mandag den 10. februar 2014

HARRY POTTER TAG!

Jeg har fundet det her sjove og ret interessante Harry Potter Tag med små 14 spørgsmål, som jeg så vil svare på nu. Alle der læser det her indlæg og har den mindste interesse i Harry Potter er nu tagget!

Favorite book?
Det var uden tvivl bog nr. 7, The Deadly Hallows. Jeg græder hele tiden, hver gang jeg læser den. Den er super godt skrevet, og så er den bare proppet med spændning og magiske finurligheder!

Favorite movie?
Det er et lidt sværere spørgsmål, for der er faktisk to. Jeg kan ikke bestemme mig om det er The Goblet of Fire eller The Deadly Hallows part 2. I The Goblet of Fire er smækre lækre (eller det var han i hvert fald dengang) Robert Pattinson med. Desuden er der jo 3 gange så meget magi med, og Voldemort kommer tilbage og alt det vidunderlige halløj! Men i The Deadly Hallows part 2 får man bare så mange magiske hemmeligheder afsløret, og alt er på spil. Jeg må nok sige The Deadly Hallows part 2.

Least favorite book?
Jeg elsker dem alle - men The Order of The Pheonix talte bare ikke til mig på samme måde. Jeg hader professer Umbridge. Hun er værre en voldemort. Hun skal bare dø og skæres i tusind stykker, hvorefter hun skal koges og serveres til Voldemort! Sådan. 5'eren er helt klart den mindst gode efter min mening.

Parts of the books/movies that made you cry?
Da Cedric Diggory døde i The Goblet of Fire, da Dobby døde i The Deadly Hallows part 1 og faktisk hele The Deadly Hallows part 1 og 2. Jeg har virkelig let til tåre, så de strømmede hele tiden!

If you could hook up with any HP character, who would it be?
Fra bøgerne ville jeg helt klart vælge Ron. Han er så sød og så er han et fjols, men han har uden tvivl hjertet på det rigtige sted. Desuden kan jeg ret godt lide de lidt akavede typer. Fra filmenes udgave af personerne ville jeg vælge Draco Malfoy. Jeg har altid haft et eller andet for Tom Felton, især i rollen som Draco. Spørg mig ikke hvorfor, for jeg aner det ikke selv.

Favorite character?
Det er et vildt let spørgsmål for mig. Det er Severus Snap - uden tvivl. Han er fantastisk. Men han er stærk efterfulgt af Harry, selvfølgelig!

What would your Patronus be?
Det ville sikkert være en ko, hund eller ugle. Det ville heller ikke undre mig, hvis det var en ulv. Jeg hælder faktisk mest imod ulv.

If you could have the Resurrection Stone, Invisibility Cloak or the Elder Wand, which would you choose?
The Elder Wand. Jeg hælder mest imod the Invisibility Cloak, men jeg gemmer mig alligevel altid fra alting. Så det ville nok være smartest med et redskab, der kunne hjælpe mig med at tage tyren ved hornene. Jeg kunne ikke bruge den til ondskab.

What House would you be in?
Nok mest i Ravenclaw, men jeg har hjertet og modet for dem, jeg elsker, så Gryffindor ville heller ikke være et dårligt sted for mig.

If you could meet any member of the cast, who would it be?
Tom Felton selvfølgelig. Og så ville han selvfølgelig skulle synge for mig. Jeg er vild med ham!

Have you played any of the video games?
Jeg havde spillene, der svarede til de 3 første film til min pc. Og jeg har spillet alle spillene, der var på dvd'erne selvfølgelig. Jeg har altid kunne få flere timer til at gå med ekstramaterialet!

If you were on the Quiddich team, which position would you play?
Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at vise mig og være i centrum, hvis jeg fortjener det. Så seeker eller badger! Nok mest seeker. Jeg ville elske det, især fordi jeg er et kæmpe konkurrence menneske.

Were you happy with the ending?
Selvfølgelig ikke! Bøgerne skulle have fortsat længere end til deres børnebørn. Jeg er ligeglad med at Voldemort er væk. Jeg ville have været lykkelig, hvis vi bare fulgte deres "kedelige" hverdag.

How much does Harry Potter mean to you?
Alt for meget. Jeg har alle bøgerne i en fin kasse (samleset). Det er en sølv Collectors Edition med samlernummer og det hele. Desuden har jeg en del af bøgerne på engelsk også og alle bøgerne som e-bog. Derudover har jeg både Ron, Hermione og Voldemort's tryllestave. Og alle filmene selvfølgelig - og de er alle i "dobbelt" udgave eller, hvad man nu kalder det.

Har du lavet det her tag? Så smid et link i kommentarene! :)
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Dobby dør ikke i The Half-blood prince, men i del 1 af The Deathly Hallows :)

  SvarSlet
  Svar
  1. SIKKE EN GRUSOM FEJL AT LAVE! Tusind tak, det er rettet!

   Slet
 2. Kunne da være sjovt at være med. Der er lige et par af spørgsmålene jeg må tænke lidt over, må jeg indrømme. Nogle af dem er enkle at svare på, andre kræver lige lidt overvejelse synes jeg.

  Men sjovt, du var så glad for "Goblet of Fire". Det er min mindst-elskede film af dem allesammen. Jeg synes den var SÅ elendigt lavet som filmatisering i forhold til bogen, at det var helt grufuldt. Jeg kunne faktisk bedre forlige med mig at man brændte Weasley-huset senere, end jeg kunne med alle de ting man undlod fra "Goblet of Fire". Dog ELSKEDE jeg juleballet. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt nok, at den på ingen måde er lige så fed som bogen! Men som du selv siger, er der f.eks. det fantastiske julebal! :)
   Og jeg synes helt klart, at du skal lave tagget! :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!