søndag den 12. januar 2014

REVIEW: EOS LÆBEPOMADERJeg har altid lidt meget af tørre, sprækkede og endda blødende læber - både sommer og vinter. Så det kan umuligt have været varmen eller kulden, der har sørget for, at mine læber blev så forfærdelige. Jeg har prøvet utroligt mange forskellige læbepomader, måde dem fra Matas, nettet og butikker som Fakta og Netto. Intet har hjulpet særligt godt. De har fugtet læberne, men så snart læbepomaden ikke var på, kom problemet igen.

Derfor købte jeg en lille bunke EOS læbepomader i starten af december 2013, så jeg kunne prøve dem. Jeg har nemlig hørt utroligt meget godt om dem fra andre bloggere og youtubere.

Jeg må sige, at jeg er mere end bare imponeret ved de små, fine kugler!
De er flotte. De dufter godt. De smager godt. De virker.
Mine læber har aldrig før været bløde hele tiden. Det tog omkring en uges tid før EOS læbepomaderne havde fået genoprettet mine læber - hvilket var mere end jeg havde turde håbe på. Men de klarede det!

Mine EOS er Honeysuckle Honeydew (grøn), Summer Fruit (koral/rød), Pomegranate Raspberry (rød) og Strawberry Sorbet (lyserød).

Jeg anbefaler varmt de her EOS læbepomader til alle og enhver. De kan fås på Billigvoks billigere end i butikkerne, hvilket er, hvor jeg købte mine. Desuden kan de findes på Ebay til en 10'er billigere. Det er dit valg.

Hvad er din oplevelse med EOS læbepomader?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Får snart en med posten, har aldrig prøvet dem før er er lidt spændt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at de er vildt lækre i hvert fald! :D

   Slet
 2. jeg elsker mine!!! skal så meget ha' fat i den helt røde og så den med blåbær :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er knap så glade for mine mere.. Når jeg har fundet ud af, om det er dem, der har givet mig sår, laver jeg et nyt review :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!