGREOLEN: FIFTY SHADES OF GREY


Jeg har gået med lysten til at læse de her bøger, siden de blev udgivet og hypen omkring dem startede. Men alt det "mørke" i bøgerne har frastødt mig og fået mig til at udskyde købet af triologien. Flere gange har jeg endda snakket med et par veninder om, at jeg skulle låne deres eksemplarer. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen.
Dog kunne jeg ikke længere finde på dårlige undskyldinger om, hvorfor jeg ikke snart burde få skaffet mig dem, da denne boks kostede små 100 kr. i Kvickly.

Min kæreste driller mig med, at det vil være de næste bøger, jeg starter på. Det er jeg nu ikke helt sikker på, men jeg får i hvert fald snart læst dem. Min nysgerrighed har været der alt for længe til, at jeg kan lade dem stå og samle støv i bogreolen.

Har du læst triologien? Hvad synes du?
Image and video hosting by TinyPic

BLOGGEN HAR FÅET SIT EGET DOMÆNE!

Bloggen har nu fået sit helt eget domæne, nemlig: www.katrinesommer.dk

Det vil sige, at "Snomme"-navnet er kommet i papirkurven og vil ikke længere blive brugt. Det er en beslutning, jeg har taget, da jeg føler, at bloggen har fået vokseværk og er blevet lidt ældre.
Jeg er selv blevet mere moden og en hel del mere ambitiøs omkring bloggen, derfor var det altså på tide. Snomme havde jo ikke engang en betydning, det var bare et vrøvleord! Og et vrøvleord, som de fleste alligevel ikke helt kunne finde ud af at udtale.

Snomme.blogspot.dk kan dog stadig bruges, du vil bare blive omdirigeret til det nye domæne.

Derudover har i vel lagt mærke til de store designmæssige forandringer her på bloggen. For slet ikke at tale om, at emnerne er blevet mere velovervejet og gennemtænkt, så jeg kan lave det bedst mulige indhold til jer.

Nu håber jeg bare, at i vil tage godt imod forandringerne!
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 26. april 2014

HVILKE BØGER KAN DU ANBEFALE?

Book wishlist
Listen over bøger, jeg ønsker mig, er evigt voksende. De små syv bøger, jeg har valgt at vise jer, er kun et meget lille udpluk! Det er godt nok også de syv bøger, som helt klart står øverst lige nu.

Der går virkelig ikke særligt længe, før jeg må have fingrene i Lolita. Den bliver helt sikkert grænseoverskridende at læse, men den har fået så mange fantastiske anmeldelser, at jeg ikke kan lade være med at blive mere end bare en smule nysgerrig. Jeg vil ikke fortælle jer mere om den, før jeg har den i hånden. Hvis jeg har vækket jeres nysgerrighed, så må i jo prøve Google.

Med hensyn til de andre bøger og resten af listen.. ja, så kunne jeg skrive et flere kilometer langt indlæg, men det skal jeg nok lade være med. Egentlig skriver jeg bare for at fortælle jer, at jeg elsker bøger - og at i vil høre en hel dem om dem meget snart!

Og så vil jeg meget gerne høre, hvilke bøger i kan anbefale mig at læse. Det er jo som regel andres anbefaleringer, der gør, at ens horisont bliver udvidet. Det er også som regel de bøger, jeg har opdaget igennem andre, der på mystisk vis ender på min ønskeliste.
Bare kommenter, hvilke bøger du virkelig elsker. Tænk ikke på, om det måske er noget for mig og bla bla bla. Bare skriv de bøger, som du har haft virkeligt gode oplevelser med - så kan det være, at du vil se din anbefaling dukke op her på bloggen før eller siden.

Hvilke bøger kan du anbefale?
Image and video hosting by TinyPic

MORGENHYGGE I SENGEN MED AICHA


Her til morgen fik Aicha lov til at komme op i sengen til mig og Alexander. Der var virkelig ingen tvivl om, at hun nød det fuldt ud. Hun trampede rundt på os, hoppede rundt og puttede under dynen. Hun var simpelthen så afslappet, at man bare kunne kramme hende ind til sig, imens hun lystigt snorkede videre. Min fars anden hund, Berta, er desværre i løbetid, så hun måtte blive nede på gulvet.

