torsdag den 11. september 2014

MIT DRØMME BADEVÆRELSE ♥

Bathroom dreams
Er det mærkeligt at drømme om sit badeværelse, når man flytter hjemmefra? Det håber jeg ikke, for det gør jeg. Jeg drømmer om farverige håndklæder, der er dejligt store, så man ikke fryser, når man har været under bruseren.

På vasken skal der selvfølgelig stå et sjovt og farverigt krus til at holde tandbørsterne og tandpastaen.

Jeg vil have en blød måtte til gulvet, så det ikke er så koldt om morgenen, eller når man har været i bad. Jeg vil have den billigst toiletbørste, som det overhovedet er muligt at få fat i.

Åh, det bliver et skønt badeværelse!

4 kommentarer :

 1. Det er bestemt ikke unormalt eller mærkeligt at drømme om badeværelse. Alle rum siger jo noget om en som person, og derfor så gør man sig nogle overvejelser om alle rummene.

  Og det lyder som et lækkert badeværelse du skal have når du flytter! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, men ved jo aldrig.. de fleste andre kigger mærkeligt på mig, når jeg begynder at tale om håndklæder og badeforhæng :)

   Men selvfølgelig. Jeg har det på helt samme måde. Det siger virkeligt meget om en som person, hvordan ens hjem ser ud.. :)

   Tak! Jeg håber, at det så kan lade sig gøre, så jeg kan tage en masse billeder og bombardere bloggen om 10 måneders tid :D

   Slet
  2. De fleste andre kigger mærkeligt på én næsten lige meget hvad man gør, så fortsæt du bare med at drømme om dit badeværelse! :)

   Kan jeg godt forstå at du håber. Ville da slet ikke være dårligt hvis du kunne bombardere bloggen, så man kunne sammenligne med dine ønsker ;)

   Slet
  3. Endnu engang har du så ret. Men jeg er nu træt af at blive kigget mærkeligt efter.

   Jeg elsker at bombardere bloggen! :D:D:D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!