lørdag den 17. marts 2012

Hvad betyder resten af farverne?

Jeg har allerede lavet indlæg på de "store" farver, så hvis du vil læse om dem, så tryk på Imellem linjerne ude i menuen (:

Sølv: Månen, måneguder, Jomfru Maria, borgerlig velstand, dæmonafværgende, stor styrke, originalitet og farven har en rensende kraft.

Gylden: Den største visdom, højeste form for livsglæde, guddommelig energi, fjerner dyb frygt, beskytter imod negative vibrationer, værdighed, oplysning og hjælper med at slippe fortiden.

Oliven: Det sande jeg, sandheden, at være ansvarlig over for sine handlinger og sig selv, følelser frem for tanker, lærer os at lytte til vores hjerter, feminin ledelse, fred, genfødsel, tillid, tro og muligheder.

Turkis: Kunstneriske evner, skaberkraft, kreativitet, kommunikation fra hjertet, overblik og helhed i følelserne, harmoni og balance, telepati, tillid til sig selv, uafhængighed, klare tanker, spontanitet og leg.

Magenta: Ubetinget kærlighed, indre styrke, dyb healing, service, medfølelse, afbalancerer følelserne, skabelse, guddommelig inspiration og hjælper de to hjernehalvdele med at samarbejde.

Ferskenfarvet: Dyb identitet, glæde, følelsen af et være et med alt, medfølelse, uafhængighed, skabelse, visdom, kærlighed på alle planer, lykke, barmhjertighed og indlevelse.

Brun: Materialisme, jordforbindelse, konfliktskyhed, dovenskab, glæden ved at eje, indre konflikter, tryghedssøgende, træghed, kedelig, selvudslettende, nedbrydning og stillestående.

Så har jeg været igennem alle farverne! Håber, at i kunne bruge det til noget, eller i det mindste synes, at det var sjovt.

7 kommentarer :

 1. Sjovt indlæg :-).
  Jeg tænkte på om du redigere dine collager i Photoshop?
  Knus.
  cassandramarburger.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak (:
   Du tænker på dem med tøj? Der bruger jeg Polyvore.com, men man kan sagtens gøre det i Photoshop. Der ville det også blive tusind gange flottere og der kunne komme langt bedre effekter på. Man kan rette farver og det hele, det kan man ikke med Polyvore. (:

   Slet
 2. Når :-). Tak for svaret.
  Det var bare mere hvis du kunne hjælpe mig med at få Photoshop, da mit ikke længere virker.
  Knus.
  cassandramarburger.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm lad mig se.. hvis du går ind på Adobe's hjemmeside kan du vist downloade en 30 dages prøve version af hvilken som helt Photoshop. Hvis du skal have en lovlig version skal du af med et par tusind, og hvis du er student kan du få rabat, jubii (:
   Ellers er der en side der hedder toggle.com eller noget i den stil, hvor du kan downloade Photoshop gratis (dødhamrende ulovligt godt nok).. prøv f.eks. at google det. Jeg har mac og lorte internet, så jeg kan virkeligt ikke huske præcis, hvad jeg gjorde på min gamle windows (: Men det var muligt!

   Slet
 3. Hm.. Jeg har allerede haft det på prøveperiode, så det kan jeg desværre ikke igen. Jeg kan sagtens finde ud af at installere det ulovligt og få serienummer, men jeg kan bare ikke komme forbi ders adobe-id :-(.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm.. er det noget nyt? for det havde de ikke dengang jeg brugte Photoshop :/ Tror ikke jeg kan hjælpe så..

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!