Aicha er virkelig en smuk hund. Hun er en blanding af alt muligt, og så er hun dejligt blød. Shh, vi siger det ikke til Berta, men Aicha er min yndlings af de to.

Hvordan har i det med dyr i sengen?
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 25. april 2014

I VIL HAVE BOGANMELDELSER!

books

Som de fleste af jer skønne læsere nok har opdaget, så spurgte jeg jer på Facebook om i var interesserede i boganmeldelser her på bloggen. Det var der en god del, der sagde ja til (i hvert fald i forhold til, hvor mange læsere, jeg har), derfor vil der fremover komme boganmeldelser, når jeg har læst en bog.

Det gør mig virkelig glad, at forslaget blev modtaget så positivt, da jeg faktisk startede med at skrive en del boganmeldelser ved bloggens begyndelse. Det er noget, jeg desværre faldt væk fra, da jeg havde utroligt få læsere i starten og derfor ikke fik feedback på de anmeldelser, jeg skrev. Men det har heldigvis ændret sig nu, så jeg håber at kunne inspirere en masse af jer til nogle fantastiske læseoplevelser - og selvfølgelig råde jer væk fra de mindre gode bøger, jeg har fået færten af.

Det betyder altså, at jeg ret ofte vil skrive om bøger. Dog vil jeg ikke skære ned på alt mit andet indhold - der kommer bare lidt ekstra. På den måde håber jeg, at jeg kan sørge for, at alle mine læsere stadig er tilfredse. Eller må i jo skrive en kommentar, så kigger jeg på det!

Er du for eller imod boganmeldelser på bloggen?
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 24. april 2014

DET DER MED DÅRLIGE DAGE..

Det føles som om, at mine gode dage er blevet langt bedre og lysere her på det sidste.. men til gengæld synes jeg også, at der er kommet flere af de dårlige dage.

Når jeg har mine dårlige dage, er det utroligt svært at samle overskud og energi nok til de mest simple ting. Heldigvis er problemet ikke at komme ud af sengen længere. Det kan jeg godt. Jeg står da op hver dag, får tøj på og får spist noget morgenmad. Men tristheden og hjælpeløsheden bliver siddende i mig. På grund af det ender jeg i sengen igen, denne gang bare med tøj på.
Der kan jeg faktisk sidde hele dagen med min computer, mobil og en god bog. Det får tiden til at gå, uden jeg skal tænke vildt meget over, hvordan jeg egentlig har det. For så kan jeg bare fordybe mig i bloggen, i et spil eller i bogen, imens jeg skriver med min kæreste, der prøver at muntre mig op.

Jeg hader virkeligt de dårlige dage, for som regel går det først op for mig, at det har været en dårlig dag, om aftenen. For i løbet af dagen har jeg jo fortrængt alle de dumme tanker og følelser og erstattet dem med bedre, "falske" ting, som jeg enten har læst mig frem til eller selv konstrueret i Sims.

Idag har været en af de halv dårlige dage. Jeg har besøgt min mor, da hun skulle have nye vinduer i. Så jeg er da kommet udenfor og blandt mennesker, men mit humør er helt i bund, og jeg føler ikke, at jeg kan gøre noget. Og så har jeg bare mega ondt i maven.. men sådan er det jo en gang om måneden.

Hvad får altid dig i godt humør?
Image and video hosting by TinyPic

ÅRETS GÆKKEBREV TIL MIN MOR


Hvis mig og Alexander ville have påskeæg i år, sagde min mor, at så skulle hun have et gækkebrev. Jamen hvad er der så at gøre, udover at komme i det kreative hjørne og lave et? Det ved jeg ikke.. derfor fandt jeg straks alle mine scrapbogs- og kortting frem fra "lageret".

Jeg kan ikke tage hele æren, da Alexander hjælp med at klippe papiret til til påskeægene, men alt det andet, det har jeg altså selv lavet - og jeg har ikke stjålet ideen fra nogen. Derfor er jeg virkelig stolt over det her gækkebrev.
Det skal også lige siges, at jeg godt ved, at overskæggene ligner fugle tegnet af et barn, men næ nej. De er så mænd bare inspireret af min morfar. Shh, bare ikke fortæl ham det!

