søndag den 29. september 2013

Flytte-sammen-tanker :)

Flytte-sammen-tanker

Nu har min kæreste, Alexander, og jeg gået og snakket om, hvordan det ville være at bo sammen i et godt stykke tid. Ingen af os kan finde nogle egenskaber hos hinanden, der ville gøre det besværligt at bo sammen. Den bedste ting er nok, at vi begge har brug for lidt tid alene engang imellem - samtidigt med, at vi ikke kan få nok af hinandens selvskab.
Vi kan sagtens forestille mig fordybet i en bog, imens hans spiller på livet løs. Det bliver fantastisk!

Vi er blevet enige om, at det tidligst bliver i sommeren 2014, vi vælger at flytte sammen. Indtil videre har vi kun været sammen i 7,5 måneder, og vi er midt i et skoleår. Jeg afslutter 3.g her til næste år, så det ville være et naturligt tidspunkt for mig.

Ikke nok med det, så er vi blevet positivt overrasket. Vi har fundet ud af, at aldrig er billigere end vi først lige havde troet. I hvert fald når det kommer til møbler. En wc børste koster 5 kr. Du kan få to opvaskebørster til 4 kr. En toiletspand koster kun 29 kr. Et håndklæde koster 50 kr.

Desuden har vi begge møbler hjemmefra til at starte op på. Guldtæppe, vasketøjskurv, små borde, lamper, seng, dyner og puder, skrivebord, kommode, reoler og en enkelt lænestol.

Det bliver fantastisk!

4 kommentarer :

 1. Det lyder rigtig hyggeligt! :D
  Jeg vil dog anbefale jer, at i lige laver nogle prøve uger eller en måned, hvor i tjekker ud, hvordan det er at leve sammen, det kan jo være, at man bliver overrasket :U

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil vi også helst :D Må vi flytte ind hos dig imens? xD

   Slet
  2. Lol, få min bror til at flytte, så ville der nok være plads XD

   Slet
  3. Vi hiver ham ud ved skægget xD

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!