torsdag den 16. januar 2014

11 MÅNEDERSDAG MED MIN ELSKEDE ALEXANDER ♥︎

Da det er vores 11 månedersdag, ville jeg se tilbage på den tid, vi har haft sammen. Se på nogle af de skønne ting, han har skrevet til mig (som jeg selvfølgelig har taget screenshot af). Se på hans dejlige, glade ansigt.

Jeg elsker ham - hele ham. Når de fleste siger, at de elske nogen, så har jeg oplevet, at de sjældent mener hele personen. Men sådan er det ikke med mig og Alexander. Ligemeget, hvor god han er til at irritere mig, eller hvor mange dumme vaner han har.. så ville jeg ikke ændre på en eneste lille ting.
Alexander ville jo ikke være Alexander, hvis han pludselig stoppede med at være lidt akavet, misforstå mine sms'er eller rode sig ud i lange, intetsigende forklaringer med tilhørende, blafrende håndbevægelser. Sådan er han bare, og han er perfekt lige præcis sådan.

Så kan man sige, at kærlighed gør blind og alt det der. Men det har jeg virkelig intet imod, fordi han har givet mig de 11 bedste måneder i mit liv - på trods af alt det lort der er sket. Jeg tør ikke tænke på, hvor jeg var, hvis jeg ikke havde mødt ham.

Hvor lang tid har du været sammen med din kæreste?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!