lørdag den 20. juli 2013

Gaverne fra min bedste veninde :D

Fødselsdagsgaverne fra min bedste veninde lå i en stor picnickurv med silkepapir i, da det skjulte nogle af tingene fra mit.. åbenbart ikke så meget.. falkeblik.


En vaskeægte Voldemort tryllestav. Det var på ingen måde forventet. Nej. Mine tanker havde ikke engang været i den retning. Men de burde have været det. Harry Potter er noget af en tradition til min fødselsdag.


True Blood sæson 4 og 5 på dvd. Jeg elsker True Blood. Både tv-serien og bøgerne. Er set og læst en million gange, det er bare fantastisk. Så de faldt helt på det rette sted.


Endnu en ting, der varmer mit hjerte. Neglelak. Og så er det oven-i-købet det bedste. Nemmerlig OPI. Jeg elsker OPI. Her ser vi My Private Jet og Solitaire.


Og til sidste.. de her små velduftende, creme-klumper lå hulter til bulter nede i kurven. Det er prøver fra The Body Shop. Hun må virkelig have sat den stakkels ekspedient på prøve med dem. Simpelthen genialt.

2 kommentarer :

 1. Nåede slet ikke at se dine gaver fra Louise, hørte kun lidt om dem! :D
  Elsker virkelig de friske farver fra body shop! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. GUD JA! Det er da rigtigt! Men her er de så :) Scrapbogen i et tidligere indlæg fik jeg også, men den fik jeg til familiefødselsdagen :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!