mandag den 4. august 2014

"THE SUMMER I FOUND YOU" AF JOLENE PERRY

"The Summer I Found You" af Jolene Perry, fra forlaget Albert Whitman Teen, udgivet i 2014.

Alt de to teenagere har til fælles er, at de er mindre end perfekte. Og alt de leder efter er den perfekte distrahering.

Ikke nok med, at Kate næsten lige er blevet diagnoseret med type 1 diabetes, så har hendes drømme kæreste lige slået op med hende. Aiden havde regnet med at tilbringe sit liv ved hæren, derfor tog han til Afganistan lige efter high school. 
Da de to skæbner krydses, vil ingen af dem bindes. Men kan de alligevel være rigtige for hinanden?

"My heart starts pounding because even though we've been alone before, this is the first time we've been alone when it feels alone. Like there's possibility. Like we might touch."

Hvis man ikke tager den her bog for mere end, hvad den er. Så er det en fantastisk lille fortælling om kærlighed, støtte og acceptering af den, man er. Både Kate og Aiden føler sig mildest talt som misfostre. Kate reagerer ved at blive enormt upassende. Hun siger præcis, hvad hun tænker. Hvorimod Aiden isolerer sig selv og tager afstand til livet.

Jeg elsker den udvikling, deres forhold tager. Ja, selvfølgelig går det hurtigt, men det er ikke unaturligt. Det handler om to teenagere. Hvornår forelsker teenagere sig nogensinde langsomt? Tja, det ved jeg heller ikke.

Historien forløber over en sommer, som titlen hentyder til. Det gør, at bogen bliver en smule tynd. Faktisk er den kun på hele 240 sider, og det er endda med passere af mellemrum, afsnit og en rimelig stor skrifttype.

Det er definitionen på sød sommerlæsning - lad være med at overvurdere den.
Bare nyd den.
4 STJERNER
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

 1. Det lyder som en spændende bog, specielt hvis man sådan har brug for at slippe lidt væk fra virkeligheden.

  Og så er jeg vil med at du skriver: lad være med at overvurdere den. Bare nyd den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en spændende bog på hverdagsplan :) Det er kærlighed, teenageproblemer, skole og alt det der, samtidigt me at være helt anderledes fra alle de andre.

   Det er jeg glad for, at du er! For jeg overvurderede den helt vildt, da jeg læste den. Det var først et par dage efter, at jeg kunne nyde den. Det var dumt af mig :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!