onsdag den 14. marts 2012

Hvad ville jeg have på på Bakken? (:

En tur på Bakken

Bakken er klart min yndlings forlystelsespark! Og jeg glæder mig så meget til, at det bliver sommer og min fødselsdag, så jeg kan komme derud igen. Det er vist lidt af en tradition at tage til Bakken på min fødselsdag efterhånden, selvom jeg brød traditionen sidste år.. upsidasse..
Tror, at jeg slæber min dejlige kæreste med i år, for så er jeg sikker på, at jeg også bliver fodret d:

Hej hej (:

2 kommentarer :

 1. Hej.

  Jeg sender denne besked til dig, kun fordi jeg håber på du har hjertet på det rette sted. Det kan virke som et opmærksomheds forsøg, men du må tage det som du nu har lyst.

  Vil du ikke støtte en psykisk syg dreng, der lider af nogle voldsomme psykiske sygdomme, og mit liv er fuldstendig gået i stå - jeg laver ingenting, og har ligget i min seng de sidste 2 år. Min sag bliver også snart vist i Tv2.

  Jeg prøver at samle en "hær" af folk som står bag mig, for at fortælle Handikap Centeret for Børn & Unge (Århus Psykiatrisk Hospital, Amb.) at deres behandling ikke er acceptabelt. Alene kan jeg ingenting, men sammen med dig, og forhåbenlig en masse andre - kan vi udrette mirakler, og få presset på til at få den hjælp jeg har brug for.

  Jeg håber du vil være en del af min hær, ved at checke min "dagbog" - hvor hele min historie også står. Jeg håber også du vil være åbenhjertig og enten dele min historier med andre, skrive en blog om det, eller dele den på facebook. Du må selvfølgelig også gerne være ligeglad, men hvis du gør det, viser det virkelig du har hjetet med dig, så hvis jeg en dag bliver millionær, skulle du fandme få en sjat penge til noget tøj!

  Kys & Kram,
  Jonas
  www.Justaboy.dk

  SvarSlet
 2. Hej! :D
  Jeg vil da rigtigt, rigtigt gerne støtte dig. Selvfølgelig vil jeg det! Jeg kigger på det hele lige med det samme, og tusind tak fordi du skrev til mig. Jeg vil dele det med så mange jeg kan (:

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!