onsdag den 8. januar 2014

DEPRESSION #2 ⎮DEPRESSION OG MOTION?


Så har jeg taget et seriøst skridt hen imod motion. Jeg har købt en sports bh. Jeg synes, at det er virkelig flot gjort af mig.

Da jeg både har en del kilo på sidebenene, deller, blævrende lår, mormorarme og depression - kan det kun være godt for mig at få lidt motion. Min læge har endda anbefalet mig at løbe et par gange om ugen for at få pulsen op, da der kommer nogle humørløftende hormoner ud af det. Jeg kan ikke huske, hvad han kaldte dem - men motion er godt imod depression!

Det gjorde mig ret glad, at jeg kun behøvede en str. M. Dog er det også det eneste sted på min krop, hvor jeg ikke har en helt masse fedt, der buler ud. Fra halsen til hofterne ser min krop faktisk ganske slank ud. Alt andet er bare en badering, der er blevet pustet for meget i.

Så hvis løb både kan hjælpe imod dellerne og depressionen er det kampen værd!

Har du oplevet, at løb har haft en positiv virkning på din depression?
Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer :

 1. Hvor sejt!
  Jeg er prøver selv at kæmpe mig op i fitness et par gange om ugen, og det hjælper altså lidt på humøret :)

  Stor Krammer!

  www.sarahnadia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver helt klart motivation, når man hører, at andre har motivation! Og hvor sejt, at du får gjort det, selvom det er en kamp for dig! :D

   Slet
 2. Min læge har også sagt til mig at jeg måske kunne få det bedre af at bevæge mig tre gange om ugen i 30 minutter, hvor jeg får pulsen op, da det er blevet testet og bevist at motion hjælper mod angst, depression, OCD og andre psykiske lidelser. Så stærkt gået af dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det samme, min læge sagde til mig. Så jeg vil virkelig gøre et forsøg på det! Tak! :)

   Slet
 3. Motion har været rigtig godt for min depression, og jeg kan altid mærke når jeg ikke får trænet i en lang periode - så bliver mit humør dalende, og min motivation til at foretage mig noget i det hele taget, mindre.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig dejligt at høre! Altså, at det virker - ikke, at dit humør og overskud falder. Tak! :)

   Slet
 4. Måske du mener endorfiner?
  Men det lyder skønt :-) Håber det kan hjælpe på humøret!
  Jeg synes man har en skøn følelse efter en omgang træning :-)

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er endorfiner! :) Det håber jeg virkerligt - jeg har i hvert fald ikke hørt noget negativt omkring det udover ømme ben!

   Slet
 5. Hormonet hedder Endofin :). Så skal du bare have shorts og løbesko, men en god lang gå tur i rask tempo i starten er også godt, så kan man jo begynde at små løbe derefter.... Tror jeg kender to piger, der gerne ville gå med ;)
  /F

  SvarSlet
  Svar
  1. Er de sko, jeg fik til Dublin-turen, ikke løbesko? Og det ville de sikkert gerne, men er det ikke ret svært at gå med to på en gang?

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!