torsdag den 26. januar 2012

Dead Until Dark :)


Titel: Dead Until Dark
Forfatter: Charlaine Harris
Sprog: Engelsk
Original sprog: Engelsk
Sidetal: 326
Indbinding: Paperback
Forlag: Orion Publishing Co.

Sex, blod, vold, drama, mystik, overnaturligt, kærlighed!

Dead Until Dark er den første bog i serien om Sookie Stackhouse.

Sookie Stackhouse, en ualmindelig barpige på 25 år. Hun er telepat og kan læse tanker. Sookie har ikke rigtigt nogen romantisk historie, og alle er bange for hende, fordi hun er "Crazy Sookie".
En dag kommer vampyren Bill ind på baren, hvor hun arbejder, og hun redder ham fra nogle vampyrdrænere. Bill og Sookie indleder et romantisk forhold, og Sookie bliver hurtigt hevet ind i vampyrverdenens groteske levevis og spænding.

Jeg er vild med den her bog! Den er simpelthen så godt skrevet og det går bare lynhurtigt hen over siderne. Den er aldrig kedelig eller langtrukken, der sker bare noget hele tiden. Du kommer virkeligt i Sookie's sko når du læser bogen, og du føler, hvad hun føler.
Der er så meget sex, lidenskab i bogen, men det bliver aldrig for meget, for det bliver perfekt opvejet af mystikken, volden og blodet.

Den måde som bogen fortolker vampyrmyten er virkeligt min favorit.

Jeg vil anbefale den her til alle, som kan klare bøger, hvor det ikke er så pussenusset. Og i må endeligt ikke blive skuffet, hvis i har set serien True Blood, for selvom den er inspireret af den her bog, og de andre i serien, så er der ikke så meget andet end personerne, som er det samme.

Man kan sagtens få den på dansk, der hedder den bare Død Indtil Solnedgang, men jeg vel klart anbefale at købe den på engelsk.

Man kan også få bogen med den her forside,
så skal du nok bare købe den fra Saxo.

Jeg vil glædeligt give den 5 ud af 5 stjerner!

2 kommentarer :

 1. Er det den første i serien? :-)

  ps. elsker anmeldelser ;-)

  // Sissel
  www.blogfemmefatale.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja det er det (: og her lige om lidt kommer en anmeldelse af 2'eren.
  Og tak for, at du lige gjorde mig opmærksom på, at jeg ikke havde skrevet det var en serie, ups, det ordner jeg med det samme :D

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!