Laver du også selv gækkebreve?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 23. april 2014

MIN ENORME BEGEJSTRING VED SLOTSSØEN I HILLERØD


Skærtorsdag brugte jeg i Hillerød med Alexander. I kan nok forestille jer, at der ikke var utroligt meget liv, da de fleste butikker var lukket. Dog var været utroligt skønt, så de fleste havde samlet sig omkring slotssøen.
Jeg elsker virkelig, når Alexander tager mig med ned til søen. Jeg har et eller andet med vilde fugle. Jeg flipper helt ud, hver eneste gang, jeg ser dem. Jeg peger og stopper op for at kigge på den. De fascinerer mig simpelthen bare så meget.

Derfor er jeg utroligt heldig, at Alexander ligefrem vil tage mig med ned til en sø, hvor det bare vrimler med blishøns (dem fik jeg godt nok ikke et billede af), ænder og svaner. Det tager altid en evighed og tusind billeder, før vi kan komme videre. Men han ser nu ud til at nyde det.. bare en lille smule i hvert fald. Det er nok mere det, at jeg er glad, end fuglene han nyder.

Det var også en skøn oplevelse at få lov til at komme så tæt på svaner. De var helt fredelige. Ikke en eneste gang prøvede de at gå til angreb, som svaner nu engang plejer at gøre. Billederne er taget uden zoom, så det siger lidt om, hvor tæt på, de rent faktisk var. Hvis jeg havde strukket armene helt ud, kunne jeg have rørt den ene. Jeg snakkede om svanerne resten af dagen!

Er jeg den eneste, der har det sådan med vilde fugle?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 22. april 2014

1 ÅR OG 2 MÅNEDER MED ALEXANDER ♥︎


Her den 16 april havde vi været sammen i hele 14 måneder. Dagen blev brugt på først at besøge UngeGuiden, så jeg kunne søge om uddannelseshjælp (kontanthjælp til unge).. hvorefter vi tog bumletoget til København. Jeg nyder virkelig at "rejse" med bumletogene. Der er bare så meget luksus over det, og så går det mega hurtigt, da der er så få stop!

Da vi kom til København tog vi en hurtig bid mad på Sunset. Der var helt proppet med mennesker, så vi endte med næsten at sidde på skødet af en lille dreng og hans mor. De så ikke vildt begejstrede ud over at blive mast af et kærestepar.. men hvad kan man gøre ved det?
Alexander havde aldrig været på Sunset før, men heldigvis kunne han godt lide det.. så jeg regner ikke med, at det var sidste gang, jeg bliver hevet med derind.

Bagefter gik turen hen efter frozen yoghurt, som jeg simpelthen er blevet så vild med. Det var endnu en ting, som Alexander aldrig havde prøvet før - men heldigvis elskede. Jeg er overbevist om, at det er ta' selv-delen, han bedst kan lide ved det.

Resten af tiden brugte vi på at nyde det skønne vejr, hvorefter vi tog hjem til ham og hans familie. Selvfølgelig spillede vi en hel del Runescape i løbet ad aftenen, men det gør vi virkelig ofte her for tiden, så det er der ikke noget nyt i.

Hvor lang tid har du været sammen med din kæreste?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 16. april 2014

DE NYE TING FRA IKEA


1. GAVIK Bordlampe, 75 kr. - klik her
Den giver at super hyggeligt og samtidigt moderne grønt lys. Om dagen er det grønne lys langt fra fremtrædende, men om aftenen vil ens værelse få et grønt skær - hvilket jeg synes er virkelig fint. Desuden kan den øverste del af lampen tages af, så du også har en fin, grøn glasskål til slik eller andet lækkert!

2. VACKERT Dekoration til lys, 15 kr. + SINNLIG Duftlys i glas, 12 kr. - klik her og her
Det her er jeg SÅ vild med! Jeg elsker lys, især duftlys og lys, der bare pynter og ser super søde ud. Jeg købte to par, og har så sat dem i min vindueskarm. Lysene har en ret kraftig duft, så hele mit værelse dufter af vaniljeis nu. Det er super lækkert!
Jeg har helt klart tænkt mig at vende tilbage efter flere af de der Sinnlig duftlys!

