tirsdag den 10. april 2012

Dag 2: Hvad er dit forhold til makeup?

Åh ha.. inden jeg starter vil jeg lige slå fast, at jeg virkeligt vil prøve at koge den her smøre ned til så lidt som muligt! (:

Jeg begyndte at gå med makeup i.. 7 klasse vil jeg tro (: Jeg har altid elsket farver og mener, at farver er et absolut musthave når man taler om alting. Tøj, møbler, makeup.. whatever. Alting bare, ok?

Det der med at rende rundt med foundation i 3 lag, 5 lag pudder og så "edderkoppe-øjenvipper" med hudfarvede læber, ja det er ikke ligefrem min kop te.
Men en smuk (og ikke mindst farvet) øjenskygge med lidt eyeliner og lange, bukkede vipper er bare jubii. Jeg elsker det! Der er intet som kan peppe et kedeligt ansigt op som nogle utroligt smukke farver. Ikke brun.
Jeg forstår virkeligt ikke det der med brun øjenskygge. Hvorfor smøre mudder på dine øjenlåg? Hvorfor? Hvorfor vil du ligne et muddermenneske?... gør hvad du vil, bare du ikke forventer, at jeg gør det.

Så må jeg nok sige, at der også er STOR forskel på dag-til-dag makeup og festmakeup.
Dag-til-dag: En smule pudder for at holde på olien, lidt mascara, måske en enkelt let øjenskygge og lidt eyeliner. Lip gloss giver kun mere liv til ansigtet.
Fest: Få dog nogle farver på! Prøv noget nyt! Vær lidt modig! Kom nu altså!

Makeup er hylende morsomt! Alt det der med at lave forskellige makeup looks er bare så skønt!Jeg har lige klistret et par eksempler af makeup, som jeg har lagt på mine egne øjne ind. Bare for at få en ide om, hvad jeg ville gå med, hvis jeg havde tiden og ja.. begivenhederne til det hver dag. Fra dag til nat.. bogstavlig talt! (:

2 kommentarer :

  1. Jeg vil også have sådan nogen pæne øjne, når jeg tager billeder af mig selv! D:

    SvarSlet
  2. Få dig en Macbook xD Ej.. man kan bare ikke bruge kamera.. for den fokuserer ikke ordenligt og smadre farverne + du bliver blind af blitzen xD

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!