søndag den 8. september 2013

CocoPPa Guide: Ikoner til opkald (iPhone)

Så er det tid til at vise, hvordan man bruger CocoPPa til at lave ikoner, så man kan ringe op til bestemte personer. Ved du ikke, hvordan man vælger et ikon, så læs med her.


Når du har trykket på dit vælg af ikon, skal du trykke på Set up link. Derfefter vælger du Phone Call på listen over link types.


Nu trykker du på Phone book og vælger den kontakt, du vil have, der skal ringes op til, når du trykker på ikonet. I den store, hvide boks med det grønne ikon står nummeret på kontakten, jeg har sløret det, fordi i ikke skal kende min kærestes nummer.
Tryk på ok.


Så kommer der en lille meddelelse op, hvor du skal trykke Yes. Så åbner Safari, hvor du skal trykke på den lille pil i bunden af skærmen. Så ser din skærm ud som billedet til højre. Tryk på Føj til hjemmeskærm.


Nu har du mulighed for at omdøbe ikonet, hvis du vil. Ellers bare tryk tilføj og se, hvordan dit nye ikon pynter på din hjemmeskærm.

Du skal bruge internet forbindelse for at bruge CocoPPa! Du må ikke slette den oprindelige kontakt, så forsvinder den fra telefonen og ikonet virker ikke længere!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!