3. FÖRTJUST Fyrfadslysestage, 15 kr. + SINNLIG Duftlys, 25 kr. - klik her og her
Denne lille lysestage står på mit natbord med et lille duftende fyrfadslys i. De her Sinnlig lys dufter af æble, hvilket jeg faktisk bedre kan lide end vaniljeis duften - men de grønne lys i glas var bare ikke flotte.

4. SNÄRTIG Kunstige blomster, 5 kr. - klik her
Prisen er pr. blomst, hvilket er helt fint, når de jo aldrig visner. De står i en lille vase, som kun kostede små 4 kr.

5. Jeg ville bare gerne have et billede mere af min nye lampe med!

Ikea


Den sidste collage her er af de ting, jeg ikke kunne vise ordentligt på billederne. Jeg købte to af de grønne kopper til en 5'e stykket. De står i min vindueskarm sammen med lysene. Duftlysene har jeg nævnt, men her kan i se, at de var i tre forskellelige farmer. Den lille vase har jeg også nævnt. Den er så fint og sød med de små "knopper".

Hvad synes i om tingene?
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 15. april 2014

ET SMUT FORBI IKEA MED ALEXANDER ♥︎


Da jeg fik et gavekort til Ikea i julegave, var det vist på tide, at jeg fik brugt det på nogle af de ting, jeg har gået og ønsket mig. Derfor tog mig og Alexander et smut forbi Ikea, nu hvor han havde ferie fra HTX.

Alexander gav lidt mad derude. Vi fik deres kødboller med kartoffelmos og tyttebær-halløj til. Det er så lækkert! Bagefter fandt vi et par paraplyer, da jeg lige havde fået ødelagt den eneste, vi har på vej til Ikea. Hovsa. Heldigvis kostede en kanon god paraply kun 25 kr!

Det er ikke en hemmelighed, at vi meget gerne vil flytte sammen, når vi begge er klar til det - så vi kiggede selvfølgelig på ALT derude. Vi fandt dem mest fantastiske, sorte sovesofa med chaiselong og det hele. Den kostede "kun" 2.299 kr, men så er det jo også måde en lækker sofa og en gæsteseng i ét. Vi købte den ikke endnu! Der er laaaang tid til, men derfor kunne vi vel godt gå rundt og drømme.

Til slut fik jeg købt mig de små nips ting, som jeg havde ønsket mig. Desværre kunne jeg ikke få det sengetøj, jeg gerne ville, da Ikea havde stort set alt sengetøj udsolgt. Ikke fedt Ikea!

I kan se det, jeg fik købt, i indlægget imorgen!

Elsker eller hader du Ikea?
Image and video hosting by TinyPic

søndag den 13. april 2014

KÆRESTEN, GRISLING OG RUNESCAPE!


Min weekend er blevet brugt hjemme hos min dejlige kæreste og hans familie.
Heldigvis er Alexander blevet nogenlunde lige så glad for Grisling, som jeg er.. ellers ville han nok have været virkelig træt af at skulle se den hele tiden. Jeg kan nemlig ikke lade den ligge nede i posen. Ca. hver halve time skal jeg lige over og kigge på Grisling. Den er bare så sød - næsten lige så sød, som Alexander!

Formiddagen gik med at grave hække op for en af deres naboer, hvorefter vi senere spiste en kæmpe frokost oppe på Alexander's værelse. Jeg fandt da også ud af, at æg ikke er lige så ad, som jeg huskede det. Nu kan jeg da spise æggeblommer med lidt salt på! Et lille skridt for menneskeheden - et kæmpe skridt for kræsenheden!
Senere fik jeg blogget og læst op på alle de blogge, jeg følger. Der blev da også spillet en del Runescape, hvor Alexander fik hjulpet mig en hel del med at klare nogle quests, så jeg kunne få en speciel ring, der gav mig ekstra xp, når jeg træner xp. Jubii, jubii!

Hen imod aftenen puttede vi os under dynen og så film efter film efter film.

Hvordan er din weekend gået?
Image and video hosting by TinyPic

lørdag den 12. april 2014

DIVERGENT OG FROZEN YOGURT MED SARAH OG KAMILLA!


Igår brugte jeg dagen i selskab med to utroligt søde piger, nemlig Sarah (blog) og Kamilla (blog)!

