mandag den 19. marts 2012

Hvorfor mig og min postmand er uvenner..

Jeg har et pølle postbud.

Nu tænker du sikkert; hvad er et pølle postbud?
Jo nu skal du hører, det er et postbud, der burde fyres.

Mit postbud er nok den aller værste i hele Danmark, for slet ikke at tale om den mest dovne og totalt ligeglade. Mit postbud gør overhovedet ikke sit job. Eller måske gør han/hun, men kun når det er let! Kun når det er et lille bitte brev, for så kan mit postbud måske lige klare at stoppe cykelen, ligge brevet i postkassen og så videre.

Men hvad så når jeg bestiller pakker? Åh det er en helt anden sag.
Der er mit postbud totalt uansvarligt. Hvilket postbud lader en pakke ligge og flyde på dørtrinnet? Et dørtrin lige ud til fortovet, hvor ALLE kan smutte hen og tage den.
Det er lige før jeg over vejer at sende mine pakker til min morfor, så jeg er sikker på, at de rent faktisk er i sikre hænder.

Mit postbud er også lidt en løgner.
Næsten hver evig eneste gang jeg bestiller pakker, så får jeg en "sød" seddel i postkassen, hvor der står, at den har været forsøgt afleveret den og den dato. Min bare røv! Der er ALTID nogen hjemme hos os, da min mor er sygemeldt på kontanthjælp. Hvis hun ikke er hjemme, så er jeg. Selv vores naboer kan høre vores dørklokke. Postbudet er så skide doven, at han/hun ikke engang kan gå ind og ringe på. Det er 1-2 meter vi taler om her. Uha!

Det betyder så, at jeg selv skal hen på posthuset og hente min pakke. Det er sådan set fint nok, hvis postbudet ville give mig de rigtige oplysninger på den lille seddel, som den doven **** ligger i min postkasse. Men det gør postbudet desværre ikke.
På seddelen står der, at jeg bare skal gå ned på posthuset og hente pakken så snart det åbner. Det er lige til at overkomme. Når jeg så går ned på posthuset, er pakken der så? Nej. Den kommer først næste dag. Tak for lort postmand. Du dum.

Og hvorfor skriver jeg det nu?
Fordi jeg har modtaget min e.l.f pakke, som jeg har skrevet om her. Har postbudet ringet på? Nej. Har postbudet gevet mig de rigtige informationer om afhentning? Nej. Fik jeg så min pakke i dag? Nej. Er jeg gnaven? Ja.

Sedlen fra mit postbud. Det slørrede er min adresse.. Kan i se
problemet? (:

Har nogen af jer været udsat for samme enormt rådne postbud's adfærd som mig?

1 kommentar :

  1. Jeg er selv postsnude. Hvis der er kolleger der vælger den nemme løsning med bare at anmelde forsendelsen fra start af, forstår jeg ærligt talt ikke hvorfor. For det første er det jo ret beset tjenesteforsømmelse, og for det andet tager det ofte længere tid at udfylde den fordømte seddel end bare at forsøge at aflevere halløjsaet (og bagefter skal omdeleren desuden kæmpe med at finde plads til de anmeldte "klodser" (vor slang for maxibreve)).

    Hvad formuleringen på anmeldelsen angår: jaaaa, den er lidt uheldig. "Afhentning: fra dato når postbutikken åbner næste gang" er også en klodset formulering, men i det mindste undgår vi tvetydighed.

    (I.ø. kan jeg slet ikke forstå hvorfor det overhovedet var nødvendigt at fortrykke afhentningsdato; hvor svært kan det være at tage anmeldelsesdatoen og lægge én til (og to på lørdage)...?)

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!