mandag den 20. januar 2014

BOOK REVIEW: HUSHJÆLP SØGES AF SOPHIE KINSELLA


Titel: Hushjælp søges
Forfatter: Sophie Kinsella
Sidetal: 397
Sprog: Dansk (originalt på engelsk)
Genre: Chick lit
Stjerner: ★ ★ ★ ★ ☆

"Hun fik 13 i jura, men 03 i husgerning..."

Resume
Samantha Sweeting er en enormt ambitiøs advokat i Londons mest prætigefyldte firma. Hun står til at blive partner, da hun må vinke farvel til drømmen på grund af en grusom fejl der koster kunden 50 millioner pund. Faretruende tæt på et mentalt sammenbrud flygter hun fra kontoret og stiger på det næste tog. Hun ender midt i en lille landsby, hvor hun ikke kender et øje.
Samantha forsøger at få hjælp ved at ringe på døren til et stort, smukt landsted - men hun bliver forvekslet med en ansøger til jobbet som husholderske. Hun får jobbet.
Snart finder hun sig i en kaotisk verden, hvor hun må indse, at hun ikke engang ved, hvordan man tænder ovnen! Løgne og fortiden indhenter hende i en varm og humoristisk fortælling, hvor hun skal finde ud af, hvad der egentlig gør livet værd at leve.

Hvad synes jeg om bogen?
Det var en virkelig sød fortælling - meget i stil med Shopaholic-serien af samme forfatter.
Man får virkelig krummet tæerne, imens man læser den her bog. Samantha er ikke bange for at fortælle løgne! Hun ved intet om hverken rengøring eller madlavning - alligevel har hun bildt hendes arbejdsgivere ind, at hun er cordon bleu kok og meget andet. Uha, lysten til bare at lukke øjnene dukker op igen og igen.
Selvfølgelig er der en sød romance smidt ind oven i det hele, hvilket bare gør bogen endnu mere elskværdig.

Jeg kan klart anbefale den til alle piger/tøser/kvinder der ønsker lidt let, sød og sjov læsning!

Hvad synes du om chick lit-genren?
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Jeg kan huske at jeg læste den bog, da jeg var i Vietnam, fordi jeg tilfældigvis fandt den på dansk i en Vietnamesisk boghandel, og købte den udelukkende fordi den var på dansk :D Normalt ikke min genre, men den var nu meget rar når man skulle slå hjernen fra, med alle de nye indtryk jeg fik på turen, fordi den er så ligetil og nem at læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan nu godt lidt chick lit - nemlig fordi, at man kan slå hjernen fra og bare slappe af :)

   Slet
 2. Jeg har læst de første shopaholic bøger, så det her kunne da godt interessere mig :) Det er skønt med en lille romance oveni det hele.
  Bare lige for at høre, du har deltaget i min give-away på min blog: http://randomdanishcitizen.blogspot.dk/2014/01/post-100-give-away.html og du har skrevet du følger mig på Bloglovin', noget må være gået galt, du står ikke som følger derinde i hvert fald :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne sagtens være en bog for dig så! :)
   Og det lyder da underligt, for jeg har fulgt dig i et godt stykke tid.. men jeg kigger lige på det, eller følger jeg da også bare på GFC :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!