fredag den 28. marts 2014

MIN NUVÆRENDE SITUATION


Som jeg tidligere har delt på bloggen måtte jeg droppe ud af 3.g, da jeg simpelthen havde fået for meget fravær. Det skyldes både min depression og den omgang kyssesyge, jeg havde hevet i land sidste år.
Min far og jeg blev så enige om, at det bedste ville være, hvis jeg fik en pause fra alt sammen. Jeg har været ved lægen flere gange siden, jeg har endelig fået en henvisning til psykolog, og jeg har endda fundet en, som jeg utroligt gerne vil snakke med.

Ved hjælp fra lægen har vi stille og roligt fået stablet en stabil morgenrutine på benene for mig. Jeg skal stå op kl. 8, så i bad og så tøj på. Derudover skal jeg helst holde orden på mit værelse og ud at gå en tur hver dag.

Det går da også nogenlunde med at få gjort det, men det kan være næsten umuligt at komme op om morgenen de dage, hvor min søvn har været ekstra slem. Heldigvis har vi købt noget naturmedicin, der skulle dæmpe uro og søvnbesvær. Det virker til at have en effekt.

Med hensyn til skolen, så har jeg lige været til samtale på Roskilde Katedralskole i tirsdags om, hvorvidt jeg kunne genoptage mit 3.g år der. Det kunne jeg! Så nu skal jeg gå i 3.P der efter sommerferien, og jeg glæder mig faktisk utroligt meget.
Udover, at det vil blive ubeskriveligt svært for mig pga. jeg er så dårligt til alt socialt, så tror jeg faktisk, at det nok skal blive et godt år. Jeg er positivt på fremtiden!

Kender du noget til Roskilde Katedralskole?
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Tak fordi du ville følges :) Jeg følger også dig nu :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hejsa Katrine.
  Jeg føler helt med dig.
  Jeg fik igår afvide af min læge at jeg har depression.
  Så jeg skal også sygemeldes fra skolen nu, tage piller og have en periode nu hvor jeg skal finde ud af det hele igen.
  Hvad er det for nogle piller du tager mod søvnbesvær?
  Og hvor længe har du taget lykkepiller før de begyndte at virke for dig? eller er det så nyt at det ikke hjælper helt endnu?
  God bedring :)
  Mvh. Mie, www.mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager ikke lykkepiller, har aldrig gjort det og vil aldrig gøre det. Jeg mener ikke, at det er den rigtige udvej. Desuden skulle afvænningen fra pillerne være værre end selve depressionen, så det vil jeg virkelig helst ikke ud i. Det der har hjulpet mig mest er at snakke og ikke isolere mig helt vildt.
   Sørg for at få de mest simple "rutiner" i hverdagen på plads først. Stå op, gå i bad, spis morgenmad, ryd op, gå en tur. Det er så utroligt vigtigt at få lidt luft - ligemeget, hvilket vejr det er!

   Imod søvnbesvær bruger jeg nogengange nogle naturpiller med baldrian og humle. Du kan finde dem i Matas, de er imod uro i kroppen og søvnbesvær. Jeg har nogle sovepiller, som jeg kan tage, hvis søvn er helt umuligt og udelukket. Men det har jeg heldigvis ikke haft brug for endnu, da jeg ikke har skulle noget enormt vigtigt dagen efter.

   Jeg håber, at mit svar har kunne hjælpe dig! Husk at være åben omkring din situation! :)

   Slet
 3. Hej Katrine, super flot navn forresten, hæhæ.
  Jeg følger dig og din blog nu :)

  Kig gerne forbil min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah, tak og i lige måde! :)
   Jeg kigger selvfølgelig forbi!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!