torsdag den 19. december 2013

16.12.2013: 10 MÅNEDER MED ALEXANDER

Et indlæg om min 10 månedersdag med kæresten, og så får i et billede af mit ansigt. Fantastisk ikke?
Det var nu engang det eneste, jeg har fra den dag - vi tog godt nok et billede sammen den dag, men det er så utroligt mørkt og endnu værre kvalitet end det af mig.
Det er jo ikke så ofte, at i får lov til at se mig - men i kan jo altid brokke jer, hvis i vil se mig mere!

Tilbage til månedsdagen. Så super hyggeligt!
Jeg tog hjem til Alexander, da han havde/fik fri fra skole. Vi var hos ham ret sent, da han havde sent fri, og bussen var dum. Men vi fik hygget os og snakket og kysset og krammet. Da det blev spisetid så vi den vildt fede animationsfilm, der hedder The Croods - som jeg anbefaler, i skal bare se den!


Derefter sad vi i stuen og hyggede med noget eksamenshalløj, fordi Alexander skulle til eksamen dagen efter. Dejligt, at jeg kunne hjælpe ham! Hans forældre bagte vaniljekranse midt i det hele, så selvfølgelig fik vi også stjålet et par varme småkager, nu hvor vi havde chancen.

Jeg sov der, og dagen efter støttede jeg ham før og efter hans eksamen. Så var han overbevist om, at han skulle have tappet blod (han er bloddoner), men næ. Da vi kom hen på Hillerød Hospital, blev han sendt hjem igen. Han havde fået datoen forkert!

Bagefter tog vi hjem til mig, og det var meningen, at vi skulle kigge på min SRP. Men Alexander faldt i søvn, og jeg valgte at læse en masse blogindlæg og selvfølgelig se på fine ting til mit værelse.

SKILT TIL BLOGGEN

5 kommentarer :

 1. Tillykke med dagen. :)

  Jeg så også The Croods forleden, for første gang. Og er helt enig, den kan klart anbefales! Synes slet ikke at reklamerne og trailerne for den, har ydet den retfærdighed. Var virkelig positivt overrasket. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :(
   Reklamerne/traileren gør den overhovedet ikke retfærdighed - du har helt ret!

   Slet
 2. Dejligt med en personlig blog! kig gerne forbi :)

  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!