fredag den 23. marts 2012

Hvad er der galt med mig?

Nu et det 4 år, at det her står på.. og jeg forstår kun mindre og mindre af det. Jeg smiler og smiler, prøver at føre samtaler, jeg hjælper gudhjælpemig også i timerne, fordi de er så dumme. De er bare så.. underlige!

Hvad er der galt med mig siden folk undgår mig? Er det fordi jeg går med briller? Er det fordi jeg er lidt overvægtig? Jeg forstår det ikke, og jeg har aldrig forstået det.
Hver eneste tysktime kan man se mig sidde helt alene helt alene i pauserne. Jeg er endda alene i timerne, selvom læreren har lavet grupper. De ignorerer mig totalt selvom jeg taler og taler og bidrager lang bedre end de andre i gruppen.
Hvordan kan folk, som jeg har gået i klasse med i snart.. et år.. bare være så følelseskolde? Det er 1-2 gange om ugen i 5-minutters pausen. Det vil sige højst et kvarter om ugen, at de skal snakke med mig. Er jeg virkeligt så slem? Hvordan kan de sidde der i deres store flok og bare ignorere, at jeg sidder der helt alene og virkeligt kæmper for at være en del af fælleskabet.

Jeg ved godt, at jeg aldrig har været populær. Jeg har aldrig været en del af fælleskabet. Jeg har altid været den mærkeligt, overvægtige pige med brillerne. Der er aldrig nogen, som prøver at lære mig at kende. De behøver ikke engang at lære mig at kende, bare tale lidt med mig. Det kan ikke være rigtigt, at det er en som mig, der skal sidde alene tilbage, når jeg fandeme altid snubler over mine tær for at hjælpe.

Jeg giver snart op. Jeg må bare accepterer, at jeg er et nul med 3-4 venner, og det må være fint. Ingen i tysk timerne bryder sig om mig og gruppearbejde et helvede.
Jeg må jo indse det før eller siden.

Det er egentlig noget underligt noget.. at længes efter at blive accepteret af nogen, som bare er umulige et komme ind på livet af. Jeg giver op.

4 kommentarer :

 1. Jeg kender det godt. I et par fag snakkede jeg da lidt hist og pist med nogle.
  Men i et andet fag, var jeg en af dem, der snakkede mest ( altså om faget.)
  Men jeg sad alene. Men når jeg var i en gruppe, blev jeg ikke ignoreret.
  Men de fleste kendte hinanden, og de sad sammen og snakkede. Det var dog kun en gang om ugen, det skete, så kunne godt klare det. Og havde heller ikke noget imod at sidde og læse i stedet.
  Men ja, der var der heller ingen, der kom over og snakkede eller noget. Men nok fordi de fleste havde nogle at snakke med i forvejen, og de var ligesom dannet i grupper, og det var fordi, de gik i klasse sammen, udover dette fag.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem jeg hat tysk med er også i grupper. Jeg går i klasse med dem i alle de andre fag også, og der går det fint, men i tysk er det, som om jeg ikke eksisterer. Det er så ubehageligt. Men ja, man må bare klare det og ikke lade dem ødelægge ens skoletid (:

   Slet
 2. Ej ja, så det da underligt, det lige er i tysk, det er.
  Men ja, de skal ikke ødelægge din skoletid(:
  Det må du ihvertfald ikke give dem lov til.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig rigtig underligt, at det kun er i tysk (:

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!