KATRINE

Ja.. Hvem er jeg?
Hvem er Katrine? Hmm..
Ja, det er jo et godt spørgsmål - og jeg vil da gøre midt bedste for at besvare det!

Udover, at jeg elsker min kæreste, Alexander, så elsker jeg også bøger. Jeg går meget op i negle og mine venner. Alt sådan noget med indretning af mit værelse (og fremtidige "bopladser" også selvfølgelig) kan jeg virkelig godt lide. Generelt kan jeg nok bare godt lide ting (og personer), der ser godt ud. Men hvem kan ikke det?

Som sagt er jeg også 19 år, så egentlig burde jeg gå i skole, men det gør jeg ikke. Jeg er droppet ud af 3.g, fordi jeg fik for meget fravær med kyssesyge og depression. Heldigvis har jeg da en plads i 3.g igen her til august. Men indtil da har jeg gået til noget, der hedder Stifinder, hvor jeg prøvede at få læst så mange bøger, som muligt, når jeg ikke lige skulle kysse lidt på min kæreste.

Populær vil jeg nødt sige, at jeg er. Det har jeg heller aldrig været, men jeg ser det ikke længere som at være en "fejl" ved mig. Jeg er alligevel noget af en enspænder. Hvis valget står imellem en god bog + kæresten eller at drikke mig fuld fredag aften.. hvad vælger jeg så? JEP! Bogen og kæresten.

Det er jo så mig, der sidder her og skriver uendeligt mange indlæg til jer, som jeg virkelig håber, at i får noget ud af! Jeg elsker i hvert fald, det jeg gør - og det får altid et smil på mit ansigt, når jeg ser, at en af jer skønne læsere har lagt en kommentar til mig.

Mega mange store og skønne knus fra mig, Katrine.
Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer :

 1. Hvilket redigeringsprogram bruger du til at lave alle dine skønne collager? :-)


  http://fiemalling.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger ikke et program, men en hjemmeside (: der er mange andre bloggere, der også bruger det, men de gør det bare så kedeligt..

   Det er Polyvore.com (:

   Slet
 2. Ej hvor er det befriende at læse en der er så ærlige med sine dårlige sider.
  Jeg er selv jaloux, pralende, misundelig, selvcentret, overfølsom og brokkehoved.
  Sad og tænkte heldigvis er jeg da ikke den eneste der er sådan. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kommer altid længst med ærlighed :) og jeg giver dig helt ret, det er så sjældent, at man støder ind i andre, der også indrømmer de dårlige sider, så man ender helt med at tro, at man er den eneste :)

   Slet
 3. Hej Katrine

  Jeg ved ikke om du kan huske mig, men havde en engang bloggen lifeaslange.dk. Syntes det er super fedt at du stadig har din blog. Jeg er igang med at kreere en ny blog og håber vi kan følges ad igen

  mvh

  Kamilla :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger lige ind på din blog med det samme :D

   Slet
  2. Jeg kan ikke komme ind på din blog.. har du slettet den igen? :/

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!