tirsdag den 14. februar 2012

Kærestetid :D

Min kæreste bor på Fyn, og jeg på Sjælland. Så det er ret svært at skaffe penge og tid nok til at se hinanden specielt ofte.
I den her uge er jeg på Fyn hos ham, da det er min vinterferie. Han hat først vinterferie i næste uge, så der tager han med hen til mig.

Det betyder, at i nok først får ordentlige indlæg hver dag (og flere gange om dagen) efter d. 26 februar. Ked af det, men kæresten er vigtigst.

I mellemtiden kan i jo deltage i mit giveaway! (:

13 kommentarer :

 1. Hejsa, super fed blog du har!
  Er blevet fast læser - håber du også vil blive det på min :-)
  Hilsen Mette.

  http://minegenbl0g.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hejsa, super fed blog du har!
  Er blevet fast læser - håber du også vil blive det på min :-)
  Hilsen Mette.

  http://minegenbl0g.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D Jeg vil da rigtigt gerne blive fast læser (:

   Slet
 3. Anders ..............mandag, 20 februar, 2012

  hey katrine.... ved ikke hvordan jeg skal starte.. har aldrig glemt dig og "det " vi nåede at have.. ved godt jeg forsvandt uden et ord i påsken 2011, det var ikke min mening, og jeg ved jeg har såret dig.... kan aldrig tilgive mig selv, ved i mit hjerte at du kan huske mig, og du vil altid være i mine tanker, men da vi flyttede til england pga. min mor og hendes heste...... stoppede min verden bare, alt gik så hurtigt og jeg kunne slet ikke følge med... kan ikke sige undskyld nok for at jeg ikke skrev mere til dig eller prøvede at finde dig, men jeg havde en masse at kæmpe med, men det er vel bare en dårlig undskyldning.... er i uk nu og har længe haft lyst til at kontakte dig, men har ikke haft modet til det, men ved ikke.... må ihvertfald sige undskyld til dig...elskede når vi lå og skrev, eller når du lå i haven og læste :) hehe dig og dine smileys.. og jeg med min kat der æltdede på dynen... savner det, men du har dit liv og jeg har mit, håber virkelig det går dig godt, du fortjener det..... elskede dine tegninger :) husker stadig dragerne!!!!!!!! glemmer dig ikke...... prøvede at finde dig på faceup, men kunne ikke... håber du har det godt og følg dine drømme... håber stadig vi en dag kan mødes på bakken.... knus Anders.. græder lidt når jeg skriver men det er vist min fejl....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne snakke om det.. det er ligesom en åben slutning, du nævnte selv bøgerne.. jeg hader åbne slutninger. Og du har ret vi har hvert vores liv nu.. jeg er åben nok til at være pennevenner, et skridt ad gangen (: hver sød at skrive til min mail mycowpillow@gmail.com..

   Slet
  2. Hører jeg nogensinde fra dig? eller er du bare væk igen? :/

   Slet
  3. Ihhhh hver nu sød at skrive til mig.. du kan ikke bare komme igen og så forsvinde lige så hurtigt.. det er fy! jeg håber og håber hele tiden, og jeg bliver lige skuffet hver gang, at jeg ser min dumme, tomme indbakke.. der er gået 10 måneder og noget der føles som en million dage. Der er sket utroligt meget på den tid, og jeg ved ikke.. jeg hader at skrive det her i en kommentar, men det ville være så rart, hvis du bare ville skrive den mail, så vi kunne tale om det..
   Selvom du har kontaktet mig igen, så har jeg bare den der kæmpe tvivl.. hvorfor skulle du være interesseret i at give mig din email nu? hvorfor skulle du være interesseret i skype eller sådan noget? det har du aldrig været, og jeg tror egentlig, at du heller ikke er det nu. Det gør ondt, og det sætter virkelig mine tanker igang.
   Hvis du virkelig er Anders, så hver sød at sende en mail til mig.. lad os tale om det.. det er så svært det her, og det slår mig gang på gang, at jeg bare burde smide dig væk og aldrig tænke på dig igen. Men selvom jeg var kommet videre og havde det vidunderligt, så dukkede du op. Du dukkede op og lavede ged i den. Du er utroligt god til at lave ged i den. Jeg kender ikke nogen, der er bedre til det end dig. Jeg vil være din ven. Skriv til mig.. skriv til mig.. skriv til mig altså! Hvis du mener noget af det du nogensinde har sagt til mig, så skriv. Du skylder mig det og tving mig ikke til at blotte mig og åbne mig for hele verden på den her måde nogensinde igen.. det er ikke fair.

   Slet
  4. Og grunden til, at du ikke kunne finde mig på Faceup, er fordi jeg slettede den. Jeg tror det gik op for mig, at du.. jeg ved det ikke.. bha jeg er træt.. jeg er utålmodig.. jeg vil virkeligt gerne høre fra dig..
   Og du kan finde mig på Faceup igen nu, har oprettet mig igen.. pga. dig.. som sagt.. du laver ged i den.. jeg var lige blevet uafhængig af min computer og nu er jeg klistret til skærmen igen.. har mit gamle brugernavn (: Men jeg vil helst have en mail.. helt klar mail.. MAIL ANDERS.. sov godt!

   Slet
  5. Sidste kommentar nu. Der er gået 8 dage.. 8 DAGE! Det er ingenting, men det er nogle af de længste dage nogensinde.
   At jeg bliver ved med at skrive og skrive hjælper jo ingenting. Hvis du har lyst til at kontakte mig.. ja så må du jo gøre det. Hvis ikke.. ja så må det være sådan. Jeg har ingen mulighed for at kunne kontakte dig. Alt ligger i dine hænder nu.. du kører rundt med mig og hver eneste time gør mig mere og mere forvirret.
   Har jeg skræmt dig væk igen? Det har jeg sikkert.. jeg blev bare så glad.. det er den første kommentar, ikke? Ih jeg vidste det bare.. det var noget lort af skrive. Noget skumlort? jeg ved du kan huske det..
   Hvis du ikke har set det her.. så vil jeg lige lave et indlæg med dit og dat, så du ja..
   Hvis det her var det sidste.. så håber jeg virkeligt, at det går dig godt.. og at du bliver lykkelig.. selvom jeg svigtede dig.. lovede dig du ikke ville skulle miste igen, men hvad kunne jeg gøre? intet for søde Anders kunne ikke engang fortælle mig, hvor han boede. Ikke engang give mig navnet på byen..
   undskyld.. og jeg vil stadig have, at du skriver..mere og mere hele tiden.. holder kæft nu.

   Slet
 4. Uh god tur! Og når du kommer tilbage, kunne vi måske følge hinanden?:)

  www.blackbird-blackbirds.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak (: Jeg vil rigtigt gerne følges! Smider lige en kommentar på din blog.

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!