søndag den 24. juni 2012

e.l.f. Mineral Eyeshadow: Elegant - Review!

Her er så et lille og præcist review af e.l.f. Mineral Eyeshadow i farven Elegant. Det er en meget lys og "naturlig" beige/sand/champagne farve med meget shimmer og glimmer.


Låget er af sort plastisk, og der står e.l.f. eyeshadow på låget. Det er sikkert, så du aldrig glemmer, hvad du skal bruge produktet til.. som om det vil ske!
Kvaliteten er god!
Den er omkring 3,5 cm i diameter.


Hvis du vender den om, vil de se sådan her ud. Bunden er af gennemsigtigt plastik, og der er et klister mærke med produktet og navnet på farven i bunden. Virkeligt smart efter min mening, da man altid kan købe farven igen, nu hvor man kender navnet.. (selvom jeg er typen med totalt klæbehjerne, der kan navnene på alle mine ting)..


Så kom der lige lidt blitz på, sa man bedre kan se alt det vidunderlige shimmer og glimmer, der er i den her øjenskygge.


Nu har vi så åbnet den.
Der er fire "små" huller, hvor øjenskyggen kommer ud igennem. Det er vildt godt, at de er der, for du får hurtigt øjenskygge OVER ALT, hvis de ikke var der. Og det kan stadig ske, hvis du ikke opbevarer dem med låget op ad!

Uden blitz! Uden primer og med e.l.f. Eyelid Primer.

Med blitz! Uden primer og med e.l.f. Eyelid Primer.

Som i kan se på mine swatches, så er skyggen meget pigmenteret, når man tænker over, at det er en utroligt lys farve! Normalt er lyse øjenskygger knap så pigmenterede som den her.
Den kan også sagtens bruges uden primer, selvom den så ikke bliver på øjenlåget i lige så lang tid.

Positivt
- Uden farlige stoffer
- God pigmentering
- Billig!
- Holdbarheden er fantastisk med en primer!

Negativt
- Kan kun fås på nettet
- Det er en af e.l.f.'s "dyre" produkter

Pris: 27,60 kr.

Er der andet du vil have review på? Så smid en kommentar!
Kig f.eks. mine haul igennem (:

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!