lørdag den 4. januar 2014

OUTFIT OF THE DAY #2 ⎮ FARMORS FØDSELSDAG

Da det var min farmors fødselsdag igår, skal det meste af familien fejre hende idag. Hun blev 65 - og ja, hun smutter på pension om få dage! Hun er godt nok glad! Jeg har en fornemmelse om, at det er derfor, at hun vælger at holde noget for det meste af familien med hjemmebragt mad og islagkage. Det plejer slet ikke at være så "stort".

I får lidt forskellige billede som før (link). Da jeg stadig ikke kan finde ud af at lave de her outfit of the day ordenligt. Sjovt nok havde jeg også blomster på der, hovsa. Men jeg kæmper da. Idag kan man i hvert fald bedre se, hvordan jeg rent faktisk ser ud. Det må i da give mig lidt credit for, ikke?
Ja, der er lidt delle-belle, der stikker ud, men det er okay. Fordi jeg menneske, og jeg er min krop er dejligt blød, så de er der. "Selfie-duckface"-billedet kom med for sjov. Jeg blev virkelig fanget af det der "tag-billeder-i-spejlet"-fænomen halløj. Det er ret morsomt!
Men heldigvis klæder det mig overhovedet ikke. Eller det synes jeg i hvert fald ikke, at det gør.
Hvad har jeg på? Jo, jeg blev nødt til at bruge noget af det nye tøj, jeg viste jer igår (link), lige med det samme! Så jeg hoppede i de sorte bukser og den blomstrede bluse. Jeg elsker begge ting - så feminint uden at være for meget. Det er lige mig.

Jeg bliver hentet af farfar her 15:30-45, og fordi jeg er så pokkers heldig, får jeg den store ære at komme med ud at hente maden og islagkager.

Hmm.. Hvor gammel er din farmor?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Ih, hvor den bluse klær dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er virkelig en dejlig kommentar at få :)

   Slet
 2. Ih hvor er du fin :-D Så flot bluse! Og som du dog kan skrive tingene hahaha! ;-)

  Knus Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :D Og jeg håber, at det sidste var positivt - det lyder i hvert fald sådan! Så tak for det også :P

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!