fredag den 3. januar 2014

NEW IN: T-SHIRTS, BUKSER OG HÅRELASTIKKER FRA H&M

Efter, at jeg kiggede ind i mit skab her den anden dag og opdagede, at jeg kun havde en lilla, hvid og to sorte t-shirts (hvor den ene er totalt forvasket og stiv).. blev jeg jo nødt til at anskaffe mig et par mere, så jeg ikke behøver at have "tøjkrise" om morgenen.

De er i samme model, jeg ved ikke, hvad den hedder. Den ene er mørkeblå, den anden lyseblå - som i kan se. Jeg har købt dem i størrelse L, fordi det nu engang er den størrelse, jeg bruger. Og så kostede de kun 49,95 kr. pr. stk.
Den næste bluse/t-shirt er jeg enormt begejstret for! Den er sort med fine, lyserøde blomster på. Den er virkelig dejligt at have på - og så har den "lave" skuldre. Det vil sige, at det er en af den slags bluser, der viser bh-stropperne og lidt af skuldrene. Den kan godt nok også sættes, så den lige netop dækker stropperne, men når man har bevæget sig lidt, faldet skuldrene lidt længere ned igen.
Desuden er ryggen lidt dyb. Den stopper lige over bh'en, hvilket er en rigtigt fin detalje!
Jeg købte også den i størrelse L, og den kostede 79,95 kr.
De sorte bukser var et musthave. Jeg er fuldstændig overbevist om, at man ikke kan overleve uden et par sorte, stramme bukser. Nu hvor min vægt har svunget en del, har jeg oplevet, at mine sorte bukser er løbet væk fra mig skræk. De er alle blevet for store - hvilket bare ikke er kønt. Hængerøv i skinny jeans = not cool.
Derudover er det bare ikke særligt charmerende, når man går og hiver op i sine bukser konstant.

Bukserne købte jeg i størrelse 42, og de kostede 129 kr.
Hårelastikkerne manglede jeg bare, da de enten for svinder eller går i stykker. De kostede 19,95 kr.

Elsker du også H&M lige så højt som mig?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

  1. Ja, jeg elsker også h&m, de har altid en masse fine ting. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har de nemlig! Det er så sjældent, at jeg kan gå derind uden at købe noget :)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!