lørdag den 26. april 2014

HVILKE BØGER KAN DU ANBEFALE?

Book wishlist
Listen over bøger, jeg ønsker mig, er evigt voksende. De små syv bøger, jeg har valgt at vise jer, er kun et meget lille udpluk! Det er godt nok også de syv bøger, som helt klart står øverst lige nu.

Der går virkelig ikke særligt længe, før jeg må have fingrene i Lolita. Den bliver helt sikkert grænseoverskridende at læse, men den har fået så mange fantastiske anmeldelser, at jeg ikke kan lade være med at blive mere end bare en smule nysgerrig. Jeg vil ikke fortælle jer mere om den, før jeg har den i hånden. Hvis jeg har vækket jeres nysgerrighed, så må i jo prøve Google.

Med hensyn til de andre bøger og resten af listen.. ja, så kunne jeg skrive et flere kilometer langt indlæg, men det skal jeg nok lade være med. Egentlig skriver jeg bare for at fortælle jer, at jeg elsker bøger - og at i vil høre en hel dem om dem meget snart!

Og så vil jeg meget gerne høre, hvilke bøger i kan anbefale mig at læse. Det er jo som regel andres anbefaleringer, der gør, at ens horisont bliver udvidet. Det er også som regel de bøger, jeg har opdaget igennem andre, der på mystisk vis ender på min ønskeliste.
Bare kommenter, hvilke bøger du virkelig elsker. Tænk ikke på, om det måske er noget for mig og bla bla bla. Bare skriv de bøger, som du har haft virkeligt gode oplevelser med - så kan det være, at du vil se din anbefaling dukke op her på bloggen før eller siden.

Hvilke bøger kan du anbefale?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Bridget Jones dagbøger, alle tre bøger er super gode og rigtig humoristiske! :)

  Gustav- Mit sande jeg, en super god biografi, som på ingen måde er langtrukken eller lige gyldig.

  Kære fucking dagbog af Henrik List, er også en super god bog, som handler om en teenagepige, jeg syntes den er rigtig god! :)

  Jeg kan blive ved og ved med at anbefale, men her er der i hvert fald få af de bøger som jeg syntes er super gode! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare fantastisk, at du nævner Bridget Jones! Jeg har købt de to første idag til en 10'er stykket :)

   Gustav's biografi vil jeg også utroligt gerne have mine fingre i.. men den koster 250 kr. i butikkerne, og det er jeg virkelig ikke vild med at give for en bog :/

   Kære fucking dagbog.. jeg tror, at jeg har hørt om den :) Men jeg vil da helt klart lige researche den lidt :)

   Tak! :)

   Slet
 2. Åh ja, ift. ovenstående, kan jeg på det varmeste anbefale 'Bridget Jones'. Det er den perfekte sommerlæsning; så hyggeligt, 90'er-fint og fjerlet.

  Desuden er alt, hvad Jane Austen har skrevet blandt mine favoritbøger. Ligeledes er særligt Jane Eyre af Charlotte Brontë min største anbefaling værd!

  Og åh ja, Lolita er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt, at i anbefaler Bridget Jones! Og det er præcis sommerlæsning, jeg havde i tankerne, da jeg købte "hende" :)

   Du har allerede fået sååå utroligt mange bøger på min ønskeliste. Det er helt utroligt. Jeg læser med hele tiden og næsten hver gang, du har skrevet om en bog, så kommer den på ønskelisten.
   Det kunne også godt være, at Jane Eyre skulle komme på ønskelisten :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!