søndag den 2. februar 2014

STUDIETUR HAUL PART 2 ⎮ SELENA GOMES PARFUME!

Jeg er en kæmpe fan af Selena Gomez, og det har jeg været lige siden, jeg opdagede, hvad Disney Channel var. Jeg har hendes CD'er, set alle hendes film og følger så godt med i hendes "liv" som muligt. Derfor undre det mig, at jeg kunne have overset noget så stort som, at hun havde lanceret en parfume!

Da vi sad på færgen på vej til Tyskland, kiggede vi lidt i det der "Boardershop"-katalog. Der så jeg en kæmpe reklame med denne her smukke flakon. Så begyndte jeg at blive lidt utilpas. Hvad nu, hvis jeg ikke kunne lide duften? Skulle jeg så købe den alligevel? Den var jo smuk. Hvor dyr var den egentlig?

Så jeg slæbte min bedste veninde Louise med på jagt efter parfumen. Heldigvis var den nem at finde, duftede guddommeligt (lidt hen af slik!) og var billig. Den kostede 189 kr., hvilket altså er helt okay for en eau de parfum på 30 ml.

Kender du parfumen? Kan du lide den? Eller skal du ud at kigge på den nu?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

  1. Gud, jeg vidste heller ikke at hun havde lavet en parfume! O_o Og jeg har det ellers ligesom dig, har set/hørt det hele og var også til koncerten sidste efterår. Tror da jeg må ned og snuse i Matas. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har ikke set den i nogle Matas'er overhovedet :) Så du må nok på nettet.. jeg har vist set den ret billigt på Billig-Parfume :)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!