søndag den 27. april 2014

NYT TIL BOGREOLEN: FIFTY SHADES OF GREY


Jeg har gået med lysten til at læse de her bøger, siden de blev udgivet og hypen omkring dem startede. Men alt det "mørke" i bøgerne har frastødt mig og fået mig til at udskyde købet af triologien. Flere gange har jeg endda snakket med et par veninder om, at jeg skulle låne deres eksemplarer. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen.
Dog kunne jeg ikke længere finde på dårlige undskyldinger om, hvorfor jeg ikke snart burde få skaffet mig dem, da denne boks kostede små 100 kr. i Kvickly.

Min kæreste driller mig med, at det vil være de næste bøger, jeg starter på. Det er jeg nu ikke helt sikker på, men jeg får i hvert fald snart læst dem. Min nysgerrighed har været der alt for længe til, at jeg kan lade dem stå og samle støv i bogreolen.

Har du læst triologien? Hvad synes du?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Jeg var en af dem der var skeptisk, da bøgerne kom frem. Jeg synes det var voldsomt med den hype omkring bøgerne. En dag købte jeg så første bog, som ikke tog mig mere end et par timer at læse og straks måtte jeg have de to sidste. Det fortryder jeg bestemt ikke, for hold op hvor er det bare nogen skønne bøger!! Er helt pjattet med dem og er virkelig spændt på når filmen kommer til næste år ;o)

  Knus <3
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare fedt! Jeg håber virkelig på, at jeg får den samme oplevelse.. for jeg ville godt nok blive skuffet, hvis de bare overhovedet ikke fangede mig. Men hvordan kan så mange verden over tage fejl? Hmm :)
   Med hensyn til filmen.. så tusind tak! Det vidste jeg slet ikke, at der kom! :D

   Knus :)

   Slet
 2. Jeg har læst bøgerne, og jeg var ret glad for dem. Jeg er ked af at jeg lånte dem, så jeg ikke selv ejer dem. Så det kunne være at jeg skulle finde den nærmeste Kvickly. For den pris er godt nok billig til 100 kr. Der udover kan jeg godt lide at de står sammen i en boks :)

  Jeg er lidt spændt på at se, hvad du mener om dem, når du har læst dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes helt klart, at du skulle finde Kvickly! Det er jo kun små 33,333 osv. kr. pr. stk!
   Og jeg så giver jeg dig helt ret med boksen. Det ser meget bedre ud :)

   Når jeg er færdig med at læse Ps, I Love You, så går jeg helt klart igang med triologien :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!