mandag den 13. januar 2014

NEW IN: WET N' WILD ØJENSKYGGE PALETTE - PETAL PUSHER

Så kom den sidste af de øjenskygge paletter, jeg har bestilt, fra Wet n' Wild! Den er i farven Petal Pusher, og den har bare de smukkeste, otte, lilla og lyserøde farver, som jeg elsker. Jeg har altid elsket lilla imod blålige/grønne øjne, som er det jeg har - bare mere på den blå side.

Ligesom med Comfort Zone (link) er den omkring lige så stor som en hånd. Det var også tæt på umuligt at få åbnet den her palette, desværre. Det er fint, at de klistre dem til, så man er sikker på, at det er en helt ny, man modtager. Men behøver de virkelig at gøre det så svært?

Paletten kan købes til 60 kr. lige her.

Jeg har ikke leget med øjenskyggene endnu, men så snart jeg har fået gjort det, laver jeg et review til jer med swatches og et look jeg har lavet med dem - så i kan se dem i brug!

Har du prøvet den her palette eller nogle andre øjenskygger fra Wet n' Wild?
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer :

 1. Det er nogle virkelig fed farver - og du har helt ret, de er vildt smukke til blågrønne øjne!
  Jeg kender godt nok ikke mærket, men det er da et vildt flot produkt, du har fundet derfra :-) Ved du hvordan deres forhold er til parabener og parfume? (Har tendens til irriteret hud overfor den slags, så det vil rart lige at vide, inden jeg klikker det hjem)

  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De plejer at lave enormt gode øjenskygger i hvert fald!
   Med hensyn til parabener og parfume kan jeg ikke rigtigt finde noget omkring det :/ Øjenskyggerne dufter i hvert fald ikke af noget, og deres produkter har aldrig irriteret mig, men jeg kan ikke garantere noget :)

   Slet
  2. Uha, så kan det da alligevel være, de er forsøget værd! (:
   Tror (tror!!!) btw jeg har fixet det med den følger-knap på min blog, men er ikke helt sikker om, det er den, jeg har fundet, som du mener?

   Slet
 2. Det ser ud til at være et godt mærke :-)

  Kig gerne forbi:
  hvidbrunette.blogspot.dk

  knus
  Celina

  SvarSlet
 3. Vildt flotte farver!

  Knus
  - behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!