torsdag den 2. januar 2014

LIDT FRA NYTÅRSAFTEN 2013/14!

Først vil jeg ønske jer alle sammen et dejligt og lykkebringende nytår!

I år havde jeg fået lov til at fejre nytåret med min elskede kærestes familie. Vi spiste på Jensens Bøfhus. Vi behøvede ikke engang at tage bilerne hjem - vi kunne have trillet! Vi spise så utroligt meget! Både foret, store hovedretter, desserter, sodavand og varme drikke! Puha! 

Jeg delte en stor favorit kurv med Alexander til forret. Selvfølgelig sørgede jeg for, at der var et ton mozerella sticks i! Bagefter fik jeg en lækker, stor bøf. Den var virkelig rød. Det var fantastisk. Helt inde i midten var den næsten rå - hvilket er en perfekt bøf i min verden. Selvfølgelig var der bearnaise sovs til.
Desserten bestod af ta' selv softice. Eller nærmere ta' selv chokoladesovs med softice i mit tilfælde, samt en kop varm kakao.

Men der var da plads til en masse slik, chips og sodavand, da vi kom hjem igen. Imens vi ventede på, at klokken nærmede sig midnat, spillede vi et ret sjovt spil kaldet Logo-spillet. I kan næsten regne ud, hvad det er!
Da klokken blev tolv hoppede/kastede vi os ud i det nye år, skålede og fik ringet til dem vi havde kære. Derefter fyrede vi fyrværkeri af og kiggede på alt det, de andre fyrede af. Der var knap så meget fyrværkeri på himlen, som jeg er vandt til. Alexander bor nemlig i en mindre by en mig - og jeg bor endda i en lille by! Det var dog virkelig hyggeligt og nede på jorden, præcis som jeg kan lide det.

Som i kan se, havde Alexander en virkelig flot, mørkelilla skjorte på samt sorte bukser. Skjorten har han fået af mig i julegave, så det er da klart, at han ser så mums ud i den!
Vi fik ikke taget et billede af hele mig. Jeg havde en lilla, kropsnær kjole på med drapering ved halsen og trekvartlange ærmer. Den er perfekt til de koldere tider, da der er en slags for i. Det er i hvert fald en tykkere kjole! Den er dejlig.

Alt i alt var det en fantastisk aften, hvor jeg matchede min kæreste og fik supper lækker mad - og fik hygget med familien!

Kom du også sikkert og lykkeligt igennem nytårsaften?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Lyder som en rigtig god nytårs aften! Og rigtig flot skjorte din kæreste har på. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også! Og tusind tak! :D

   Slet
 2. Lyder super hyggeligt :-) I virker så skønne sammen, når man ser dine billeder!
  Jeg havde også en god aften. Var sammen med min kæreste og et vennepar <3

  Knus Mia
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig, virkelig sødt af dig! Du fik da i hvert fald smilet frem lige der :)
   Det er også altid hyggeligt at være sammen med kæresten og venner!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!