onsdag den 22. januar 2014

FUTTOGET GÅR TIL HAMBURG!

Idag (onsdag) til lørdag aften er jeg på studietur. Denne gang tager vi alle sammen til Hamburg for at se på Airbus fabrikken, opleve de frygtelige hændelser i Neuengamme koncentrationslejren og tage på havnerundfart. Desuden er jeg jo en pige - så jeg håber virkerlig på at få noget lækkert, billigt makeup med hjem samt nogle neglelakker og andre skønhedsprodukter!

Udover, at rundvisningen på Airbus fabrikken er på tysk, fordi jeg havde valgt tysk B fortsættersprog.. Hvorfor skal min rundvisning på være på tysk? Jeg sluttede faget med et 02 mundtligt (jeg er faktisk ikke så dårlig, bare virkelig genert i timerne)! Hvordan skal jeg få noget som helst ud af en tyskrundvisning på 2,5 timer? Som jeg ovenikøbet selv betaler for! Jeg er ikke vildt begejstret, men nu får vi at se.

Det vil være tredje gang, at jeg er i Tyskland. Dog første gang i Hamburg.

Hvad skal man bare opleve i Hamburg?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Forrige sommer var vi et par dage i Hamburg - det er bare alletiders by med masser at kigge på og gode muligheder for at shoppe!

  Jeg håber, du havde en god tur derned! Det bliver spændende at se, hvad du købte med hjem! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en enormt kold tur! Men der var i hvert fald massere at se og mange billige butikker, så det var skønt :) Jeg skal nok lave et par indlæg om de ting, jeg købte med hjem! :)

   Slet
 2. Det var dejligt, at du havde en god - omend kold tur! Det ser i hvert fald sjovt ud på billederne, du har lagt op! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en kold tur ja! God er jeg knap så sikker på, der var en del negativt :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!