onsdag den 18. september 2013

Når man flygter fra virkeligheden..


På billedet ser i min måde at flygte fra virkeligheden. Jeg læser. Det er derfor, at jeg har så uendeligt mange bøger. Der er ikke et sted på mit værelse, hvor de ikke er.
Desværre har jeg bare søgt tryghed hos bøgerne en del mere, end jeg plejer, på det sidste. Jeg har det utroligt skidt, og er helt ude af kurs. Bøgerne giver mig mulighed for at skubbe mine egne problemer, tanker og følelser til side. De giver mig mulighed for at blive en anden. Opleve et bedre og mere attraktivt liv, end det jeg står midt i nu.

Jeg er ikke klar til at fortælle alle og enhver, hvad der sker, og hvad jeg går igennem. Som det er nu, er det kun min mor og Alexander, der ved noget. De støtter mig da også. Jeg tror endda, at det er bedre for mig, at kun de to ved det. Jo flere, der ved noget - jo sværere vil det nok værre.
Det hjælper så slet ikke, at min læge nu vil have skolen involveret. Hvordan jeg føler omkring det her meget uklart, selv for mig selv. Det er uvant for mig. Normalt er mine følelser altid klare, men ikke denne gang.

Det eneste jeg har at klynge mig fast til nu, er håbet om, at alt nok skal gå så længe, at jeg har Alexander i min hånd. Han forstår mig bedre end alle andre til sammen.

2 kommentarer :

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!