lørdag den 21. januar 2012

e.l.f Smokey Brown.. c:

Som jeg skrev igår, havde jeg allerede fikset den første manicure med en af mine nye e.l.f neglelakker. Du kan se, hvad jeg taler om her og her.

Den første jeg valgte at prøve var Smokey Brown, da min mor var helt vild efter at se den på. Hun er åbenbart rigtig glad for brune og neutrale nuancer, det vidste jeg ikke..


På billedet har jeg to lag på, og det er faktisk rigtig fint, for hvornår finder man en neglelak, der kun behøver et?

Lakken var vandet, ikke ligefrem tynd, men hvis du får lidt for meget på børsten så løber det rundt. Det var ikke et problem for mig, da jeg alligevel er en klovn og næsten altid tager for lidt på.
Ved det første lag var jeg lidt skeptisk, da den var utroligt gennemsigtig, men med andet lag på gik forsvandt min mistro til lakken totalt.

Nu hvor jeg nævnte børsten, så var den rigtig god. Mange har problemer med ELF's børster, men de få der har fået en ujævn en er bare uheldige, og hvis det er et problem, kan man bare skrive til ELF og fortælle om problemt. Normalt sender de dig en helt ny.

Lugten er ikke så slem i forhold til f.eks. Depend. Den var ret mild, og det var nemt at undgå at dø i hoste, når man havde neglelakken åben.

Den tørrer forholdsvist hurtigt. Første lag tørrer hurtigere end det andet, men sådan er det jo stort set altid.

e.l.f neglelakker plejer at kunne holde op til en god 5 dage på mine negle, og det er med opvask og det hele. Det gør den her nok også.


Bag på min lak var der ingredienser og en stegkode, det plejer der ikke at være, så jeg må have været heldig at få fat i en af de nye flasker. Jubii!


Farven i virkeligheden er ikke så langt fra den, som de viser på e.l.f's hjemmeside, så det er bare kanon! Men jeg vil forslå dig altid at tage et smut til Google og kigge på swatches inden du bestiller en helt masse. Bar skriv mærket på lakken + navnet på farven du gerne vil se.

Neglelakken koster 12,96 kr., altså lige godt 13 kr.
Men lige nu er den på tilbud til 8,64 kr! Så slå til nu, hvis du er interesseret.

Er du bange for farlige stoffer i dine neglelakke? Så bare tag det roligt, e.l.f er et 3-fri mærke, se mere her.

Hej hej (:

4 kommentarer :

 1. Tak for din kommentar på min væg!
  Hvis du har lyst er du velkommen til at blive fast læser på min blog, så vil jeg super gerne blive ved din:)
  Knus Amanda<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :D
   Og selvfølgelig vil jeg gerne blive fast læser, jeg er faktisk lige blevet det :P

   Slet
 2. Tak for din kommentar!:D
  Er også blevet fast læser af din blog:-D
  Knus!

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!