lørdag den 25. januar 2014

DEPRESSION #5 ⎮ KAN SUNDHED GØRE DET LETTERE?


Jeg er så træt af at gå rundt med en stor, hård kugle af ren tristhed indeni. Jeg er så træt af, at min krop føles som en hindring for alt, jeg gør. Jeg er så træt af at være træt!

Både min depression, kulden, vinteren, skolen, vægten.. ja, der er rigtigt mange ting, som bidrager til, at jeg bare går rundt og faktisk har det ret skidt. Som regel smider jeg bare et smil på ansigtet og håber så, at der ikke er nogle, der ligger mærke til det. Men det er altså ikke lige let - slet ikke, når jeg så ved, at jeg bryder helt sammen indvendigt, så snart jeg kommer hjem.

Derfor har jeg læst lidt på, hvad der kan give mere energi og bare generelt hive humøret lidt op. Uha. Det er skræmmende, men de fleste steder står der rent faktisk motion og sund kost. Det er ikke noget, der lyder godt på nogen måde i mine øre. Eller jo, for jeg vil jo virkeligt gerne gøre noget godt for mig selv og min krop. Men hvordan? Hvordan? Hvordan?

I hvert fald skulle det give mere energi, hvis jeg begyndte at spise sundt og dyrke motion. Jeg kan tænke mig frem til, at motivationen til løbeturer osv. langsom vil komme i takt med, at jeg får mere energi. Lige meget hvad, skal jeg i hvert fald have snakket med far, om vi måske kunne spise lidt sundere og mere regelmæssigt (som i aftensmad hver aften, ikke kun nogengange).

Giver motion og sundkost virkelig mere overskud?

Hvis ikke.. jamen så går det jo nok i virkeligheden ud på at elske og glæde sig over de små ting i livet.
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Rigtig god weekend du skønne, smukke unge dame:-)

  Sundhed og kost giver mere energi.
  Lige med din depression, så skal du arbejde med dig selv og dine tanker.
  Du er et dejligt menneske, elsk dig selv og nyd dit eget selskab, skaf dig hygge med god sund mad, stearinlys, film, hygge med dem du holder af og som gør dig glad.
  Gå en tur i den friske, kølige vind eller løb eller lav motion, det løsriver nemlig endofiner, og disse kan hjælpe dig med at holde depressionen nede.
  Noget der er godt for din hjerne og dermed din depression er: Søvn, hvile, harmonisk stille musik, spis inden natten en maplet(magnesia bygger hjernen op og det optages bedst i kroppen sammen med en B.6 vitamin) sammen med en B.6 vitamin og et par fiskeolie tabletter, dette hjælper din hjerne og er ikke skadeligt overhovedet.

  Jeg vil anbefale dig at gå på biblioteket og låne bøger af Louise L.Hay.
  De bedste hilsner og ønsker til dig og nyd dit liv efter bedste evne:-)
  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! :)
   Jeg forsøger virkelig at finde alle de gode og hyggelige ting ved livet.. men når 3.g presser på med lektier, lange dage og afleveringer, så er der hverken tid eller overskud til at pleje mig selv og lade op.
   Så jeg tror, at motionen måske kan hjælpe mig med at få lidt mere overskud, så jeg kan få arbejdet med de problemer, der ligger bag depressionen.

   Og tusind tak for tippet med de tabletter, der skal jeg da helt klart se nærmere op :)
   Og Louise L. Hay vil helt klart blive kigget på. Jeg er altid på udkig efter flere bøger at læse!

   Slet
 2. Hej Katrine! :-)
  Du skrev på min blog i dag www.millelove.com om du måtte noget lignende på din blog, og det må du i hvertfald! :-) Du skal være velkommen..

  // www.millelove.com

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!