lørdag den 7. september 2013

CocoPPa guide: Ikoner til apps (iPhone)

CocoPPa er en fantastisk app til iPhone, hvor du har mulighed for at lave specielt tilpassede ikoner. Det er jo dejligt, hvis man er ligesom mig, der synes, at de fleste standard ikoner er hæslige.

Det er gratis, så skynd dig et hent det!


Når du først åbner app'en, ser det ud som til venstre. Lav en bruger med det samme, det er gratis og gør, at du kan gemme dine yndlings ikoner osv.
Så rul helt ned i bunden. Så ser du det, man kan se på billedet til højre. Søg nu efter ikoner til f.eks. Facebook. Så kommer der en lang liste med ikoner, der passer din søgning. Vælg dit yndlings.


Så er du inde på ikonet. Det ser ud som billedet til venstre. Tryk på knappen Like!, hvis du vil bruge ikonet igen senere. Eller bare tryk direkte på Set up link.
Nu kommer du til skærmbilledet til højre. Da det er en app du ønsker at bruge ikonet til trykker du på App Search.


Nu kommer der en liste over de mest anvendte app's. Hvis din app ikke bliver vist, kan du søge. Det er ikke alle app's der er kompatible med CocoPPa!
Tryk så på Facebook i det her tilfælde. Så ser du skærmbilledet til højre. Der kan du vælge om der skal være glass effekt på ikonet eller ej + hvad der skal stå under ikonet på din hjemmeskærm. Tryk ok.


Nu popper der en konfirmation op. Du skal bare trykke Yes.
Her efter åbner Safari og du trykker på den lille pil i bunden. Vælg så Føj til hjemmeskærm.


Her kan du så vælge, om du stadig vil have, at der skal stå Facebook, eller om du vil kalde ikonet noget andet. Tryk tilføj.
Og så er dit færdige resultat der.

Du skal bruge internetforbindelse for at bruge CocoPPa! Og du må IKKE slette de oprindelige ikoner til app'sne. Så sletter du den rent faktige app, da de nye ikoner fra CocoPPa kun er et link til app'en!
Du kan evt. ligge de "originale" ikoner i en mappe, så de er gemt væk.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!