mandag den 5. august 2013

Nail mail: 7 OPI lakker!

Endnu engang vil jeg fortælle jer allesammen, hvor fantastisk Billigvoks er!
Jeg bestilte lakkerne lørdag, de var sendt søndag, og jeg fik dem i hånden 8:14 her til morgen, mandag. Hvordan kan det lade sig gøre? Det her firma sender rent faktisk pakker på en søndag. Det er altså service, der vil noget!

Hver lak har kostet 59 kr.

Men nu til lakkerne. Jeg vil ikke skrive navnet, da jeg har forsøgt mig med en ny måde - nemlig tage et billede af bunden af flaskerne også. Det ser ret professionelt ud, hvis jeg selv skal sige det.


Selvom jeg i et par år har været "imod" top coat, så måtte jeg jo overgive mig. Jeg købte en OPI Top Coat, den er snart død med den hastighed, som jeg skifter neglelak! Så en back-up var nødvendig - især til en pris på 59 kr.Jeg er blevet bidt af en nude/neutral lak. Bubble Bath har været på sigtekornet i i hvert fald 1,5 år. Men hver gang jeg fandt den, var det den nye (og grimme) mere lyserøde udgave. Jeg fik den "gamle" mælkehvide/lyserøde - flot er den!Selvom min nyeste "lak-kærlighed" er nude, så må jeg erkende, at den her slags farver også har en stor plads i mit hjerte. Både Tiffany Case og Green-Wich Village elsker jeg, men Significant Other Color skal nok lige prøves på. Den er både speciel og smuk. Den er faktisk underlig.

2 kommentarer :

 1. Må indrømme, at jeg synes det er en god ide, at tage billeder af bunden, i hvert fald det første billede du har taget, men på resten må jeg indtømme, at det er en smule slørret.

  fashionbombnow.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og ja det er det vel, men læseligt d:

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!