Vi mødtes på Nørreport station, hvorefter vi gik direkte hen på Sunset for at få noget mad i vores sultne maver. Lige efter gik vi til Bog & Ide, hvor jeg fandt en ny bog til små 20 kr. - og sådan et tilbud kan man jo ikke sige nej til, vel?
Da vi alle tre havde set virkelig meget frem til at skulle have frozen yogurt, fik vi derhen bagefter. Det var første gang, jeg prøvede det, og er du gal, hvor er det lækkert! Der var så mange forskellige smage, massere af frugt/slik/chokolade og sovs til at putte ovenpå. Det bedste var, at man kunne tage alt det, man ville - og så bare betale for vægten! Super lækkert og super hyggeligt!

Bagefter fandt vi den kæmpe store Fona, hvor der var så utroligt mange gode tilbud. Jeg var så tæt på at tage flere tøsefilm og "How To Train Your Dragon" ned fra hylderne, men jeg gjorde det ikke. Jeg er typen, der ser film på internettet, så det ville kun være for, at filmene kunne så pæne ud på den hylde - og så bliver det hurtigt lidt dyrt, selvom de var på tilbud.

Hurtigt efter nåede vi hen til Disney butikken, hvor vi gik lidt amok i de virkelig mange, fantastisk søde ting og sager. Der var en vidunderlig kop med grisen fra Toy Story, desværre kostede den 125 kr., så den købte jeg ikke med hjem. Dog kunne jeg ikke stå for min fine, nye Grisling bamse. Han er så blød, så flot og bare helt perfekt - og så kostede han "kun" 150 kr. Det er dyrt, men jeg kunne ikke lade være.

Da klokken blev 16:10 sad vi spændte i Palads og ventede, imens de 20 minutter lange reklamer var ovre. Vi skulle de Divergent, og den var virkelig god! En super blanding af spænding, kærlighed og alt det der, som piger godt kan lide. Den lever desuden fint op til bogen!

Har du set Divergent? Hvad synes du om den? 
Image and video hosting by TinyPic

fredag den 11. april 2014

DE MEST FANTASTISKE 10 DAGE ♥︎


Da min far har været på ferie med hans kæreste Dorte i 14 dage, hvor de bare nød varmen i Thailand, har jeg haft Alexander på besøg i "et par dage". Han var hos mig fra fredag til søndag i den næste uge. Altså hele 10 dage, hvor vi bare var os og selvfølgelig havde en hel del at se til!

SØNDAG D. 30 MARTS
Allerede den første søndag vi var sammen, var vi inviteret til rund fødselsdag. Det var Alexanders morfar, vi skulle fejre sammen med hele familien og nogle af hans venner. Fødselsdagen blev holdt i en lille by, der hedder Sundby Lille på en fantastisk smuk lille gård med får, lam, køer, katte, høns og en hund. Jeg blev virkelig forelsket i det sted!
Lige inden vi skulle til at komme hjem ad, skulle der tages familiebillede. Uha, jeg må indrømme, at jeg fik en kæmpe klump i maven, da Alexander bare gav mig hans jakke og gik hen for at få taget billedet uden mig. Hvor skulle jeg gøre af mig selv? Hvor var det bare pinligt! Heldigvis sagde hans moster, at jeg selvfølgelig skulle med på billedet, for nu hører jeg jo til. Jeg kan dårligt finde ud af at beskrive den glæde, jeg følte lige der. Jeg blev også meget stolt!

MANDAG D. 31 MARTS
Vi vågnede virkeligt tidligt, da Alexander skulle til lægen for at have fjernet de kæmpe "hæfteklammer", som lægerne havde hæftet ham sammen med. Han var ikke engang blevet syet! Alexander var virkelig nervøs for at få dem fjernet, da de bare ville blive hevet ud. Desuden havde såret været virkelig smertefuldt. Heldigvis viste det sig, at nervøsiteten ikke var nødvendig. Det gjorde ondt at få dem fjernet, og såret gav sig til at bløde. Men smerterne lagde sig i løbet af dagen, og fjernelsen af hæfteklammerne gjorde virkelig, at det ikke gjorde så ondt mere.

