lørdag den 10. marts 2012

En shopaholics hemmelige drømmeverden


Titel: En shopaholics hemmelige drømmeverden
Forfatter: Sophie Kinsella
Sprog: Dansk
Original sprog: Engelsk
Sidetal: 444
Indbinding: Paperback
Forlag: Lindhardt & Ringhof

En shopaholics hemmelige drømmeverden er første bog i bestsellerserien om Rebecca Bloomwood, og er bogen bag filmen Confessions of a Shopaholic!

Rebecca Bloomwood er en økonomisk journalist ansat ved et mindre magasin. Hun bruger 5 dage om ugen på at skrive artikler om, hvordan andre skal håndtere deres økonomi. Hvad laver hun så i hendes fritid? Der shopper hun, og hun shopper stort!
Hun ved godt, at hendes forbrug er alt for stort, og rykkerbrevene fra banken hober sig op. Hun prøver både at Skære Ned og Tjene Flere Penge, men intet virker for hende. Måske hjælper det at købe en lille ting, bare en lille en?
Men indkøbetslykke er kortvarig og Rebeccas vilde drømme om, hvordan hun pludselig kommer ovenpå økonomisk kan ikke længere holde de påtrængende bankrådgivere væk.

Den her bog er så sød, selvom man virkeligt sidder med krummede tær, en knude i maven og lukkede øjne nogengange. Hvis der er en ting, som Rebecca er god til, så er det at sno sig uden om, og gøre ALT for at købe ting. Om hun skal lyve om en tantes død for at få lidt penge, så gør hun det. Selvom hun ikke rigtigt har styr på hendes penge og forbrug, så er Rebecca faktisk en utroligt elskværdig pige, og man kan ikke undgå at holde af hende.

Super godt skrevet! Det er som om, at Rebecca selv har skrevet den. Fantastisk!

Jeg vil med glæde anbefale den her bog til alle om enhver! Der er ikke nogen, som måske vil afskrække yngre eller ældre læsere. Så afsted og kom den! Du kan for eksempel trykke her og komme direkte til Saxo, hvor den kun koster 70 kr.

Da starten er lidt langsom, får denne skønne bog 4 flotte stjerner ud af 5!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!