fredag den 10. januar 2014

STUDIE- OG KARRIEREDAG: JEG SKAL VÆRE SOCIALRÅDGIVER!


Her igår (d. 9 januar 2014) var jeg til Studie- og karrieredag i Bella Centret.
Mit gymnasie havde booket enormt mange busser, så vi (3.g'erne) kunne komme derud samlet og til tiden. Det er lidt et sidespor, men er du sindssyg, det var nogle lækre busser med enormt bløde sæder!

Da vi kom derud, gik vi rundt og kiggede på de forskellige uddannelsers stande. Vi fik tusindvis af forskellige blade og brochurer. Vi fik spist virkelig mange bolsjer, men vi fik ingen kondomer med hjem. De er ellers altid overalt ved uddannelsesmesser!

Derefter var der forskellige oplæg, som man kunne gå ind og se/høre - eller, hvad det nu end hedder. Billedet er fra et oplæg om Marketing, PR og Ledelse. Det fangede mig da fint, men jeg brændte overhovedet ikke for det - det lød røvhamrende kedeligt i længden!

Så gik vi ind til et oplæg om Socialrådgiver uddannelsen. Jeg var et stort smil med et brændende hjerte lige fra de åbnede munden. Jeg har virkelig ingen tvivl om, at det er det, jeg skal læse og uddanne mig til. Det er et så fantastisk job. Den perfekte kombination af menneske- og kontorarbejde. Man får endda lov til at hjælpe mennesker! Det vil jeg virkelig gerne!
Uddannelsen er en kombination af sociologi, jura og psykologi - som jeg elsker! Og så er det en professionsbachelor, hvilket betyder, at det tager 3,5 år - hvori det ene halve år et praktik.

Jeg kan ikke vente med at komme igang!

Hvad skal du være, "når du bliver stor"? Hvad er du uddannet som?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

 1. Som markedsføringsøkonom knuser det jo lidt mit hjerte, når andre siger det er kedeligt. Hehe. Men der er jo heldigvis brug for tonsvis af forskellige uddannelser, og forskellige mennesker. Jeg bliver så glad for at høre folk som dig, der finder det de brænder for og virkelig ønsker at gøre med deres liv. Det er SÅ fantastisk en følelse, som jeg netop fandt ved markedsføringen, og jeg glæder mig hver gang andre finder den samme lykke. Uanset hvor den så dukker op. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Økonomi er skam overhovedet ikke kedeligt! Finans er min anden udvej :) Men reklamer er enormt kedeligt!
   Det er nemlig en vidunderligt følelse, og man bliver helt varm indeni!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!