ONSDAG D. 2 APRIL
Lige efter, at Alexander havde fået fri fra skole tog vi ind til min farmor, da vi var blevet inviteret på aftensmad. Det havde vi selvfølgelig takket ja til, da vi skulle have virkelig store, saftige kyllingelår med flødekartofler til. Hvem kan egentlig sige nej til det?
Det var virkelig hyggeligt, og farmor havde både kage og rabarbergrød til os. Jeg elsker rabarbergrød, også selvom det lignede most vandmand (farmors egne ord!), fordi der var et eller andet med noget pulver. Men godt smagte det!

FREDAG D. 4 APRIL
Den bedste dag i lang tid! Alexander fik de mest fantastiske nyheder!
Læs indlægget fra i onsdags lige her.

SØNDAG D. 6 APRIL
Det var vores sidste dag sammen, da Alexanders familie var begyndt at savne ham en hel del. Han var så sød den dag. Lige fra om morgenstunden, blev jeg forkælet. Han startede med at lukke hundene ud og hænge vasketøj op, imens jeg fik lov til at sove lidt længere. Da han så kom op for at vække mig, fortalte han, at han ville gå ned til bageren og hente morgenmad.
Efter morgenmaden fik vi lidt tøj på, hvorefter vi så Frozen. Den var langt bedre end forventet, dog er jeg stadig ikke særlig vild med den snemand der. De kunne godt have fundet på noget bedre. Dog var det en utroligt smuk film!

Nu burde jeg være tilbage på bloggen stort set hver dag!
Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 10. april 2014

EN SKØN GÅTUR VED VANDET


Når vejret bliver bedre, så bliver humøret automatisk også lidt bedre. Sådan er det i hvert fald i mit tilfælde. Det er svært at sidde indenfor og hænge med mulen, når solen skinner og varmen er på vej udenfor. Derfor gik mig og Alexander en tur ned til vandet i torsdag efter, at han havde været i skole.
Det var simpelthen så skønt! Det var varmt nok til kjole, og Alexander gav is, da vi nåede hen til havnen.

Jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde får lyst til at flytte væk fra vandet. Det giver en kæmpe følelse af frihed, at man kun skal gå maks 5 minutter for at være på stranden. Jeg kan endda se vandet fra mit vindue. Det er så fantastisk.

Nyder du også foråret?
Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 9. april 2014

ENDELIG EN MASSE FANTASTISKE NYHEDER! ♥︎


Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke ser gladere ud på billedet.. han var vel bare lettet?

Vi have lige været til første samtale og undersøgelse på Rigshospitalet efter hans operation for kræft. Det kunne ikke have gået mere fantastisk, end det gjorde! Det går så godt for ham, som det overhovedet kan, når man tænker på, hvilken situation han står i. Vi fik grundigt forklaret, hvordan forløbet ville være de næste 5 år, hvor Alexander skal til kontrol, for at holde øje med om han får tilbagefald. Heldigvis ligger han i den kategori, hvor chancen er mindst - og hvor flest overlever! Desuden fortalte lægen, at alle der dukker op til kontrollerne, de overlever. Så det kunne virkelig ikke være bedre! Den scanning, han havde været til fredagen inden, viste, at kræften ikke havde spredt sig til andre steder i kroppen.

Den samtale var virkelig kun fyldt med fantastiske, positive nyheder!

Derfor gav jeg da en bøf på Jensens Bøfhus, der kun lægger ca. 5-10 minutters gang fra Rigshospitalet. Da det ikke virkede nok til at fejre en så vidunderlig dag, gav jeg da også lige en omgang Ta' selv softice til dessert. Når man skal fejre noget så godt, så skal man vel også gøre det ordenligt, ikke?

Udover alt det gode her, har han heller ikke ondt mere! Jeg kunne ikke være gladere på hans vejre!
Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 8. april 2014

DOWNLOAD MIT SIMS 3 HUS HELT GRATIS!


For et godt stykke tid siden skrev jeg et indlæg om The Sims 3, og hvor meget jeg elsker det spil. Der viste jeg, det her hus, som jeg spillede med i øjeblikket - og i ville gerne kunne downlaode det. Derfor har jeg nu gjort det muligt ved hjælp af min dejlige kæreste og lidt tid.

For at downloade grunden skal du bare klikke her.

Du installerer det ligesom alt andet ekstramateriale til dit Sims 3 spil. Det er let!

Er der problemer, så bare skriv en kommentar - så kigger jeg på det!
Image and video hosting by TinyPic